Bir hafta once görücü usulü birinden teklif aldım. Tam net değil hiçbirşey sadece adam benim evlilik düşünüp dusunmedigimi sormuş ve bana sorulmasını istemiş ortak bir tanıdıktan.
Adamı sosyal medyadan stalkladim. Ilginç bir şekilde acayip içim ısındı. Öyle ahım şahım bir yakışıklılığı falan yok ama fotosuna bakıp gülümsüyorum ki hiç benlik hareketler değilHayaller kurmaya falan başladım. Henüz tanismadik. Nasıl bir insan bilmiyorum.
Böyle bir sey yaşamış olan var midir? Yani evleneceği kişiyi hisseder mi sizce insan?
Nasıl yniBen hissettim ama yanlis hissetmisim. Gec anladim
Ay öyle olmaz inşallahBenim yakın bir kız arkadaşımın, bir arkadaşı vardı. Fotoğrafını gösterince "ay ne tatlı kız,içim ısındı çok daha görmeden" deyip gülümsemiştim. Sonra diğer hafta buluşunca ne kadar nemrut, çirkef olduğunu gördüm..
Belki de hissetmiş olabilirsiniz, bilemedim.. İnşallah en güzeli en hayırlısı olur. :)
Aynen mantigima uyuyor. Ama her mantigima yatana böyle hissetmiyorum. Bu kisi farklı hissettirdi banaEvlilik standartlarına uygundur dış görünüşünüde benimsersin evliliğe uygun diye yeşil ışık yanar zihninde bu hissetmekse evet hissedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?