• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insan hayatinda bi kez mi asik olur ?

Dilruba86

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
649
17
318
Insan hayatinda bir kez mi asik olur sizce ?

Ask ne demektir ?

18 yasimda asik oldum ilk kez, 1 buçuk sene sürdü ve bitti iliskimiz....... çünkü O bana verdigi sözleri tutmadi, sözünden döndü.... bitti yazdi.... ben cevap bile yazmadim... niye mi ?

Cunku "bitti" yazdigini gördügüm an benim içinde bitmisti hersey........... onunla iliskimiz basindan beri hataydi !

Sizce biz kadinlar, hayatimizda 1 kez mi asik oluruz ?

Hani hep derler ya, ilk asklar unutulmaz diye, demesinler ! Niye oyle bisey demisler ki.... unutulsun ! Unutulsun ya !!! Söyle içimizden alip söksek acitmasa içimizi olmaz mi?

Ben tekrar asik olmak istiyorum, tekrar diyorum ama son kez... insaAllah...

Kalbimiz bu kadar küçükken nasil bi kaç kisiyi sevebiliriz ki ?

Ailemizi arkadaslarimizi demiyorum, Asik oldugumuz adami.

Hani erkekler gömlek degistiriyomus gibi kiz arkadas degistirir ya.... hepsine asik mi olur yani !? Ne garip........

Sevgi cok buyuk bi his degil mi, ask da onunla beraber gelen cok guzel bir duygu çok kutsal.....herkese duyulmaz.........

Artik o kadar degisti ki dünya ve insanlar, neye kime güvenecegimizi bile bilemiyoruz......

Bir kez daha asik olup hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum. Allah korusun...

Rabbim butun mü'mïnleri korusun. Amin.

Ilk asik oldugumda gerçekten cok sevmistim.... tekrar birini sevince o aski o tadi o duyguyu tekrar yasamamaktan korkuyorum :(

O kisiye hitap edince, onu sevdigimi soyleyince, onunla konusunca, elele tutusunca................ "ilk askim" olan kisiyi hatirlamaktan korkuyorum.... aklima gelmesinden korkuyorumm...

geçmisi hiç unutamiyorumm, vicdan azabi cekiyorum.... sanki yalnis bisey yapmisim gibi..... Onun aklima gelipte içimi acitmasini istemiyorum.....

Hiç benimle bu duygulari yasayan var mi aranizda kizlar ???

Tekrar asik olup geçmisi unutanlar ?

Bazen derler ya : senerler sonra hatirlarsin ama yuzunde sadece bi gulumse olusur...... uzun sure geçti ustunden.. ama ben yaniyorum salakligima...Acaba aptalmiymisim diyorum? onca

soz vermesine ragmen tutmadigi için bana ihanet etmis gibi hissediyorum, sirtimdan vurup gitmis gibi hissediyorum! HAKSIZLIGA ugramis gibi hissediyorum !!

Herseyi unutup yeni bi sayfa açmak istiyorum.............. :59:

zamanın silemeyeceği hiçbir şey yoktur..

sadece bir defa aşık olmak insanlığın doğasına aykırı...

severek ayrılırsın bir daha sevemem ve aşık olamam zannedersin...aradan yıllar geçer
ve karşına öyle birisi çıkar ki; zamanında aşık olmamışım sadece bir yanılgıymış alışkanlıkmış diye düşünmekten alamazsın kendini.

kısacası bir döngüdür bu yaşadığın ve hayatında olan insanı hep son ve onun gibisi bir daha asla olmaz diye düşünürsün.

ondan da ayrılırsın ve aşk hayatının bittiğini zannedersin aradan yine yıllar geçer
belkide aylar, yine kendıne göre bırını bulursun
ve aynı düşüncelere sahip olmaktan alamazsın kendını ( zamanında sevmemişim ben ) ...

kısacası nefes aldığın sürece aşk vardır..
gerekli olan şey; sadece doğru zaman ve doğru insan.
her son yeni bir başlangıç değil midir zaten.

Son düzenleme:
Canım insan bir kez aşık olmaz inan. Bittiğinde bitiyor zaman geliyor ve bastırıyor her şeyin üstüne.Biz insanız ve inan hafızamız her şeyi dinç tutmuyor.Benim 5-6 yıllık ilişkim bitti 1 yıl önce ama bitti işte.Bir anda bitti.Öyle olması gerekiyordu.İnanılmaz bir şekilde güçlüydüm.Hala kendime şaşıyorum.Her ayrıntı aklında kalmıyor.Tamamen unutmuyorsun ismi, cismi ama aklına geliyor belki bazen ama gördüğünde acıtmıyor artık.Ölümü bile insan unutuyor, sineye çekiyor.Aşk acısı onun yanında ne ki? Böyle düşün. Daha çok gençsin ve çok mutlu olacaksın inan.Yeter ki ferah tut içini.

Son düzenleme:
insan çok aşık olamaz tabi ama bunun sayısı bir eğil kesinlikle .karşına biri çıkar ve eskiden yaşadaığın herşeyi sana unutturur inan bana .herşey silinir gider yeter ki sen sevmeye hazır ol bırkmadan yine sev duygularını köreltme .

Şuana kadar bi kere aşık oldum ben
Daha sonra hoşlandığım kişiler oldu ama asla aşk değildi

zamanın silemeyeceği hiçbir şey yoktur..

sadece bir defa aşık olmak insanlığın doğasına aykırı...

severek ayrılırsın bir daha sevemem ve aşık olamam zannedersin...aradan yıllar geçer
ve karşına öyle birisi çıkar ki; zamanında aşık olmamışım sadece bir yanılgıymış alışkanlıkmış diye düşünmekten alamazsın kendini.

kısacası bir döngüdür bu yaşadığın ve hayatında olan insanı hep son ve onun gibisi bir daha asla olmaz diye düşünürsün.

ondan da ayrılırsın ve aşk hayatının bittiğini zannedersin aradan yine yıllar geçer
belkide aylar, yine kendıne göre bırını bulursun
ve aynı düşüncelere sahip olmaktan alamazsın kendını ( zamanında sevmemişim ben ) ...

kısacası nefes aldığın sürece aşk vardır..
gerekli olan şey; sadece doğru zaman ve doğru insan.
her son yeni bir başlangıç değil midir zaten.

Hmmm zamanla bu içindekiler silinir diyosun yani oyle mi ?

Peki bu dediklerini sen yasadin mi Evanescence87 ? bi kaç kez mi asik oldun ?

her seferinde gerçek ask buymus, eskiden yasadigim oyle degilmis mi dedin ?

Birde su son sözünü anlamadim :44: "her son yeni bir başlangıç değil midir zaten" bu ne demek ?
Her baslangicin illa bi sonu mu olacak demek ? anlamadim kii :26:

tamam daha iyileri daha zenginleri daha geniş omuzluları:) daha zekileri çıkabilir olabilir bu ama aşk farklı bişey arkadaş ya:) anlatılmıyor ki gerçekten aptallaşıosun aşık oldugunda,kendin degilsin gibi oluosun ve bence bu tarz yoğun bi aşk 1 kere olur,diğerleri hoşlanma,saygı duyma,gıpta etme gibi duyguları yoğun olarak yaşatabilir.bide kişiden kişiyede fark gösterebilir bu durum tabi.işte anlatamıosun bile o kadar karışık bu iş:1:

Canım insan bir kez aşık olmaz inan. Bittiğinde bitiyor zaman geliyor ve bastırıyor her şeyin üstüne.Biz insanız ve inan hafızamız her şeyi dinç tutmuyor.Benim 5-6 yıllık ilişkim bitti 1 yıl önce ama bitti işte.Bir anda bitti.Öyle olması gerekiyordu.İnanılmaz bir şekilde güçlüydüm.Hala kendime şaşıyorum.Her ayrıntı aklında kalmıyor.Tamamen unutmuyorsun ismi, cismi ama aklına geliyor belki bazen ama gördüğünde acıtmıyor artık.Ölümü bile insan unutuyor, sineye çekiyor.Aşk acısı onun yanında ne ki? Böyle düşün. Daha çok gençsin ve çok mutlu olacaksın inan.Yeter ki ferah tut içini.

Amin insaAllah cok sagol Overdosed, Rabbim cümlemizi cok mutlu etsin bu dünyadada ahirettede ins amin.
Inan bende bitince, kendime sasirmistim, hiç bisey yok mus gibi davraniyodum, yine mutlu mesuttum.... onun bana yazdigi seyleri, verdigi seyleri (hediye vb) herseyini attim yirtim çöpe !!! ondan bana hiç bisey kalmasin istiyodum!!! sanki ondan içimde kalan herseyi çöpe atiyomusum gibi gelmisti ! iyi gelmisti o an....
InsaAllah Ya Rabbim insaAllah bu mübarek ayda senin dedigin gibi olur, bir zaman gelir ve ben unuturum, hafizamda ki kalan bana soyledikleri, yaptiklari, sesi, vs bi suru seyler silinir hafizamdan!! inssss..
Iste aklima gelince canimi acitiyor, en kotusu de bu! Sen tekrar geri mi gordun onu ? geri gorunce acimadi için ? Ne güzel imrendim sana.... :26:
Ben hiç karsilasmadim, insaAllah da karsilasmam !

Hmmm zamanla bu içindekiler silinir diyosun yani oyle mi ?

Peki bu dediklerini sen yasadin mi Evanescence87 ? bi kaç kez mi asik oldun ?

her seferinde gerçek ask buymus, eskiden yasadigim oyle degilmis mi dedin ?

Birde su son sözünü anlamadim :44: "her son yeni bir başlangıç değil midir zaten" bu ne demek ?
Her baslangicin illa bi sonu mu olacak demek ? anlamadim kii :26:

tabiki oldum zamanında.ve nefes aldığım sürece olacagım da!.
sen daha önce hiç sevip aşık olmadın mı??
aynen aradan yıllar geçti kendıme güldüm, ben öyle bir insana nasıl aşık olmuşum ne salak mışım dediğim zamanlarım oldu..

her insanın bir devri vardır, ve birlikte olduğun sürece o devirde yaşarsın..

''her son yenı bır başlangıçtır'' çünkü; ayrılırsın herşey biter ve hayat devam ediyordur, hayatın sunacağı sürprizleri bilemezsin..o yüzden ''her son yeni bir başlangıçtır''..

bu aşkı unutup bıraz zaman geçtiğinde sende kendıne güleceksin emin ol!.güleceksin çünkü; aynı duygular içerisinde olmayacaksın..

belkı sıradaki derdin aynı olacak ama
bir başkasıyla.

zamanın neleri sileceğini hayal bile edemezsin!.

Son düzenleme:
her zaman daha iyisi vardır demişti bi arkadaşım..
hala karşıma çıkmadı..
umarım vardır..

Cok guzel demis arkadasin komidin
Ben de bu dedigini not alicam arkadasinin :)
Bencede vardir...

Belkide Rabbim önce oyle bi kisi cikartiyo karsimiza ki... gerçek aski buldugumuzda degerini bilelim!

NASİPTE VARSA GELİR ŞAMDAN HALEPTEN, NASİPTE YOKSA NE GELİR ELDEN DEMİŞLER!

Nasibimizdeki illaki gelip bizi bulacak elbet bir gun, yapmamiz gereken tek sey sabretmek...

Bence hiç beklemedigimiz bir zamanda gelip bizi bulacaktir....Komidin bence arama, bekleme, unut aklina getirme.. belki o zaman karsina cikar :) yani insaAllah :nazar::34:

insan çok aşık olamaz tabi ama bunun sayısı bir eğil kesinlikle .karşına biri çıkar ve eskiden yaşadaığın herşeyi sana unutturur inan bana .herşey silinir gider yeter ki sen sevmeye hazır ol bırkmadan yine sev duygularını köreltme .

InsaAllah canim insaAllah :71:

Ins oyle biri cikar karsima ve herseyi unuttur yasadigim :nazar:

"sayisi bir egil" ne demek belle8 ? :44:

tamam daha iyileri daha zenginleri daha geniş omuzluları:) daha zekileri çıkabilir olabilir bu ama aşk farklı bişey arkadaş ya:) anlatılmıyor ki gerçekten aptallaşıosun aşık oldugunda,kendin degilsin gibi oluosun ve bence bu tarz yoğun bi aşk 1 kere olur,diğerleri hoşlanma,saygı duyma,gıpta etme gibi duyguları yoğun olarak yaşatabilir.bide kişiden kişiyede fark gösterebilir bu durum tabi.işte anlatamıosun bile o kadar karışık bu iş:1:

1 kere asik olunur, 1 daha olunmaz diyosun ? :44:

18 yasinda yasanilan bir sey ask midir ki ? :25:

ben insanın 1 kere aşık olduğuna inannlardanım ondan sonra hoşlanırsın seversin ama aşık olamazsın. Eğer aşık olabiliyorsan daha önce yaşadığın aşk değil hoşlantı ya da sevgi alışkanlık heyecan vsdir. Aşkın hayatına kaç yaşındayken geleceği de belli olmaz. 10 yaşında bile aşık olabilirsin ya da 50 yaşında :) hayatı boyunca aşkı hiç tatmamış insanlarda çok. Bir de ilk çıktığın kişi aşık olduğun kişi olacak diye de bir kural yok. aşık olduğun kişi başkasıyla bile evlensen aklının bir köşesinde hep kalır.

Insan hayatinda bir kez mi asik olur sizce ?

Ask ne demektir ?

18 yasimda asik oldum ilk kez, 1 buçuk sene sürdü ve bitti iliskimiz....... çünkü O bana verdigi sözleri tutmadi, sözünden döndü.... bitti yazdi.... ben cevap bile yazmadim... niye mi ?

Cunku "bitti" yazdigini gördügüm an benim içinde bitmisti hersey........... onunla iliskimiz basindan beri hataydi !

Sizce biz kadinlar, hayatimizda 1 kez mi asik oluruz ?

Hani hep derler ya, ilk asklar unutulmaz diye, demesinler ! Niye oyle bisey demisler ki.... unutulsun ! Unutulsun ya !!! Söyle içimizden alip söksek acitmasa içimizi olmaz mi?

Ben tekrar asik olmak istiyorum, tekrar diyorum ama son kez... insaAllah...

Kalbimiz bu kadar küçükken nasil bi kaç kisiyi sevebiliriz ki ?

Ailemizi arkadaslarimizi demiyorum, Asik oldugumuz adami.

Hani erkekler gömlek degistiriyomus gibi kiz arkadas degistirir ya.... hepsine asik mi olur yani !? Ne garip........

Sevgi cok buyuk bi his degil mi, ask da onunla beraber gelen cok guzel bir duygu çok kutsal.....herkese duyulmaz.........

Artik o kadar degisti ki dünya ve insanlar, neye kime güvenecegimizi bile bilemiyoruz......

Bir kez daha asik olup hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum. Allah korusun...

Rabbim butun mü'mïnleri korusun. Amin.

Ilk asik oldugumda gerçekten cok sevmistim.... tekrar birini sevince o aski o tadi o duyguyu tekrar yasamamaktan korkuyorum :(

O kisiye hitap edince, onu sevdigimi soyleyince, onunla konusunca, elele tutusunca................ "ilk askim" olan kisiyi hatirlamaktan korkuyorum.... aklima gelmesinden korkuyorumm...

geçmisi hiç unutamiyorumm, vicdan azabi cekiyorum.... sanki yalnis bisey yapmisim gibi..... Onun aklima gelipte içimi acitmasini istemiyorum.....

Hiç benimle bu duygulari yasayan var mi aranizda kizlar ???

Tekrar asik olup geçmisi unutanlar ?

Bazen derler ya : senerler sonra hatirlarsin ama yuzunde sadece bi gulumse olusur...... uzun sure geçti ustunden.. ama ben yaniyorum salakligima...Acaba aptalmiymisim diyorum? onca

soz vermesine ragmen tutmadigi için bana ihanet etmis gibi hissediyorum, sirtimdan vurup gitmis gibi hissediyorum! HAKSIZLIGA ugramis gibi hissediyorum !!

Herseyi unutup yeni bi sayfa açmak istiyorum.............. :59:

Kendini çok güzel ifade etmişsin,söylemeden geçemeyeceğim.:29:

Soruna cevap verecek olursam : Hayır.

Ben de ilk aşkımdan ayrıldığımda dünya yıkıldı sandım,ölüyorum sandım.:27:

Ama ölünmüyormuş.:31:

Seni çok iyi anlıyorum.

Ama geçmişinde çok büyük hatalar yapmadıysan kendini suçlama lütfen.

Çünkü kimse mükemmel değil.

Hepimiz hata yapıyoruz,düşe kalka ilerliyoruz.

Şöyle düşün.

Şimdi yaşadığın acıları ileride birlikte olacağın adam da yaşadı.

Siz bir araya gelince ne olacak ?

Aynı yaşanmışlıklar,aynı hayal kırıklıkları.

Yaralarınızı saracaksınız birlikte.:38:

Dolu dizgin aşk yaşayacaksınız.

Şunu da söyleyeyim.

Gün gelecek,şimdi bitti diye üzüldüğün ilişki için iyi ki bitmiş diyeceksin.:6:

Mutluluklar,Allah gönlüne göre versin.:54:

ben insanın 1 kere aşık olduğuna inannlardanım ondan sonra hoşlanırsın seversin ama aşık olamazsın. Eğer aşık olabiliyorsan daha önce yaşadığın aşk değil hoşlantı ya da sevgi alışkanlık heyecan vsdir. Aşkın hayatına kaç yaşındayken geleceği de belli olmaz. 10 yaşında bile aşık olabilirsin ya da 50 yaşında :) hayatı boyunca aşkı hiç tatmamış insanlarda çok. Bir de ilk çıktığın kişi aşık olduğun kişi olacak diye de bir kural yok. aşık olduğun kişi başkasıyla bile evlensen aklının bir köşesinde hep kalır.

ilk aşık olduğumda çok sevmiştim demişsin
sen belki de hiç aşık olmadın, sadece sevdin ama aşık olduğunu sandın..
soruna gelince.. evet insan 1 kez aşık olur
ben 14 yaşında oldum, ilk görüşte tutuldum
şu an 22 yim, hala O'na aşığım
ilerde Allah korusun ayrılık vs olursa, başkasını sevebilir miyim bilmiyorum ama bi daha aşık olamayacağım kesin :ssz:

Back
X