Insan evleneceği kişiyi hissedebilir mi?

DrStrange

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
347
178
18
Bir hafta once görücü usulü birinden teklif aldım. Tam net değil hiçbirşey sadece adam benim evlilik düşünüp dusunmedigimi sormuş ve bana sorulmasını istemiş ortak bir tanıdıktan.

Adamı sosyal medyadan stalkladim. Ilginç bir şekilde acayip içim ısındı. Öyle ahım şahım bir yakışıklılığı falan yok ama fotosuna bakıp gülümsüyorum ki hiç benlik hareketler değil Hayaller kurmaya falan başladım. Henüz tanismadik. Nasıl bir insan bilmiyorum.

Böyle bir sey yaşamış olan var midir? Yani evleneceği kişiyi hisseder mi sizce insan?

GUNCELLEME :
O tanıdığın ağzını aradım biraz, benden cevap bekliyor mu şu an vs sohbet açtım. Senin önceliğinin şu an işin olduğunu düşünüyormuş (yakın zamanda Tus sinavim var) bu nedenle işini hallettikten sonra senin karşın çıkmayı düşünüyormuş dedi.

Bu iyi birşey mi

Son düzenleme:
Benim yakın bir kız arkadaşımın, bir arkadaşı vardı. Fotoğrafını gösterince "ay ne tatlı kız,içim ısındı çok daha görmeden" deyip gülümsemiştim. Sonra diğer hafta buluşunca ne kadar nemrut, çirkef olduğunu gördüm..

Belki de hissetmiş olabilirsiniz, bilemedim.. İnşallah en güzeli en hayırlısı olur. :)

Ben esimi ilk gordugumde ve daha sonra gorduklerimde hic mi hic begenmedim, hic muhabbeti sarmadi, hic icim isinmadi. Onun ise tam tersi oldu, kor kutuk asik oldu bana, cok pesimde kostu, sirf cok pesimde kosuyor diye teklifine karsilik verdim. Tabi gorusme surecinde icim isinmisti ama anlik, gecici duygularmis, 5 yillik evliyim, hala hic begenmem, hic icim isinik degil kendisine. Yani benimki pek hissederek olan birsey degildi ama baskalarini bilmiyorum tabi.

Ben hissettim ama yanlis hissetmisim. Gec anladim

soktayımm cünkü bugün google da bu konuyu arattım kalbim mi temiz ne takipteyim ve konuda salça olmak istiyorum benim olayım da biraz farklı olumsuz ama ben öyle hissettim acaba yanılıyor muyuz yoksa herseyin bir zamanı mı var birde ben görüştüm tabi

Evlilik standartlarına uygundur dış görünüşünüde benimsersin evliliğe uygun diye yeşil ışık yanar zihninde bu hissetmekse evet hissedersin

ben evleneceğimi hissediyordum eski sevgilimle.
ama hiç de öyle olmadı.
senin gibi hallere girdim yani ama sonradan ben bunu sevmiyorum diyerek ilişkimi bitirmiştim. karşı taraf ayrılık hiç istemiyordu. beni eşi olarak görüyordu.
hayaller içindeydi. hissediyormuş falan. ama olmadı.
o da yanıldı.

bence bunlar fasa fiso.
öyle bir durum yok.
evlenmek istediğin zaman insan o ruh haline bürünüp hayallere dalabiliyor.
bunu net bir şekilde öğrendim.
his mis hikaye.
olacağı varsa olur.

Ay öyle olmaz inşallah

Ama görücü usulünü ben pek sevmiyorum ya onu da belirteyim. Sonra çok pürüz çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…