- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.074
- 133
- 29
Bu konudan çıktığınızda kusabilirsiniz. Keşke en başından okuyup ona göre yorum yapsaydınız.Nereye doğru kusuyoruz? Bu nasıl zihniyet ya karisini aldatan sana neler yapar dicem de sende kocani aldatiyosun . Allah akıl fikir versin doğru yola sevk etsin
Ben burda kolay kolay kimseye boşan demem. Onu anlamadığımı nerden biliyorsunuz?evli misiniz? Değilseniz evlendiğinizde kocanız bir kadına en üzüntülü anında böyle yardmcı olsun ister msnz???
Nasil bir tavsiye bekliyorsunuz ki ya da burada verilen tavsiyelerin hangi birine uyacaksinizBu konudan çıktığınızda kusabilirsiniz. Keşke en başından okuyup ona göre yorum yapsaydınız.
Sizin çıkmazdan kurtulmaya niyetiniz yok ki. Kaç tane mesaj yazdım bu konuya bakın sadece buna cevap verdiniz.Mideniz bulandıysa yazmayın hanımefendi. İnsan beşer şaşar ben düştüm böyle bir hataya. Ve yardım istedim. Buraya midem bulandı iğrençsiniz yazarak ne ispat etmeye çalışıyorsunuz. Bir insanı çıkmazdan çıkarmak yerine düşene tekme atıyorsunuz. Yapmayın lütfen okuyup geçin.
Onurla yaşayamayacaksanız yaşamayın zaten.
Bunu da yazdığıma inanamıyorum ama cidden eğer böyle yaşamaya devam edecekseniz, etmeseniz daha hayırlı olur.
Cidden bunu daha önce intihar girişimine bulunmuş birine yazıyorsunuz ya pes. Kadin hatalı tamam, ama biraz düşünüp yorum yapın.
Benden çok düşünen insan tanımıyorum hayatta.
İyi forumlar.
Bosan tavsiyesini cok duydukta yani bi insana yasamama tavsiyesi vermekte pes dogrusu..Onurla yaşayamayacaksanız yaşamayın zaten.
Bunu da yazdığıma inanamıyorum ama cidden eğer böyle yaşamaya devam edecekseniz, etmeseniz daha hayırlı olur.
Bütün mesajları Okumadınız sanırım tabii ki de pişmanım. Ama onun da benim boşluğumdan faydalanması zoruma gidiyor. İlk yazdığım da konuşmayabilirdi. Çevrenizde ki insanlar kim bilemiyorum ama ben birdaha yapıcak kadar karaktersiz değilim.
Bosan tavsiyesini cok duydukta yani bi insana yasamama tavsiyesi vermekte pes dogrusu..
Hamilesiniz yarin bi gun sizinde cocugunuz olacak o ayni hatayla karsiniza gelse ona da “boyle yasamaya devam edeceksen yasamaman daha hayirli” mi diyeceksiniz
Burada bir yorum gormustum asiri dogru anne-baba olan insanlar pesin hukumlu konusamazlar diye cok hakliydi
Herkese merhaba.
İçinden çıkamadığım defalarca intiharı düşündüğüm bir derdin içine düşmüş durumdayım. 4 yıl önce 8.5 aylık bebeğim karnımda öldü ve sezeryan ile doğum yaptım. Eşyalarını herşeyini hazır etmiştim. Ama kaybettim bebeğimi. Büyük bir boşlukla işe girdim. Depresyonun en dibindeydim. Kafamı boşaltmak için işe girdim. Ve o dönem çalıştığım işyerinde üretim müdürü olarak gelen kişiye resmen aşık oldum.
Olmuyordu sürekli aklıma geliyordu çıkmıyordu kafamdan beynimden. Fake bir hesap açıp kendimi bekar olarak tanıtıp konuşmaya başladım aynı işyerinde olduğumuzu bilmiyordu. Daha sonra benim kim olduğumu öğrendi. Ben kovulacağımı beklerken o beni çağırıp terfi alıcağımı söyledi. Ben işyerinden çıkmak istedim ama eşim kabul etmedi. Mecburen o utançla çalışmaya devam ettim. Ama ona karşı duygularım hiç bitmiyordu. İnanın ne yaptıysam onu unutamadım. Bu şekilde 2 yıl çalışmaya devam ettik. Ne ben ne de o aramızda geçen şeyleri işe yansıtmadık. Ama o onu unutmama hiç izin vermedi. Olur olmadık yerlerde beni savunması bana karşı konuşması bakışı gülümsemesi hep farklıydı. Ben birazda iş için hak ne ise onu savunurdum ve çok tartışırdık. Ama arkadaşlarım bile onun bana karşı davranışlarının hep farklı olduğunu söylerdi.
2 yıl sonra işyeri Manisa'ya taşındı. O da evini götürdü. Evlenmişti zaten. Ben her gün onu görmeyeceğim diye seviniyordum. Çünkü unutucaktım. Ama yapamadım hiç unutmadım. Sürekli rüyamda görüyordum onu. Hep aklımda. En son rüyamda gördüm ve ağlayarak uyandım. Ne olursa olsun bu akşam yazıcam ona dedim yazdım da. Psikiyatriye gidip antidepresan kullanıyorum zaten. Konuştu benimle o gece sabah 4 e kadar konuştuk. Onu sevdiğimi ve unutamadığım anlattım. Ve biz buluştuk. Ve o an ki duygu ile el ele tutuştuk. Bundan sonra birlikteyiz dedi bana. Ve dudağımdan öptü beni. Çok şaşırmıştım. Ondan istediğim yardım çağrısı fiziksel temasla sonuçlandı.
Sonra ne oldu beyfendi eve gidince pişman oldu. Yaptığımızın yanlış olduğunu söyledi. Ben ve duygularım darma duman. 2 kere intihara kalkıştım. Ama olmadı. Şu an onun yaptığı çok zoruma gidiyor. Resmen beni kullandı. Ve ben hala onu deli gibi seviyorum. Lütfen yardım edin bana nasıl unutucam ben onu. Güya benim tedavi sürecim bitene kadar bana destek olucak. Hergün konuşuyoruz ama sanki benimle zoraki konuşuyor. Unutmak istiyorum hayattan zevk alamıyorum. Sürekli ölümü düşünüyorum ama onu da yapamıyorum...
O evladi kucaginiza alip gozunun icine baktiginiz gun diyemeyeceginizi anlarsinizİnanın derim.
Ben hayatı böyle yaşayan biriyim.
Annem bizi ''Seni mutlu edecek bir şey başkasını üzecekse o mutluluğu istemeyin. '' diyerek yetiştirdi.
Çok şükür öyle yaşamak için kendimi paralıyorum.
Çoğu zaman mutsuz oluyorum ama vicdanım rahat oluyor.
Aksini rabbim nasip etmesin. Allah hayırlısıysa versin evladı.
Hayatta ille olsunlarım yoktur.
Dansözlüğü sevmem.
Aldatan adama burada karısı ağladığında ölesice pislik diyorsam, kadına da derim.
Sevmiyorum bu ikili tavırları.
Bu arada doğru, namuslu yaşamak bu kadar zor değil.
Neden ille ölmeye odaklandınız anlamadım. :)
Ben konu sahibine onurluca yaşamayacak olan yaşasa ne yaşamasa ne dedim.
Böyle düşündüğüm için beni suçlayamazsınız.
Ben vakti zamanında eşime bile bunu söylemiş biriyim.
Fikrim bu, doğrum bu çünkü.
O evladi kucaginiza alip gozunun icine baktiginiz gun diyemeyeceginizi anlarsiniz
Hayirli veya degil Allah’a kalmis yasayip goreceksiniz iyisiyle veya kotusuyle, hatalari oldugu zaman dogruyu gostermek icin kendinizi paraladiginizda bu yorumunuz akliniza gelsin
Sizin hayatinizdaki dogrulari esinizin ve sizin yasam biciminizi suclayamam ama intihari denemis insana “yasamaman daha hayirli” demenizi suclarim kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?