Evli insanların ahlaksızlığından iki kat tiksiniyorum. Sadakat yeminini tutamayacaksan boşanıp ne halt yiyorsan yiyeceksin. Bebeğini kaybetmiş boşluktaymışşşş yersen.. O boşluğu kocanla ailenle doldurmak senin elindeydi. Sadece senin değil kocanda bebeğini kaybetti o da aldatsaydı o zaman bahanesi de vardı. Üzerinden zaman geçmiş siz pişman olmak yerine hala acı çeksin diyorsunuz. Diğer adam gel kaçalım dese arkana bakmadan peşinden gideceksin. Yazık çok yazık Allah biliyor da nasip etmemiş o günahsız bebeği yoksa siz çocuğu da bırakır elin adamının peşinden koşarak giderdiniz
o kadr şey yazılmış bir kısımını alıp çarpıtmaya çalışıyorsunz.Anne olmayı bekleyen çok kadın var biliyorum bnde bi süre bekledim,olumsuz geçen günlerde eşime daha çok sarıldım onu aldatmayı aklımn ucndsn bile geçirmedm.Anne olmayı bekleyen ve düşük yapan birçok kadın bunu yapar.Eşini aldattmş pişman bile değil o çocuk hayırlısı değilmiş onlar için. nasip olmamış.Allah herşyi biliyor görüyor herkesinde hakkında hayırlısını veriyor.Daha ne diyim?!Bende size diyorum ki bu yaptığınız yorum burda başka kadınları kırabilir. Madem Allahi dilinizden düşürmüyorsunuz kul hakkını da göz önünde bulundurarak başkaları incitmekten sakının.
o kadr şey yazılmış bir kısımını alıp çarpıtmaya çalışıyorsunz.Anne olmayı bekleyen çok kadın var biliyorum bnde bi süre bekledim,olumsuz geçen günlerde eşime daha çok sarıldım onu aldatmayı aklımn ucndsn bile geçirmedm.Anne olmayı bekleyen ve düşük yapan birçok kadın bunu yapar.Eşini aldattmş pişman bile değil o çocuk hayırlısı değilmiş onlar için.Bu yüzden nasip olmamış.Allah herşyi biliyor görüyor herkesinde hakkında hayırlısını veriyor.Daha ne diyim?!
ne bekliyordunuz ki?O hayatına kaldığı yerden devam ediyor olan bana oldu
Bende yadırgamadığımı ve yanlış bir hata yaptığından bahsettim güzel dille biraz yol göstermeye çalıştım kendini toparlaması için aksi bir şey demedim ki..yadirgamaiyoruz fakat kimse boyle aldatilmayi hak etmiyor. yuce rabbim gunah islediginiz zaman gunahlarinizi kimseyle paylasmayin tobe edin demis. bize anlatarak burdaki bir cok uyyeyi kendi gunahina sahit etmis oluyor hatalar gunahlar insanlar icindir ama tobe de insan icin boyle bir gunahi hic kimseyle paylasmam tobe ederim keske bunu yapsaymis
elin herifiyle el ele gezecek opusecek cesaret guç var bosanacak guc yok.Ne bekliyordun?
Seninle birlikte olduktan sonra o da sen de eşlerinizden ayrılıp birlikte mutlu bir hayat mı sürecektiniz?
Duygularınız olduğu kadar aklınız da var hanımefendi.Tabi ki duygularınızdan siz sorumlusunuz.
Boşanamam maddi gücüm yok desteğim yok yazmışsınız bir de.Yazık kocanıza.
Keyfine bak gönlünü eğlendir iş boşanmaya gelince yapamam gücüm yok.
İğrençlik diz boyu.
Demeyin hanımefendi oh olsun demeyin döner dolaşır sizi veya başkasını bulur dua edin benim için bende zamanında çok kınadım hayatta yapmam dedim ama insan başına gelmeden bilemiyor.bide gece 4'e kadar mesajlaşmışsınız. zavallı adam, yanında huzurla uyuduğu karısı ne haltlar yiyor....
siz eşinizi kullanmış olmadınız da, onun sizi kullanması zorunuza gitti öyle mi?
valla acıyamadım size hatta oh olsun diyorum
Beni kınayan benim köynegimi giysin ...Demeyin hanımefendi oh olsun demeyin döner dolaşır sizi veya başkasını bulur dua edin benim için bende zamanında çok kınadım hayatta yapmam dedim ama insan başına gelmeden bilemiyor.
Ne yapacaksınız peki, konuşmaya devam edecek misiniz adamla yalvar yakar?Demeyin hanımefendi oh olsun demeyin döner dolaşır sizi veya başkasını bulur dua edin benim için bende zamanında çok kınadım hayatta yapmam dedim ama insan başına gelmeden bilemiyor.
Herşeyi söyleyebilirsiniz ama çocuk ile ilgili bunları söylemeyin. Yazık günah yaa bir de hamilesiniz. Nasıl bu cümleyi kurabildiniz. Çocuk doğmuş olsaydı böyle olacağımı nerden biliyorsunuz ki? Ahkam kesiyorsunuz. Benim yaptığım doğru değil hatta iğrenç birşey kabul ediyorum ama sizin yaptığınızda çok acımasızca. Neyin ne olacağı hiç belli olmaz ben de hamileliğimin sizin ki haftalarında bunları yaşıycağımı bilmezdim. Hatta sizin gibi kınar eleştirirdim. Biri böyle birşey yapsa. Ama bugün ki durumuma bakın. O nedenle böyle ucu açık cümleler kurmayın.Bu bana düşmez belkide ana burada yazdığınıza göre diyebilirim ki Allah yavruyu kime verip p vermiyeceğini biliyor.O çocuk hayatta olsaydıda bu durumda olurdubuz siz net !
Haklısınız.Ama yapmamalıydı.Zor zamanlar geçirmiş eşinden beklediklerini bulamamış.Bunlar üzücü ve yıkıcı şeyler bir kadın için.Üzüntüsünü farklı alanlara yöneltmeliydi.Yaşadığı hiçbirşey yaptığının ne kadar ahlaksızca olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef.Bence boşluk orda değil, eşinden kaynaklandı. Kadına acısını yaşamaya fırsat vermemiş. Ağlasa kızmış üstüne. Sanırım aralarında kopma noktası orda, çocuğun ölümü değil yani. Bu yaptığı hicbirseyi affettirmez. Ama hesap açıp kendini bekar göstermek eşinden uzaklaştığını gösterir bana. Konu sahibi daha neyi neden yaptığını ve neden bu adama şimdi taktığını anlamıyor. Onun icin işin içinden çıkamıyor. Eşine üzüldüm. Belki oda ölümü nasıl kabul edip devam edeceğini bilemedi ve onun için davrandığı gibi davrandı. Beraber profesyonel destek alsalardi işler bu durumu gelmezdi.
Tabi ki de devam etmiycem. Burda birkaç arkadaş bana yardımcı olucak mesaj yazmışlar sağolsun lar. Birkaçın da kendimi gördüm. Onları uygulamaya çalışacağım doktorumu değiştireceğim.Ne yapacaksınız peki, konuşmaya devam edecek misiniz adamla yalvar yakar?
Yanlış yanlıştır bu arada, bunun kınamakla alakası yok. Hırsızlık suçtur, eşini aldatmak ahlaksızlıktır. Ben yapsam da suçtur bu. Eşinizi düşünmek yerine hala adamin size haksızlık ettiğini düşünüp hırslaniyorsunuz bugün gel dese gideceksiniz hala beni kınamayın beni kınamayın.
Değiştirmiyor çok haklısınız. Ben bundan sonra ki gidişat için destek istedim zaten. Benim yaptığım çok büyük bir hata var ortada. Ben bu duygu durumundan kurtulmak için hayatımı sonlandırmayı düşündüm. Ama olmadı.Haklısınız.Ama yapmamalıydı.Zor zamanlar geçirmiş eşinden beklediklerini bulamamış.Bunlar üzücü ve yıkıcı şeyler bir kadın için.Üzüntüsünü farklı alanlara yöneltmeliydi.Yaşadığı hiçbirşey yaptığının ne kadar ahlaksızca olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef.
Hayatınızı sonlandırmak yapacağınız 2. hata olur.Eşinize dürüst olun.Ayrılın.Bundan sonraki hayatınız için destek alın.Kendiniz için değilse çocuğunuz için yapın bunu.Değiştirmiyor çok haklısınız. Ben bundan sonra ki gidişat için destek istedim zaten. Benim yaptığım çok büyük bir hata var ortada. Ben bu duygu durumundan kurtulmak için hayatımı sonlandırmayı düşündüm. Ama olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?