insan hic mi özlemez?

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kizlar yabanci damadimiz Mario beyfendiye yol verdim vermesine ama bu Kadar kolay kabullenmesini beklemiyordum.. bitti dedigim ilk gün yalvar yakar oldu ama sonra hic tinlamadi.. macara gitti geldi, ayni is yerinde calisyorduk, cikisini vermis, hic bana birsey söylemedi..

en son carsamba günü bulustuk, sarildi bana, numarani degistirme tamam mi dedi bana tamam dedim ayrildik o günden beri ne bir ses ne bir seda (numarami degistircem, cekip gidicem bir daha bana ulasamayacaksin demistim)... nerde, ne yapiyor, kiminle .. hic bir fikrim yok.. bir kac defa aradim Telefon caliyor ama cvp veren yok.. tamam biz anormal insanlarizda onunla, sizce bu durum normal mi?

neden ayrıldınız

Turk olsa bir nevi anlarimda yabancilar o his yoktur sanirim.. yani hayatina bakiyordur bizim turkler gibi ugrasmazlar diye dusunuyorum

senin blof olarak yaptigini o gercege dondurmus, cekip gitmis yakinda no sunu da degistirir.

Arama sorma numarami degistiricem diyosun sonra kendin ariyosun ilginc

ilginc olan ne? beni onu hala seviyorum ve arama sorma, gidicem, edicem bilmem ney hepsi kelimeyle birebir ayni anlama gelmiyor bazen kadinlarin dilinde hadi bunu gectim.. bizim onunla nikahimiz var, ne olacak, nasil yapicaz diye bir arar insan..

Diğer konularınızı da okumuştum bitirdim dediyseniz sözünüzün arkasında durun ve bitirin.

Sizin konularınızı takip ediyorum ve ilişkinizin cok yıprandığı aşikar
Kararlı durun, bitti dediyseniz bitirin gercekten
bir süre bekleyin boşanma işlemleri için arar belki aramazsa siz mahkemeye dava acarsınız

bitsin de ama böyle kolay vazgecermi bir insan Hemde hatali??? hic mi aramaz yaa..

İlişkinizde tek tarafın hatalı olduğunu düşünmüyorum ben bence karşılıklı hatalarınız var. O bitirmekte kararlı ki aramıyor olması gerekende bu değil mi zaten.

Bence kafanızı dağıtacak yeni uğraşlar edinin kendinize.

Valla ben seni anlayamadım gitti..
Blöf mü yaptın beni arama sorma derken?
Kadınların en büyük sorunu bu.
Ne istiyorsanız onu söyleyeceksiniz.
Sonra blöfünüz sizde patlar, geçmiş olsun.

yaaa kendimi siritindan bicaklanmis, duygulariyla oynanmis hissediyorum..

dogum günümde arar diye bekledim ama tik yok.. aramadi.. gecen sene kocaman bir ayicik ile kapimdaydi..

istifasini verecegini bile haber vermemisti bana.. iletisim tamamen kopuyor

benden vazgecmez dedigim insana bakiin...

ee ben napcam simdi :26:

esin isten ayrildigina gore blof yapmiyor. bu sefer ciddi.
eger ayrilmak istemiyorsan kendini torpulemen gerekir.
esinin yabanci oldugunu unutmaman, onun kulturune de adapte olman lazim.
bir sure kendi haline birak arama sen de sabr et.
merak etsin ozlesin biraz
sonra trkrar ararsin bu kez bosanacaksak bosanalim evrak islerini halledelim diye.
o konusmanizda zaten belli olur bosanip bosanmayacaginiz.
esin gecen sure icinde yoklugundan memnuniyet duyarsa biter, o da senin gibi hem soverim hem severim modundaysa donersiniz birbirinize taki yeni bir ayriliga kadar.

Valla ben seni anlayamadım gitti..
Blöf mü yaptın beni arama sorma derken?
Kadınların en büyük sorunu bu.
Ne istiyorsanız onu söyleyeceksiniz.
Sonra blöfünüz sizde patlar, geçmiş olsun.

harbidende elimde patladi hersey..

ben hic bir Zaman birseyi direkt olarak söylemedim biliyormusun?? hep tahmin etsin yada ben baska sekilde söyleyim ama o beni anlasin istedim..

aslinda beni birakma diye bagirmak isterken, defol diye ittim onu

ya merak etmezse beni? ya aramazsa? ya aklina bile gelmiyorsam? ya baskasi varsa? dogum günümde bile aramadi yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…