insan hic mi özlemez?

Çoğu zaman biz "kadın milleti" olarak bunu yapıyoruz malesef.
Erkeklerin beyni bizim gibi çalışmıyor.
Onu rahat bırakmamı istedi, öyle yapayım diyor.
Düz mantık hayat kurtarıyor...

Çoğu zaman biz "kadın milleti" olarak bunu yapıyoruz malesef.
Erkeklerin beyni bizim gibi çalışmıyor.
Onu rahat bırakmamı istedi, öyle yapayım diyor.
Düz mantık hayat kurtarıyor...

onu rahat birakmami istedi, öyle yapayim diyor ama hic mi özlemiyor sence? hic mi merak etmiyor?

biliyor ben nasil aglama krizlerine giriyorum, nasil seyler düsünüyorum üzülünce, neler yapiyorum, kendimi kaybediyorum.. hic mi merak etmiyor?

ya merak etmezse beni? ya aramazsa? ya aklina bile gelmiyorsam? ya baskasi varsa? dogum günümde bile aramadi yaaaa
zaten bu ihtimallrrden biri bile varsa olmamasi daha hayirli.
seni sevmeyen bir erkekle, ne yapacaksin ki? hadi mantik iliskisi olsa uyumlu bir cift olsaniz o da yok. bence topu biraz da karsi tarafa at. bitirecekse de donecekse de ilk adimi o atsin.

Evet merak etmiyor.
Çünkü istemiyor.
İsteseydi arardı.
Her aşk sonsuza kadar sürecek diye bir kural yok.

Beni taşlamasın kimse ama esmerimsin sen bunu hakettin... sana burada herkes destek olup yol göstermeye çalıştı. hep düşünmeden hareket ettin. o an aklına geleni canının istediğini yaptın. şimdi ne sevdiğin yanında ne ailen... ne diyeyim geçmiş olsun. bence artık tek başına bir hayat kurup ayakta durmanın planlarını yapmalısın, yoksa hayat sana daha acımasız gerçekler sunacak....

Katiliyorum yoruma. Bir iliski bittiginde hata iki taraflidir. Once hatalarinizi kabul edin. Blofunuzun arkasinda durun. Sonucta kimse vazgecilmez degildir. Bence biraz zaman taniyin birbirinize. Hala evliyseniz karsi taraftan bosanma icin talep gelmiyorsa bu donemde arayip sormayin. Karsilikli sinirler gecsin. Sakinlesince konusursunuz. Mantikli davranmak en iyisi.

samsung

Hatanın büyük tarafı sende bence. Ailene bile resti çektin gittin evlendin ama aranızdaki o büyük aşk kavuşunca söndü. Sahip çıkamadın sevgine. Teselliyi bir başkasında aradın...

ya merak etmezse beni? ya aramazsa? ya aklina bile gelmiyorsam? ya baskasi varsa? dogum günümde bile aramadi yaaaa

Niye arasın ? Ya da neden aramasını istiyorsun ? Bitti demişsin,blöfler savurmuşsun.Çok bile dayandı.Karşılıklı hatalar elbette var ama o bu hale geldiyse bunda en büyük pay senin.

Katılıyorum.

ilginc olan ne? beni onu hala seviyorum ve arama sorma, gidicem, edicem bilmem ney hepsi kelimeyle birebir ayni anlama gelmiyor bazen kadinlarin dilinde hadi bunu gectim.. bizim onunla nikahimiz var, ne olacak, nasil yapicaz diye bir arar insan..

Beni aramaman icin numarimi degistiricem dedigin adami kendin araman pesine dusmen ilginc olan.

Nikah ne nikahi

Son düzenleme:
hicbirsey yapmayacaksın ..
ayrılmıssınız ve bitmis ..
hayırlısı deyip önünüze bakın ..

aramıyor da açmıyor da telefonu boşver gitsinnn ... düşünme bile çünkü o düşünmüyor gibi

beni kimse boyle sevmedi, eserimi gorunce icim sizliyor

aklimi kullanabilseydim bu hale gelmezdim hep mantik disi hareket ettim

Üzüldüm çilem şu haline...Bu adam yabancı ,sadakatı daha az olan tipten..Evlenirken risk olarak düşüneceğin bir konuydu zaten bu...Ailen bir nevi haklıydı..Onla evlenmen zaten bir riskti..Türkler bile sadakatta düşmüşken sen bu kişiyle ya evlenmeyecektin yada ona karşı daha bir dikkatli davranacaktın..Daha ağırbaşlı davransaydın sence daha iyi olurmuydu ilşkiniz?Normalde olurdu?Mario'yu bilemiyorum.Tam iletişiminizi d ebilmiyorum.Ama çocukça düşündüğünü anlıyor ve böyle davrandığını hissedebiliyorum....Bu tavrın çok yanlış..Böyle şeyler elinde patlar insanın..
Olana yapılacak bir şey yok..Şimdi arama...Asla blöf yapma artık..Ararsan burdaki konuları görüyorsun ters tepiyor..Daha da soğuyor..Bekle...Ya dönecek ya dönmeyecek...Dönerse veya dönmezse bu tamamen seninle alakalı da değil,kendinin sevgiye,iletişime bakışıyla alakalı....Bir arkadaşın da dediği gibi hem sever hem döver cinsindense döner,değilse böyle arsız değilse dönmez...Olana yapılacak bir şey yok...Dönerse daha olgun hareket etmen gerektiğini söyledik...Dönmezse ,herşeye rağmen ,hatalarını anlasan da dik olmalsın..Ailenle iletişime geçmeli ve mario ya ''ailenle iletişime geçersen bir daha bir araya gelemeyeceğinizi''söylemelisin son kez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…