insan gormek istemiyorum

ne bileyim bole yapinca benmi sucluyumki diyorum ama kafam hic cekmiyo artik
Yok ne suçlusu. Asıl suçlu onlar ve anlayışsız oluşları. Surata telefon kapatmak büyük terbiyesizliktir. Kaldı ki çocuğuna başka biri bakmak zorunda değil ki. Çok mu yüz verdin acaba sen bu insancıklara.

Sizi o kadar iyi anliyorum ki , benimde ikizlerim
Var, ikiz cocuk buyutmek cok cok farkli ,bende gun icinde hic birsey yapamiyorum ve aksam pilim bitiyor ve sizde 3 cocuk var.
Insanlar ne kadar anlayissizlar inanamiyorum artik, boyle akrabalik arakadaslik olmaz olsun, bence acikca soyleyin, halinizi anlamamak ahmaklik olur.

Yok ne suçlusu. Asıl suçlu onlar ve anlayışsız oluşları. Surata telefon kapatmak büyük terbiyesizliktir. Kaldı ki çocuğuna başka biri bakmak zorunda değil ki. Çok mu yüz verdin acaba sen bu insancıklara.
cocuklari cok istitomus.tmm yakinim fln ama.ben cok sikildim artik.surekli basim donuyo stresten.vakit ayirup doktora bile cikamiyorum

bikeresinde benin buyuk olan bunlarda kalmisti bir gece.o aksamda gece garipsemis beni aramis.kadin bana dediki gece agladi aaa bidaha istemem yatili cocuk dedi.cok cok yakinim vede kendileri israr etmislerdi birakayim diye

E sende aynısını yap o zaman. Hem kendi istemiyor hem çocukları habire gönderiyor mu? Neden bu kadar sessiz kaldın?

Sizi o kadar iyi anliyorum ki , benimde ikizlerim
Var, ikiz cocuk buyutmek cok cok farkli ,bende gun icinde hic birsey yapamiyorum ve aksam pilim bitiyor ve sizde 3 cocuk var.
Insanlar ne kadar anlayissizlar inanamiyorum artik, boyle akrabalik arakadaslik olmaz olsun, bence acikca soyleyin, halinizi anlamamak ahmaklik olur.
herkes hizmet bekliyo.guya cocuklari sevmeye geliyorlar.hergun tencerelerle yemek pisirip kapiya kadar olan bulasiklardan yildim.kaldiki cocuklarima ayiracagim vakitte gidiyor

E sende aynısını yap o zaman. Hem kendi istemiyor hem çocukları habire gönderiyor mu? Neden bu kadar sessiz kaldın?
kendileri emrivaki yapiyo.ben girdermiyorum anlasinlar diye.ama birakip carsiya oraya buraya gidiyo abneleri neymis cocuklarla gidemiyormus.

Bu ne rahatlık. Bu tür anlayışsızlıklara hiç tahammülüm yok. Bakıcı mısınız siz çocuğu bırakıp geziyorlar. Benim de ikizlerim var. Bakımının zorluğunu biliyorum ki sizde bir çocuk daha var. Geçiştirin kabul etmeyin artık. Belki keserler ama alıştırmışsınız bi kere.

kendileri emrivaki yapiyo.ben girdermiyorum anlasinlar diye.ama birakip carsiya oraya buraya gidiyo abneleri neymis cocuklarla gidemiyormus.

Sen açık açık demedikçe bu böyle gider bence. Yolla 3 çocuğu bir gün de sen bak yeter de, sabret alma, bak bir daha yolluyor mu :)

merhaba arkadaslar yine ben.nedir bu insanlardan cektigim anlamitoeum.1.5 yasinda ikizlerim ve 4,sinifa giden cocugum var.dersler yazilular derken haftaici okadar yogun geciyoki.kucuklerun bakimi buyugun dersleri.hic isim bitmiyor kafam allak bullak.sadece hergun gunu kurtariyorum.ama insanlar beni anlamiyolar.uc cocukla buda yoruluyo diye dusunen yok.kendini yemekli agirlatmaya calisanmi haftasonu cocuklarini yatiya birakanmi.cok yoruldum cok.kabul etmeyincede surat asanlar trip atanlar.acaba benmi cok yumusak kaliyorum diyorum yoksa kavul etmemekle bencillikmi yapiyorum.yetisemiyorum artik oyle biktimki ec isinden hizmetten.kebdime vakit ayirmak istiyorum.zaten uc cocukla ha deyince cikip dolasamiyorum.hergun birde misafir agirliyorum.guya yaptiklari yardim.istemiyorum kimseden yardim mardim

Cok guzel bir söz vardir bilirmisin başım agriyacagina yüzün ağrısın..

Benimde komsum boyleydi cocuklarini bırakıp surekli bir yerlere cikardi ekmek almaya gidince bile kizlarini bana birakiyor ve saatlerce almiyordu..hep nasil söyleyeceğim nasil söyleneceğim derken dank etti bir gun dedimki ya o birakmaya utanmiyorda sen reddetmeye mi utaniyorsun her geldiginde bir bahane kucuk bebegim uyuyor diye diye birakmiyor artik cok şükür..

Ve bana hiçte kırgın değil hala görüşürüz sadece cocuklarini birakmaz

merhaba arkadaslar yine ben.nedir bu insanlardan cektigim anlamitoeum.1.5 yasinda ikizlerim ve 4,sinifa giden cocugum var.dersler yazilular derken haftaici okadar yogun geciyoki.kucuklerun bakimi buyugun dersleri.hic isim bitmiyor kafam allak bullak.sadece hergun gunu kurtariyorum.ama insanlar beni anlamiyolar.uc cocukla buda yoruluyo diye dusunen yok.kendini yemekli agirlatmaya calisanmi haftasonu cocuklarini yatiya birakanmi.cok yoruldum cok.kabul etmeyincede surat asanlar trip atanlar.acaba benmi cok yumusak kaliyorum diyorum yoksa kavul etmemekle bencillikmi yapiyorum.yetisemiyorum artik oyle biktimki ec isinden hizmetten.kebdime vakit ayirmak istiyorum.zaten uc cocukla ha deyince cikip dolasamiyorum.hergun birde misafir agirliyorum.guya yaptiklari yardim.istemiyorum kimseden yardim mardim
Ben 2 çocukla anca yaşıyorum sizi düşünemiyorum.milletin zamani da çok lak lak etmeye kullanmaya yer arıyorlar.Ben bazenbanyo yapmaya uyumaya yemek yemeye fırsatım ol.uyor hiçte vicdan yapma.kimseye gitme gelmesinler.cocuklar büyüyünce sevdiklerine görürürsün zaten seni seven dusunurdu

Telefonlarınızı kapayın ;)
Ben öyle yapıyorum çok rahat ettim
Bir de gelmek isteyenlere müsait değilim diyin

Sonuna kadar haklisiniz ben calisiyorum aptl kocam evin bk götürdüğü cuma günü yemekli misafir çağırmaya uğraşıyor ve hamile olmama ragmende yogun vir insani restorant otel gibi kullanmaya çalışan birinin beyni yok.sizde hayır deyin ev haci baba tekkesi mi.kim küserse küssün.küsen anlayissizligindan küser

Bencede kimseyi kabul etme..surat yaparlarsa yapsinlar.. sende onlara yap

akrabam bende kalmak istiyormus cocuklar.kendi cocuklarimi tasiyamiyo kafam artik.bu aksam aradi cocuklar kalcak demi buhafta sende dedi.ayy ben baska biyere soz vermistim dedim.suratima kapatti ve arkadanda planini bozmayalim diye msj atmis
Ben arar bir hısım öfkemi kusardim
Ne biçim insansin sen diye
Sen onun parali bakıcisi misin

Neden her gelene tencere tencere yemek yapiyosun ki. Bir iki sefer basim agriyor diye sohbet etmeden oturun. Ikramsiz agirlayin. Bi daha gelmezler. Cat kapi gelene kapi acmayin. Telefonunuzu da kapatin. Ben hatayi sizde buldum. Alisitirip sonra da sikayet ediyosunuz. Önunu almaniz lazim bu durumun. Kim kuserse kussun.

Bende çalışıyorum çocuklarım var
Banada çocuklarını bırakan saçma sebeplerle okuldan veya kurstan alıp evine bıraktıranlar var hayır diyemiyorum ama acayip de sinir oluyorum
Benim işimden kaynaklı sıkıntım olunca eşimle berbat şekilde de olsa çözeriz konuyu kimseye yük etmem çocukları ama benim iki tanenin yanına mutlaka ekleniyor bir tanesi
Anneleri de akşam bende geleyim diye geliyor yorgunum diyemiyorum maalesef

Bir ikiz annesini başka bir ikiz annesinden başkası anlayamaz.ve daha 1.5 yaşındaki,bir de büyük var..yardım yok!? Onlar yardım etmeye gelir gelirken simit alır,demler çayı otururlar.aksama yemek eşine şunu al dersin.o daha ben dün 5 ekmek aldım der! Ama hep yardıma gelirler...yüzün yumuşak ve fazla iyisin kardeşim...tepeme sictilar ve bir de üstüne ... Diye yazdılar.ne oldu ? Ben nankör oldum..

Bilmiyorum sende nasıl ama benim eşimin ailesiydi hep gelen.ama ben anlatamadım derdimi...ta ki bı gün onun hangi dilden anladığını anladım..açtım ağzımı yumdum gözümü..

Kayın pedercim le bı bayramda görüşüyorum göz göze gelemiyor,görümcemle de o evde yalnız da bayramda denk getiriliyoruz! Bayramlaşmiyorum..

Sonuç ben insan sevmiyorum...şimdi kimse kimseye ne kahvaltılarda ne oturmaya ne akşam yemeğine gitmiyor ki zaten birbirleri e gitmezler di..e artık bı salak ta yok..öyle kullanilmişim ki..eşim de gördü de..herşeyi bıraktım kendimi cocuklarimla mutlu edecek şeyler yapıyor um.

Back
X