- 26 Ağustos 2012
- 5.069
- 1.440
- 373
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
harbidende elimde patladi hersey..
ben hic bir Zaman birseyi direkt olarak söylemedim biliyormusun?? hep tahmin etsin yada ben baska sekilde söyleyim ama o beni anlasin istedim..
aslinda beni birakma diye bagirmak isterken, defol diye ittim onu
Çoğu zaman biz "kadın milleti" olarak bunu yapıyoruz malesef.
Erkeklerin beyni bizim gibi çalışmıyor.
Onu rahat bırakmamı istedi, öyle yapayım diyor.
Düz mantık hayat kurtarıyor...
zaten bu ihtimallrrden biri bile varsa olmamasi daha hayirli.ya merak etmezse beni? ya aramazsa? ya aklina bile gelmiyorsam? ya baskasi varsa? dogum günümde bile aramadi yaaaa
onu rahat birakmami istedi, öyle yapayim diyor ama hic mi özlemiyor sence? hic mi merak etmiyor?
biliyor ben nasil aglama krizlerine giriyorum, nasil seyler düsünüyorum üzülünce, neler yapiyorum, kendimi kaybediyorum.. hic mi merak etmiyor?
Beni taşlamasın kimse ama esmerimsin sen bunu hakettin... sana burada herkes destek olup yol göstermeye çalıştı. hep düşünmeden hareket ettin. o an aklına geleni canının istediğini yaptın. şimdi ne sevdiğin yanında ne ailen... ne diyeyim geçmiş olsun. bence artık tek başına bir hayat kurup ayakta durmanın planlarını yapmalısın, yoksa hayat sana daha acımasız gerçekler sunacak....
ya merak etmezse beni? ya aramazsa? ya aklina bile gelmiyorsam? ya baskasi varsa? dogum günümde bile aramadi yaaaa
Beni taşlamasın kimse ama esmerimsin sen bunu hakettin... sana burada herkes destek olup yol göstermeye çalıştı. hep düşünmeden hareket ettin. o an aklına geleni canının istediğini yaptın. şimdi ne sevdiğin yanında ne ailen... ne diyeyim geçmiş olsun. bence artık tek başına bir hayat kurup ayakta durmanın planlarını yapmalısın, yoksa hayat sana daha acımasız gerçekler sunacak....
ilginc olan ne? beni onu hala seviyorum ve arama sorma, gidicem, edicem bilmem ney hepsi kelimeyle birebir ayni anlama gelmiyor bazen kadinlarin dilinde hadi bunu gectim.. bizim onunla nikahimiz var, ne olacak, nasil yapicaz diye bir arar insan..
kizlar yabanci damadimiz Mario beyfendiye yol verdim vermesine ama bu Kadar kolay kabullenmesini beklemiyordum.. bitti dedigim ilk gün yalvar yakar oldu ama sonra hic tinlamadi.. macara gitti geldi, ayni is yerinde calisyorduk, cikisini vermis, hic bana birsey söylemedi..
en son carsamba günü bulustuk, sarildi bana, numarani degistirme tamam mi dedi bana tamam dedim ayrildik o günden beri ne bir ses ne bir seda (numarami degistircem, cekip gidicem bir daha bana ulasamayacaksin demistim)... nerde, ne yapiyor, kiminle .. hic bir fikrim yok.. bir kac defa aradim Telefon caliyor ama cvp veren yok.. tamam biz anormal insanlarizda onunla, sizce bu durum normal mi?
beni kimse boyle sevmedi, eserimi gorunce icim sizliyor
aklimi kullanabilseydim bu hale gelmezdim hep mantik disi hareket ettim
Esmer git bi hava al kapat su bilgisayari.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?