- Konu Sahibi eSmerimSin
-
kizlar yabanci damadimiz Mario beyfendiye yol verdim vermesine ama bu Kadar kolay kabullenmesini beklemiyordum.. bitti dedigim ilk gün yalvar yakar oldu ama sonra hic tinlamadi.. macara gitti geldi, ayni is yerinde calisyorduk, cikisini vermis, hic bana birsey söylemedi..
en son carsamba günü bulustuk, sarildi bana, numarani degistirme tamam mi dedi bana tamam dedim ayrildik o günden beri ne bir ses ne bir seda (numarami degistircem, cekip gidicem bir daha bana ulasamayacaksin demistim)... nerde, ne yapiyor, kiminle .. hic bir fikrim yok.. bir kac defa aradim Telefon caliyor ama cvp veren yok.. tamam biz anormal insanlarizda onunla, sizce bu durum normal mi?
neden ayrıldınız
zaten bitmis, can cekisiyordu iliskimiz..
Turk olsa bir nevi anlarimda yabancilar o his yoktur sanirim.. yani hayatina bakiyordur bizim turkler gibi ugrasmazlar diye dusunuyorum
en son carsamba günü bulustuk, sarildi bana, numarani degistirme tamam mi dedi bana tamam dedim ayrildik o günden beri ne bir ses ne bir seda (numarami degistircem, cekip gidicem bir daha bana ulasamayacaksin demistim)... nerde, ne yapiyor, kiminle .. hic bir fikrim yok.. bir kac defa aradim Telefon caliyor ama cvp veren yok.. tamam biz anormal insanlarizda onunla, sizce bu durum normal mi?
Arama sorma numarami degistiricem diyosun sonra kendin ariyosun ilginc
senin blof olarak yaptigini o gercege dondurmus, cekip gitmis yakinda no sunu da degistirir.
Diğer konularınızı da okumuştum bitirdim dediyseniz sözünüzün arkasında durun ve bitirin.
bitsin de ama böyle kolay vazgecermi bir insan Hemde hatali??? hic mi aramaz yaa..
ee ben napcam simdi :26:
Valla ben seni anlayamadım gitti..
Blöf mü yaptın beni arama sorma derken?
Kadınların en büyük sorunu bu.
Ne istiyorsanız onu söyleyeceksiniz.
Sonra blöfünüz sizde patlar, geçmiş olsun.
esin isten ayrildigina gore blof yapmiyor. bu sefer ciddi.
eger ayrilmak istemiyorsan kendini torpulemen gerekir.
esinin yabanci oldugunu unutmaman, onun kulturune de adapte olman lazim.
bir sure kendi haline birak arama sen de sabr et.
merak etsin ozlesin biraz
sonra trkrar ararsin bu kez bosanacaksak bosanalim evrak islerini halledelim diye.
o konusmanizda zaten belli olur bosanip bosanmayacaginiz.
esin gecen sure icinde yoklugundan memnuniyet duyarsa biter, o da senin gibi hem soverim hem severim modundaysa donersiniz birbirinize taki yeni bir ayriliga kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?