insan gormek istemiyorum

Kokina15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.445
952
123
merhaba arkadaslar yine ben.nedir bu insanlardan cektigim anlamitoeum.1.5 yasinda ikizlerim ve 4,sinifa giden cocugum var.dersler yazilular derken haftaici okadar yogun geciyoki.kucuklerun bakimi buyugun dersleri.hic isim bitmiyor kafam allak bullak.sadece hergun gunu kurtariyorum.ama insanlar beni anlamiyolar.uc cocukla buda yoruluyo diye dusunen yok.kendini yemekli agirlatmaya calisanmi haftasonu cocuklarini yatiya birakanmi.cok yoruldum cok.kabul etmeyincede surat asanlar trip atanlar.acaba benmi cok yumusak kaliyorum diyorum yoksa kavul etmemekle bencillikmi yapiyorum.yetisemiyorum artik oyle biktimki ec isinden hizmetten.kebdime vakit ayirmak istiyorum.zaten uc cocukla ha deyince cikip dolasamiyorum.hergun birde misafir agirliyorum.guya yaptiklari yardim.istemiyorum kimseden yardim mardim

Bi süre kimseyi kabul etmeyin sizde gitmeyin 1 ay falan kafa dinleyin .

Bu nasıl bi anlayışsızlık yahu bide surat mı yapıyolar
İnsan görmek istemiyosan hayvan gör
Bu neydi şimdi ?

Kendinizi başkalarını kırmamak adına bu kadar yıpratmanıza gerek yok.
Surat eden etsin,kırılan kırılsın düşünmeyin bunları okadar işin arasında bir de misafir ağırlayacağım diye uğraşmayın müsait değiliz diyin .
Bu hayat sizin hayatınız kendinize göre yön verin. Bu kadar yumuşak kalpli olmaya gerek yok. Hayır demeyi öğrenin be uygulayın lütfen. Çok üzüldüm kolay mı ya hem ikizlerin en hareketli dönemi hem de okula yeni başlayan bir çocuk. Allah yardımcınız olsun lütfen siz de gitmeyin evinize de gelmesinler onun yerine ailece vakit geçirin.

İkiz bebek ve bir çocuğun varken kim sana yatılıya çocuk gönderiyor? Çok mu sıkı fıkısın akrabalarınla filan?
akrabam bende kalmak istiyormus cocuklar.kendi cocuklarimi tasiyamiyo kafam artik.bu aksam aradi cocuklar kalcak demi buhafta sende dedi.ayy ben baska biyere soz vermistim dedim.suratima kapatti ve arkadanda planini bozmayalim diye msj atmis

kabul etmiyorum ama ne hikmetse herkesin bize gelecegi tutuyor.zaten biyere gitneme fursat bile yok
Valla biri habersiz gelecek olursa da su kişi bizi 1 hafta evvel davet etti tam oraya gidecektik gitmezsek ayıp olur hazırlık yaptı de bidaha habersiz de gelemezler

zaten cocukluyum diye biyere gitmiyorum.ama millet benim pesimi birakmiyor.cok yoruluyorum.zaten ufakliklar hep pacamdalar onlar uyumadan bisey yapamiyorum.insan goresim gelmiyor artik

akrabam bende kalmak istiyormus cocuklar.kendi cocuklarimi tasiyamiyo kafam artik.bu aksam aradi cocuklar kalcak demi buhafta sende dedi.ayy ben baska biyere soz vermistim dedim.suratima kapatti ve arkadanda planini bozmayalim diye msj atmis

O ne demek ya? Aaaaaa şaşkınım şuan!!!
Yüzüne kapatıp üstüne msj atıyor. Bi zahmet bozma planımı de yani. Açık açık konuş bence bu şekilde insan kafa dinleyemez ki. 3 çocuklu kolay mı sanıyorlar? Herşeye yetişmeye çalışmaktan oluyor bunlar. İnsanlar evde nasılsa çocuklara bakar diye bakıyor sana İzin verme bu kadarına!

Valla biri habersiz gelecek olursa da su kişi bizi 1 hafta evvel davet etti tam oraya gidecektik gitmezsek ayıp olur hazırlık yaptı de bidaha habersiz de gelemezler
aynn oyle yapiyorum ama ust uste herhafta haber veriyorlar.sonrada ben istemiyorum diye trip atiyorlar

Bazen annemi hatırlıyorum üç kardeştik üçümüzde küçüktür babaannem bizde kalırdı bahçeli bir evimiz vardı annem evle bahçeye bizimle babaannemle onun misafirlerine babamla hepimizle uğraşır sorumluluk alırdı ve hep güleç bir yüzü vardı ve yoklukta vardı
Ben yapabilirmiyim sanırım hayır peki annem bu dönemin insanı olsa katlanabilirmiydi orada hayır olur cevabım peki neydi onu ayakta tutan?

aynn ben zaten cicukluyum evdeyim birde millet kebdi cocuklarini yukluyor bana deliriyorum yaa.normal sartlarda olsa tmm kabul edeyimde cok cok yorgunum hayattan.misafirdrn nefret ettim o derece

Bu ne terbiyesizlik inanamıyorum
Böylelerini def edin hayatınızdan. Böyle akraba olmaz olsun. Olmasında zaten hiç sevmediğim inaan tipi.

bikeresinde benin buyuk olan bunlarda kalmisti bir gece.o aksamda gece garipsemis beni aramis.kadin bana dediki gece agladi aaa bidaha istemem yatili cocuk dedi.cok cok yakinim vede kendileri israr etmislerdi birakayim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…