- 12 Temmuz 2011
- 649
- 17
- 318
sayısı bir değill demek istemiş sanırım![]()
Ha evet anlamamistim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sayısı bir değill demek istemiş sanırım![]()
ben insanın 1 kere aşık olduğuna inananlardanım ondan sonra hoşlanırsın seversin ama aşık olamazsın. Eğer aşık olabiliyorsan daha önce yaşadığın aşk değil hoşlantı ya da sevgi alışkanlık heyecan vsdir. Aşkın hayatına kaç yaşındayken geleceği de belli olmaz. 10 yaşında bile aşık olabilirsin ya da 50 yaşında :) hayatı boyunca aşkı hiç tatmamış insanlarda çok. Bir de ilk çıktığın kişi aşık olduğun kişi olacak diye de bir kural yok. aşık olduğun kişi başkasıyla bile evlensen aklının bir köşesinde hep kalır.
Kendini çok güzel ifade etmişsin,söylemeden geçemeyeceğim.
Soruna cevap verecek olursam : Hayır.
Ben de ilk aşkımdan ayrıldığımda dünya yıkıldı sandım,ölüyorum sandım.
Ama ölünmüyormuş.
Seni çok iyi anlıyorum.
Ama geçmişinde çok büyük hatalar yapmadıysan kendini suçlama lütfen.
Çünkü kimse mükemmel değil.
Hepimiz hata yapıyoruz,düşe kalka ilerliyoruz.
Şöyle düşün.
Şimdi yaşadığın acıları ileride birlikte olacağın adam da yaşadı.
Siz bir araya gelince ne olacak ?
Aynı yaşanmışlıklar,aynı hayal kırıklıkları.
Yaralarınızı saracaksınız birlikte.
Dolu dizgin aşk yaşayacaksınız.
Şunu da söyleyeyim.
Gün gelecek,şimdi bitti diye üzüldüğün ilişki için iyi ki bitmiş diyeceksin.
Mutluluklar,Allah gönlüne göre versin.![]()
Düşünüyorum ama karşıma çıkmak bilmiyo o kişi![]()
ilk aşık olduğumda çok sevmiştim demişsin
sen belki de hiç aşık olmadın, sadece sevdin ama aşık olduğunu sandın..
soruna gelince.. evet insan 1 kez aşık olur
ben 14 yaşında oldum, ilk görüşte tutuldum
şu an 22 yim, hala O'na aşığım
ilerde Allah korusun ayrılık vs olursa, başkasını sevebilir miyim bilmiyorum ama bi daha aşık olamayacağım kesin![]()
bu konuda genelleme yapmak yanlış aslında..bir insan bir kere aşık olur, yada bir çok kez aşık olur demek yanlış..
insandan insana değişir..kimi insan bir kere aşık olur..hani deli divane,hiç birşeyi gözü görmez..sonra yine sever ama o ilk yaşadığı gibi olmaz..
bazılarıda tekrar tekrar yaşayabilir aynı duyguları..huy mizac kişilik yapısı etki ediyor diye düşünüyorum..aşırı duygusal olanlar daha derin yaşıyor ve unutamayabiliyorlar..
açıkçası ben 1 kez olduğunu düşünüyorum...
ondan sonrakiler hikaye...
sevgi saygı belki ama kesinlike aşk değil...
benim için öyle oldu en azından...
ilk aşk unutulmaz gerçekten
bence gerçek aşk 1 kez yaşanır 1 kez hissedilir ...
..ve ben bunu iliklerime kadar yaşıyorum hissediyorum
1 defa aşık olursun bitince dünyan yıkılır yıllarca beklersin gelmeyeceğini bile bile beklersin bir ümitle. Çünkü ondan başkasına aşık olunamayacağını düşünürsün başkasına aşık olursan ihanet etmiş olduğunu düşünürsün kendine. ve daha bir çok şey düşünürsün. Yıllarca için acır kimseye belli etmezsin unutmuş görünürsün.
Sonra biri çıkar karşına hiç beklemdiğin bi anda bi bakmışsınki aklında yüreğinde bedeninde nefesinde sadece o vardır.
geçmiş silinmemiştir ama acıtmıyordur.
Çünkü karşındaki adama AŞIK olmuşsundur.
Ve bir bakmışsındırki EVLENMİŞSİN.
Ve canı yanan arkadaşlara nasihat veriyorsundur![]()
VE BU SENSİN YENİDEN AŞIK OLUNUR YENİDEN SEVİLİR UNUTULMASAYDI DÜNYA DERBEDER İNSANLARLA DOLU OLURDU.
İnsan yalnızca 1 kere aşık olsaydı sadece 1 kere aşık olup onunla evlenenler mutlu olurdu. 'aşığım' diyip de ayrıldıkdıktan sora ilerde başkasıyla evlenenler aşık olmadı mı yani? evet onlarca kez aşık olunmaz ama 2-3 kere aşık olabilir insan. hatta 2.kez aşık olduğunda
öncekinin aşk olmadığını bile düşünebilir. açıkçası şu an ben öyle düşünüyorum. önceki aşkım aşk değilmiş şimdiki AŞKIMIN yanında.
Ben ömrümü harcıycam aşık olduğum adama![]()
Evet aşk bir kere!
O da Yaradan aşkı benim gözümde.
Yaradılana duyduğumuz hayranlık,ilgi,hoşlanma defalarca inan bana...
Her bittim dediğinde Allahım karşına öyle bir sürpriz koyuyor ki daha önce hiç yaşamamışım diyorsun.
Ne güzeeeelll :))
Rabbim daim etsin myzt nazar degmesin askiniza.. sonsuza kdr sursun ins
Rabbim herkese nasip etsin boyle gerçek aski :)
[/b]
Sende dogru söylüyorsun Lale,
Allah aski kesinlikle baska bir duygudur, ve bir tek onun aski olmasi lazim içimizde aslinda.......
Onun Yarattigi hersey o kadar güzel ki sevmemek mümkün degil....
Su son cümlen çok güzel canim.... Rabbim hepimizin sonunu hayir etsin...karsimiza hep güzel seyler cikartsin ins..
Peki Sence ilerde es'e duyulan duygu dami sadece bi hayranlik hoslanma midir ?:44:
Hımmmm...
Sanırım soruyu yanlış kişiye sordun.
Benim ilk evliliğim biraz mantık biraz hoşlanmaydı.
Hayranlık ve aşk yoktu.
Hayranlık olsaydı zaten boşanmazdım inan bana.
Dualarına kocaman amin diyorum. Hep derim ki Rabbim bizi bizden çok sevenlerle karşılaştırsın inşallah.
Ama oluyor inan bana. Sen istemesen de önüne gelen nasibe engel olamıyorsun ki zaten.
Sadece zamanı ve mekanı biz bilmiyoruz. Biraz kaderin akışına bırakmak gerek kendimizi.![]()