insan hic mi özlemez?

yapamiyorum artik gucum kalmadi dayanamiyorum bu kimsesizliye

çilem önce bir toparlan, derin bir nefes al, hayat devam ediyor.
senin hayatın mario değil, silkelen artık. kimsesiz değilsin, Allah'ın var, ona sığın. ailen seni affedecek sabret, marioyu arayana kadar, ailene yalvar seni tekrar kucaklasınlar, emin ol ki, bütün yaralarını saracaklar.
bırak gitsin, onunla mı doğdun, kendini ona bu kadar endeksleme.
bütün konularını okudum, seni tanıyor gibiyim, vallaha yanında olsam, önce seni iyice bir sarsarım kendine gel diye, sonra da sımsıkı sarılırım kimsesiz değilsin diye.

Son düzenleme:
Tuhaf, flört seviyesine bile ulasamayan bir evlilikti sizinki.yanlis mi hatirliyorum?
Karsilikli aldatmalar, hakaretler, siddete varan tavirlar.
ozlemez tabi niye ozlesin?
Barışsaniz ilk kavgada baskalarinin kollarınaatmayacak misiniz kendinizi?
Bosverin bitip gitsin iste.

ben aci cekiyorum yarali bir hayvan gibiyim sry ve uzun suredir bu boyle.. aklim basina birisi olsam bu yasadiklarimi yasamam

iki kultur arasinda skisarak buyudum, nereye ait oldum bilmedim ..evde bambaska disarida bambaska hissettim hep
ve beni anlayan benim gibi hisseden mario cikmisti karsima..

buraya yazarak rahatliyorum bir nevi, bazilariniz bana cok destek oluyor teselli veriyor

cunku baska hic kimsem yok..yasli ve kopekli komsum disinda

Super Mario oyununda türlü engelleri aşıp ejderhayi da lavlarin arasına atinca mario sonunda prensese kavusuyordu. Lakin tum bu cabalarin sonucunda oyun bitmis oluyordu. Ya oyuna tekrar baslayip sonunu bildigin bir oyun icin ayni cabalari sarf edersin ya da yeni bir oyun oynarsin. Baska ihtimal yok. Umarim anlatabilmisimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…