- 27 Ocak 2017
- 347
- 178
- 18
2 yıllık ilişkim 9 ay önce bitti. Çok seviyordum/duk ama öyle acı çektim kiAma görücü usulünü ben pek sevmiyorum ya onu da belirteyim. Sonra çok pürüz çıkıyor.
Önceden bende öyle düşünürdüm ama artık farklı düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yıllık ilişkim 9 ay önce bitti. Çok seviyordum/duk ama öyle acı çektim kiAma görücü usulünü ben pek sevmiyorum ya onu da belirteyim. Sonra çok pürüz çıkıyor.
Ben böyle hissetmedimAynen mantigima uyuyor. Ama her mantigima yatana böyle hissetmiyorum. Bu kisi farklı hissettirdi bana
Yani eşimi ilk gordumde ( iş için bir sey gorusuyorduk) evleniriz biz dedim icimden cok hosuma gitmisti. Askla , yapilan hataları gormedim, fedakarliklar yaptim derken ...Nasıl yni
Senin düşüncen daha önemli canım önce bir müddet tanıyacaksan zaman geçireceksen tabi ki görücü usulü olmaktan çıkar sadece vesile olur2 yıllık ilişkim 9 ay önce bitti. Çok seviyordum/duk ama öyle acı çektim ki
Sayılır Astoria ama umarım böyle olmaz sonumuzBen eski sevgilimin sevgilim olacağını hissetmiştim, sayılır mı?![]()
Bende su an o evleneceğini hissettiğim kişiye karsı sanırım yogun duygular besliyorum ve korkuyorum kac aydır aklımdan cıkmadı sonra diyorum ki ya gercekten kaderimdeki kişi. Bu degilse ve ben kaderimdeki kili karsıma cıktıgında buna karsı ısındığım duyguları ona hissetmezsem bunu düşünüp düşünüp bunalıma giriyorum sahi unutuluyor mu sizin ki uzunmuş xnkü yada şöyle sorayım ûnutmak istemediğiniz oldu mu2 yıllık ilişkim 9 ay önce bitti. Çok seviyordum/duk ama öyle acı çektim ki
Ya biz tanismadik henüzBencede hissedebilir.Bende eşimle görücü usulü evlendim.Ama ilk gördügümde icim acayip ısındı ve olur bu iş dedim.Olduda![]()
Olmaz mi?Bende su an o evleneceğini hissettiğim kişiye karsı sanırım yogun duygular besliyorum ve korkuyorum kac aydır aklımdan cıkmadı sonra diyorum ki ya gercekten kaderimdeki kişi. Bu degilse ve ben kaderimdeki kili karsıma cıktıgında buna karsı ısındığım duyguları ona hissetmezsem bunu düşünüp düşünüp bunalıma giriyorum sahi unutuluyor mu sizin ki uzunmuş xnkü yada şöyle sorayım ûnutmak istemediğiniz oldu mu
Dogru hissetmişsiniz işte, bakın eşiniz olmus ama tabiki kaderde ne varsa onu yasarız AA bu olmasaydı baska biri olsaydı böyle sorunlar yasamazdım diyemeyiz bnce sonucta her evlilikte güzel baslasa da insanız arada pürüzler çıkabiliyorYani eşimi ilk gordumde ( iş için bir sey gorusuyorduk) evleniriz biz dedim icimden cok hosuma gitmisti. Askla , yapilan hataları gormedim, fedakarliklar yaptim derken ...
Yanlis hissetmisim demek ki![]()
Ayy bir değişik hissettim ya inşallah hakkında hayırlısı olur :* ama sunu da söylemeliyim bazen resimden yanılabiliyorsun cünkü görünce daga farklı oluyor bunuda aklında tut :))Olmaz mi?
Çok sancılı bir süreçti. Şarkıda sanki canım çıktı canımdan diyor ya aynen öyle oldu
Ama şimdi onu düşünmüyorum unuttum demek ki
Bu adam aylar sonra ilk defa böyle güldürdü yüzümü![]()
Ya belki de hiç sevmeyecegim huyunu suyunu. Belki fikirlerimiz uyusmayacak. Belki tekrar bir haber bile yollamayacak adam ama ben niye boyle kıpır kıpır oldum bilmiyorumAyy bir değişik hissettim ya inşallah hakkında hayırlısı olur :* ama sunu da söylemeliyim bazen resimden yanılabiliyorsun cünkü görünce daga farklı oluyor bunuda aklında tut :))
Bu hikayenin sonunu cok merak ediyorum :))) evet evlilik düşünüyorum de hemen kalmasın fırsat belli mi olur kader bu :))Ya belki de hiç sevmeyecegim huyunu suyunu. Belki fikirlerimiz uyusmayacak. Belki tekrar bir haber bile yollamayacak adam ama ben niye boyle kıpır kıpır oldum bilmiyorum![]()
Böyle bakışı duruşu hoşuma gitti. Mantigima da uyuyorSize bir albenisi olmus ki fotografta görüp beğenmişsiniz sanırım.Yüzyüze görüp de bir bakmak lazım.
Hayirlisii olsun :)Bu hikayenin sonunu cok merak ediyorum :))) evet evlilik düşünüyorum de hemen kalmasın fırsat belli mi olur kader bu :))
Bir hafta once görücü usulü birinden teklif aldım. Tam net değil hiçbirşey sadece adam benim evlilik düşünüp dusunmedigimi sormuş ve bana sorulmasını istemiş ortak bir tanıdıktan.
Adamı sosyal medyadan stalkladim. Ilginç bir şekilde acayip içim ısındı. Öyle ahım şahım bir yakışıklılığı falan yok ama fotosuna bakıp gülümsüyorum ki hiç benlik hareketler değilHayaller kurmaya falan başladım. Henüz tanismadik. Nasıl bir insan bilmiyorum.
Böyle bir sey yaşamış olan var midir? Yani evleneceği kişiyi hisseder mi sizce insan?
Sayılır Astoria ama umarım böyle olmaz sonumuz![]()