Yok ne suçlusu. Asıl suçlu onlar ve anlayışsız oluşları. Surata telefon kapatmak büyük terbiyesizliktir. Kaldı ki çocuğuna başka biri bakmak zorunda değil ki. Çok mu yüz verdin acaba sen bu insancıklara.ne bileyim bole yapinca benmi sucluyumki diyorum ama kafam hic cekmiyo artik
cocuklari cok istitomus.tmm yakinim fln ama.ben cok sikildim artik.surekli basim donuyo stresten.vakit ayirup doktora bile cikamiyorumYok ne suçlusu. Asıl suçlu onlar ve anlayışsız oluşları. Surata telefon kapatmak büyük terbiyesizliktir. Kaldı ki çocuğuna başka biri bakmak zorunda değil ki. Çok mu yüz verdin acaba sen bu insancıklara.
bikeresinde benin buyuk olan bunlarda kalmisti bir gece.o aksamda gece garipsemis beni aramis.kadin bana dediki gece agladi aaa bidaha istemem yatili cocuk dedi.cok cok yakinim vede kendileri israr etmislerdi birakayim diye
herkes hizmet bekliyo.guya cocuklari sevmeye geliyorlar.hergun tencerelerle yemek pisirip kapiya kadar olan bulasiklardan yildim.kaldiki cocuklarima ayiracagim vakitte gidiyorSizi o kadar iyi anliyorum ki , benimde ikizlerim
Var, ikiz cocuk buyutmek cok cok farkli ,bende gun icinde hic birsey yapamiyorum ve aksam pilim bitiyor ve sizde 3 cocuk var.
Insanlar ne kadar anlayissizlar inanamiyorum artik, boyle akrabalik arakadaslik olmaz olsun, bence acikca soyleyin, halinizi anlamamak ahmaklik olur.
kendileri emrivaki yapiyo.ben girdermiyorum anlasinlar diye.ama birakip carsiya oraya buraya gidiyo abneleri neymis cocuklarla gidemiyormus.E sende aynısını yap o zaman. Hem kendi istemiyor hem çocukları habire gönderiyor mu? Neden bu kadar sessiz kaldın?
alip basimi cok uzaklara gidesim varkendileri emrivaki yapiyo.ben girdermiyorum anlasinlar diye.ama birakip carsiya oraya buraya gidiyo abneleri neymis cocuklarla gidemiyormus.
kendileri emrivaki yapiyo.ben girdermiyorum anlasinlar diye.ama birakip carsiya oraya buraya gidiyo abneleri neymis cocuklarla gidemiyormus.
merhaba arkadaslar yine ben.nedir bu insanlardan cektigim anlamitoeum.1.5 yasinda ikizlerim ve 4,sinifa giden cocugum var.dersler yazilular derken haftaici okadar yogun geciyoki.kucuklerun bakimi buyugun dersleri.hic isim bitmiyor kafam allak bullak.sadece hergun gunu kurtariyorum.ama insanlar beni anlamiyolar.uc cocukla buda yoruluyo diye dusunen yok.kendini yemekli agirlatmaya calisanmi haftasonu cocuklarini yatiya birakanmi.cok yoruldum cok.kabul etmeyincede surat asanlar trip atanlar.acaba benmi cok yumusak kaliyorum diyorum yoksa kavul etmemekle bencillikmi yapiyorum.yetisemiyorum artik oyle biktimki ec isinden hizmetten.kebdime vakit ayirmak istiyorum.zaten uc cocukla ha deyince cikip dolasamiyorum.hergun birde misafir agirliyorum.guya yaptiklari yardim.istemiyorum kimseden yardim mardim
Bu ne ne demek istediniz?İnsan görmek istemiyosan hayvan gör
Ben 2 çocukla anca yaşıyorum sizi düşünemiyorum.milletin zamani da çok lak lak etmeye kullanmaya yer arıyorlar.Ben bazenbanyo yapmaya uyumaya yemek yemeye fırsatım ol.uyor hiçte vicdan yapma.kimseye gitme gelmesinler.cocuklar büyüyünce sevdiklerine görürürsün zaten seni seven dusunurdumerhaba arkadaslar yine ben.nedir bu insanlardan cektigim anlamitoeum.1.5 yasinda ikizlerim ve 4,sinifa giden cocugum var.dersler yazilular derken haftaici okadar yogun geciyoki.kucuklerun bakimi buyugun dersleri.hic isim bitmiyor kafam allak bullak.sadece hergun gunu kurtariyorum.ama insanlar beni anlamiyolar.uc cocukla buda yoruluyo diye dusunen yok.kendini yemekli agirlatmaya calisanmi haftasonu cocuklarini yatiya birakanmi.cok yoruldum cok.kabul etmeyincede surat asanlar trip atanlar.acaba benmi cok yumusak kaliyorum diyorum yoksa kavul etmemekle bencillikmi yapiyorum.yetisemiyorum artik oyle biktimki ec isinden hizmetten.kebdime vakit ayirmak istiyorum.zaten uc cocukla ha deyince cikip dolasamiyorum.hergun birde misafir agirliyorum.guya yaptiklari yardim.istemiyorum kimseden yardim mardim
Ben arar bir hısım öfkemi kusardimakrabam bende kalmak istiyormus cocuklar.kendi cocuklarimi tasiyamiyo kafam artik.bu aksam aradi cocuklar kalcak demi buhafta sende dedi.ayy ben baska biyere soz vermistim dedim.suratima kapatti ve arkadanda planini bozmayalim diye msj atmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?