Insan evleneceği kişiyi hissedebilir mi?

2 yıllık ilişkim 9 ay önce bitti. Çok seviyordum/duk ama öyle acı çektim ki

Önceden bende öyle düşünürdüm ama artık farklı düşünüyorum
Senin düşüncen daha önemli canım önce bir müddet tanıyacaksan zaman geçireceksen tabi ki görücü usulü olmaktan çıkar sadece vesile olur :-) ama tanı yani :-)

2 yıllık ilişkim 9 ay önce bitti. Çok seviyordum/duk ama öyle acı çektim ki

Önceden bende öyle düşünürdüm ama artık farklı düşünüyorum
Bende su an o evleneceğini hissettiğim kişiye karsı sanırım yogun duygular besliyorum ve korkuyorum kac aydır aklımdan cıkmadı sonra diyorum ki ya gercekten kaderimdeki kişi. Bu degilse ve ben kaderimdeki kili karsıma cıktıgında buna karsı ısındığım duyguları ona hissetmezsem bunu düşünüp düşünüp bunalıma giriyorum sahi unutuluyor mu sizin ki uzunmuş xnkü yada şöyle sorayım ûnutmak istemediğiniz oldu mu

kadere inanmıyorum, o yüzden bence hayır

bir enerji hissedilebilir ama bu aradaki çekimden dolayı. bir hoşlantının/aşkın sinyali olur ama evliliğin değil

ben öyle insanları süzüp "aha yakışıklıymış" diyen ve hoşlanan birisi değilim, sevgilim hariç en son kimden ne zaman nasıl hoşlandım hatırlamıyorum

ama sevgilimi gördüğüm ilk an kıpırtı hissetmiştim
tanışma sahnemiz de film gibiydi. kendisi merdivenlerden iniyordu, ben de şapşal şapşal slow motion onu izliyordum :D

artık feromen midir aura mıdır nedir bilemeyeceğim ama böyle kimyasallar bir şeyler kesinlikle var

he ne oldu, adama ondan sonra da köpek gibi aşık oldum
ama hiç de evlenmedik, 1 ay önce terk edildim :D

o yüzden çok heveslenme bence
sadece hoşlanmışsındır, evlilik anlaşılmaz
zaten evlilik dediğin ilişki için diğer bir isim

Bende su an o evleneceğini hissettiğim kişiye karsı sanırım yogun duygular besliyorum ve korkuyorum kac aydır aklımdan cıkmadı sonra diyorum ki ya gercekten kaderimdeki kişi. Bu degilse ve ben kaderimdeki kili karsıma cıktıgında buna karsı ısındığım duyguları ona hissetmezsem bunu düşünüp düşünüp bunalıma giriyorum sahi unutuluyor mu sizin ki uzunmuş xnkü yada şöyle sorayım ûnutmak istemediğiniz oldu mu
Olmaz mi?

Çok sancılı bir süreçti. Şarkıda sanki canım çıktı canımdan diyor ya aynen öyle oldu

Ama şimdi onu düşünmüyorum unuttum demek ki
Bu adam aylar sonra ilk defa böyle güldürdü yüzümü :D

Yani eşimi ilk gordumde ( iş için bir sey gorusuyorduk) evleniriz biz dedim icimden cok hosuma gitmisti. Askla , yapilan hataları gormedim, fedakarliklar yaptim derken ...
Yanlis hissetmisim demek kio_O
Dogru hissetmişsiniz işte, bakın eşiniz olmus ama tabiki kaderde ne varsa onu yasarız AA bu olmasaydı baska biri olsaydı böyle sorunlar yasamazdım diyemeyiz bnce sonucta her evlilikte güzel baslasa da insanız arada pürüzler çıkabiliyor

Olmaz mi?

Çok sancılı bir süreçti. Şarkıda sanki canım çıktı canımdan diyor ya aynen öyle oldu

Ama şimdi onu düşünmüyorum unuttum demek ki
Bu adam aylar sonra ilk defa böyle güldürdü yüzümü :KK70:
Ayy bir değişik hissettim ya inşallah hakkında hayırlısı olur :* ama sunu da söylemeliyim bazen resimden yanılabiliyorsun cünkü görünce daga farklı oluyor bunuda aklında tut :))

Size bir albenisi olmus ki fotografta görüp beğenmişsiniz sanırım.Yüzyüze görüp de bir bakmak lazım.

Ayy bir değişik hissettim ya inşallah hakkında hayırlısı olur :* ama sunu da söylemeliyim bazen resimden yanılabiliyorsun cünkü görünce daga farklı oluyor bunuda aklında tut :))
Ya belki de hiç sevmeyecegim huyunu suyunu. Belki fikirlerimiz uyusmayacak. Belki tekrar bir haber bile yollamayacak adam ama ben niye boyle kıpır kıpır oldum bilmiyorum :D

Ya belki de hiç sevmeyecegim huyunu suyunu. Belki fikirlerimiz uyusmayacak. Belki tekrar bir haber bile yollamayacak adam ama ben niye boyle kıpır kıpır oldum bilmiyorum :KK70:
Bu hikayenin sonunu cok merak ediyorum :))) evet evlilik düşünüyorum de hemen kalmasın fırsat belli mi olur kader bu :))

Bir hafta once görücü usulü birinden teklif aldım. Tam net değil hiçbirşey sadece adam benim evlilik düşünüp dusunmedigimi sormuş ve bana sorulmasını istemiş ortak bir tanıdıktan.

Adamı sosyal medyadan stalkladim. Ilginç bir şekilde acayip içim ısındı. Öyle ahım şahım bir yakışıklılığı falan yok ama fotosuna bakıp gülümsüyorum ki hiç benlik hareketler değil :KK70: Hayaller kurmaya falan başladım. Henüz tanismadik. Nasıl bir insan bilmiyorum.

Böyle bir sey yaşamış olan var midir? Yani evleneceği kişiyi hisseder mi sizce insan?

işi görücü usulüne kalmış adamdan hayır gelmez bence...

Ben hissetmemistim esimle tanistigimizda baska birine platonik asiktim☺️Esimle arkadas ortaminda tanistik saatlerce imkansiz askimi anlattim durdumBi sure dertlestik uzun uzun konustuk ve bana biz evlenecegiz ama sen farkinda degilsin demisti,ben de bu ne diyo ki demistim Aklimda hic yokken basladi ve evlendik

Ben 2 kere nisanlandim,ayrildim,
3 kişiyle evlendim,
Bazen biz hevesleniyoruz ,
Beyin kalbi yaniltir ,
Tani canim ,resimden begendigin adam 2 hareket yapar ,sok olursun ,
Hayirlisi olsun

Back
X