insan gormek istemiyorum

Bir ikiz annesini başka bir ikiz annesinden başkası anlayamaz.ve daha 1.5 yaşındaki,bir de büyük var..yardım yok!? Onlar yardım etmeye gelir gelirken simit alır,demler çayı otururlar.aksama yemek eşine şunu al dersin.o daha ben dün 5 ekmek aldım der! Ama hep yardıma gelirler...yüzün yumuşak ve fazla iyisin kardeşim...tepeme sictilar ve bir de üstüne ... Diye yazdılar.ne oldu ? Ben nankör oldum..

Bilmiyorum sende nasıl ama benim eşimin ailesiydi hep gelen.ama ben anlatamadım derdimi...ta ki bı gün onun hangi dilden anladığını anladım..açtım ağzımı yumdum gözümü..

Kayın pedercim le bı bayramda görüşüyorum göz göze gelemiyor,görümcemle de o evde yalnız da bayramda denk getiriliyoruz! Bayramlaşmiyorum..

Sonuç ben insan sevmiyorum...şimdi kimse kimseye ne kahvaltılarda ne oturmaya ne akşam yemeğine gitmiyor ki zaten birbirleri e gitmezler di..e artık bı salak ta yok..öyle kullanilmişim ki..eşim de gördü de..herşeyi bıraktım kendimi cocuklarimla mutlu edecek şeyler yapıyor um.
artik cilduriyorum yaa.musait degikim basa yere siz verdim dedigim halde yine msj atmis cocuklari birakcam haberin olsun diye

Kelimesi kelimesine aynı cümleyi kurdum geçenlerde eşime bağıra bağıra.
Ki ben tek çocukluyum.
Sizinki kendini kullandırtmak oluyor ne yazık ki.
Ne münasebet millet çocuğunu bırakacak?
offfff cildiricam inanki.kafam cekmiyo diyorum insanlara anlamiyolar.sabah brti agliyorum sinirime.

offfff cildiricam inanki.kafam cekmiyo diyorum insanlara anlamiyolar.sabah brti agliyorum sinirime.

Çok iyi niyetlisiniz.
Ama ben kendi çocuğunun vaktinden çalıp başkasına hizmet edenlere çok kızıyorum.
Tek sorumluluğunuz o çocuklara ve kendinize vakit ayırmak.

Kim bu çocuk bırakanlar akraba mı?
Kabul etmemenin binbir türlü yolu var, birini seçip uygulayacaksınız.

İnsanlarla kötü olmamaya çalışıyorsunuz, sebep?
Çok mu lazım herkesin dostluğu?

kabul etmeyince kiziyolar birde ustune.ben zaten co uklarimla bunaldim daraldim bide ustune alemin cocuklari off allahim off
Evi falan bırakın 3 çocuğu da alın onların gelmeye niyetleneceği saatte hiç olmadı parka gidin. Hem çocuklar hem de siz hava almış olursunuz. Yani 3 çocuklu bir de ikiz annesinden böyle bir beklentide olan insan zaten aklınca uyanıklık yapıyordur. Hadi çocukla beraber geldin neyse de çocuğu yatıya bırakmak nedir? Hiç ev işi falan demeyin çıkın dışarı. Park soğuk olur derseniz çocukları koyun arabasına gidin bir cafeye... beni darladı resmen. Allah kolaylık versin...

kabul etmeyeceksiniz.niye bu kadar stres yapıyorsunuz? yazık değil mi size?
kırılan kırılsın
küsen küssün
bu kadar anlayissiz insanlar küsse olur küsmese ne olur...
çok basit bir kelime bakın" hayır"
bir söylemenin keyfini alın sık sık kullanacaksınız.
size gelecegiz diyene müsait değilim bitti.
detaya girmenize gerek yok.
ayrıca su insanlardaki yatılı çocuk bırakma rahatlığını ve merakını anlamıyorum.
bu konuda da aynen şunu diyeceksiniz.
"kusura bakmayın ben yanında annesi olmayan çocuğun sorumluluğunu alamıyorum.çok samimiyseniz buyursun annesi de gelsin yemeklerini yapsın ilgilensin bir kaza felan olursa (Allah korusun) onun yanında olsun.
yok oda hizmet bekleyecekse bu kapiyida açmayın.
bebeklerinizi sağlıkla büyütun bu arada..

kabul etmeyince kiziyolar birde ustune.ben zaten co uklarimla bunaldim daraldim bide ustune alemin cocuklari off allahim off
Sende geri kiz:) ya da sende cocuklari onlara birakmayi teklif et :)

buyuk cocuk okula gidiomus.. o okuldayken bebekleri arabalarina koyup disari cikabilirsin.. bende sen gibiyim ama baktim hic bi yere gidemiyorum malum kucuk olanin acikmasi vs.. giyinip kusanip dolduruyorum arabanin icine hepsini.. ya bi markete ya kapali alis veris mekanlarina gidiyorum.. 1-2 saat diger ikisi oyalaniyor..kucuk olan uyuyor bende dolasmis oluyorum.ya da bi yere oturup birseyler yeriz birlikte... hepimize degisiklik oluyor..kucuk bi gezme bile iyi geliyo..

Neden her gelene tencere tencere yemek yapiyosun ki. Bir iki sefer basim agriyor diye sohbet etmeden oturun. Ikramsiz agirlayin. Bi daha gelmezler. Cat kapi gelene kapi acmayin. Telefonunuzu da kapatin. Ben hatayi sizde buldum. Alisitirip sonra da sikayet ediyosunuz. Önunu almaniz lazim bu durumun. Kim kuserse kussun.

Alıştırır şikayet ediyorsunuz demeyin.demekki bu tiplerde bı aileyle evli değilsiniz.yuzsuzler..suratini as otur,hasta mısın der gecistirler.2 gün sonra yine sende..saygisizlik yyapmayayim dersin.ne sözden ne davranıştan anlamazlar!!ben iyi öğrendim g...tünu gezdirmek ten keyif alıyorlar.nerede,nasıl oldu.bi önemi yok.

Ya ben bı yeri mi kaçırdım ? Bı de çocuk mu bırakıyor lar?

kabul etmeyeceksiniz.niye bu kadar stres yapıyorsunuz? yazık değil mi size?
kırılan kırılsın
küsen küssün
bu kadar anlayissiz insanlar küsse olur küsmese ne olur...
çok basit bir kelime bakın" hayır"
bir söylemenin keyfini alın sık sık kullanacaksınız.
size gelecegiz diyene müsait değilim bitti.
detaya girmenize gerek yok.
ayrıca su insanlardaki yatılı çocuk bırakma rahatlığını ve merakını anlamıyorum.
bu konuda da aynen şunu diyeceksiniz.
"kusura bakmayın ben yanında annesi olmayan çocuğun sorumluluğunu alamıyorum.çok samimiyseniz buyursun annesi de gelsin yemeklerini yapsın ilgilensin bir kaza felan olursa (Allah korusun) onun yanında olsun.
yok oda hizmet bekleyecekse bu kapiyida açmayın.
bebeklerinizi sağlıkla büyütun bu arada..
cocuklari bizi cok seviyor tmm onuda anliyorumda benim suan kafam oyle doluki.kendime ayircak vaktim yok.kendi ailem bi yandan esimin ailesi biyandan.bi otarafa bi bu tarafa savruluyorum.kabul edemicegimi soyledim ve ortalik karisti.simdi ben suclu ilan edildim.koca gunum aglamakla geciyo.insanlara derdimi anlatamiyorum.simdi istemiyo oldum anliyacaginiz.cok moralim bozuk kotu hissediyorum kendimi

Alıştırır şikayet ediyorsunuz demeyin.demekki bu tiplerde bı aileyle evli değilsiniz.yuzsuzler..suratini as otur,hasta mısın der gecistirler.2 gün sonra yine sende..saygisizlik yyapmayayim dersin.ne sözden ne davranıştan anlamazlar!!ben iyi öğrendim g...tünu gezdirmek ten keyif alıyorlar.nerede,nasıl oldu.bi önemi yok.

Ya ben bı yeri mi kaçırdım ? Bı de çocuk mu bırakıyor lar?
co uklar kalmak istiyorlar.haftasonunu bizde gecurmek istiyorlar.haftasonuda gidilcek biyer yada misafir cikiyo.zaten geceden uykusuzum.

Tükenmişlik sendromu
Anlayissiz bir çevre
Acilen sınır koyun yoksa sinir hastası olursunuz..

Evi falan bırakın 3 çocuğu da alın onların gelmeye niyetleneceği saatte hiç olmadı parka gidin. Hem çocuklar hem de siz hava almış olursunuz. Yani 3 çocuklu bir de ikiz annesinden böyle bir beklentide olan insan zaten aklınca uyanıklık yapıyordur. Hadi çocukla beraber geldin neyse de çocuğu yatıya bırakmak nedir? Hiç ev işi falan demeyin çıkın dışarı. Park soğuk olur derseniz çocukları koyun arabasına gidin bir cafeye... beni darladı resmen. Allah kolaylık versin...
kimseye derdimi anlatamiyorum.kendi annem bile beni anlamak istemiyo suan.vede cok fazla kizdi kabul etmedigim icin

Tükenmişlik sendromu
Anlayissiz bir çevre
Acilen sınır koyun yoksa sinir hastası olursunuz..
tukendim bittim.oldumki ne oldum.islerimi iyi kotu yetistirmete calisiyorum kimseye muhtac olmadan ama beni gayet musait bos oturuyorum saniyorlar

kimseye derdimi anlatamiyorum.kendi annem bile beni anlamak istemiyo suan.vede cok fazla kizdi kabul etmedigim icin
Bir de kendi tarafınızdan mı bu ısrarları yapanlar. Ben eşinizin tarafı sandım. Sizin kuzeniniz falansa, açık açık içinde bulunduğunuz durumu anlatın.çocuklarını bırakmak yerine o da gelsin madem siz de bir nefes almış olun. Bir de çocuklar diyoruz sanırım en siz 2 çocuktan bahsediliyor. 3 te sizde.2si 1,5 yaşında 5 çocuğu nasıl idare etmenizi bekleyip sizi üzüyor ki anneniz bile.

Bir de kendi tarafınızdan mı bu ısrarları yapanlar. Ben eşinizin tarafı sandım. Sizin kuzeniniz falansa, açık açık içinde bulunduğunuz durumu anlatın.çocuklarını bırakmak yerine o da gelsin madem siz de bir nefes almış olun. Bir de çocuklar diyoruz sanırım en siz 2 çocuktan bahsediliyor. 3 te sizde.2si 1,5 yaşında 5 çocuğu nasıl idare etmenizi bekleyip sizi üzüyor ki anneniz bile.
evet kendi tarafimdan.gorup duruyorlar nekadar bunaldigimi.kimse kirilmasin istiyorlar guya.anneme soyledim durumu.onlara kizar gibi yapip bidunya soyledi bana.babamda cok kizmis bana.kimse anlamak istemiyo.psikolojim iyice bozuldu bas donmesi yasiyorum gublerdir.bidaha soyleeim gelmeyiz onlarda gelmezler kafani dinle madem dedi.napayim bilmiyorum kotu hissediyorum kendimi

evet kendi tarafimdan.gorup duruyorlar nekadar bunaldigimi.kimse kirilmasin istiyorlar guya.anneme soyledim durumu.onlara kizar gibi yapip bidunya soyledi bana.babamda cok kizmis bana.kimse anlamak istemiyo.psikolojim iyice bozuldu bas donmesi yasiyorum gublerdir.bidaha soyleeim gelmeyiz onlarda gelmezler kafani dinle madem dedi.napayim bilmiyorum kotu hissediyorum kendimi
vede ben onlar bunlar demiyorum.suan misafir kabul edip hazirlik yapacak durumda degilim.

Back
X