- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
Sen ne istiyorsun öncelikle? bitmiş gitmiş ortak arkadaşlarla eğer gerçekten vakit geçirmek istiyorsan git.
İnsan ve aşk ilişkilerimde inanılmaz rahatlama oldu demişsiniz ama hala eski flörtü göreceğiniz için rahatsız oluyorsunuz
Hepsini hayatinizdan çıkarın net bi durusunuz olur.
Ayrilip senede bir gün bulusmasaniz da olur.
Öteki ortak arkadaş olmasa da olur.
Onlarla ne yapacaginizi dusunerek zaman israfi yerine yeni insanlar ve hobiler edinin geleceginize yatırım olur.
Avrupaya gidip rahatlamakla konunun ilgisini anlamadım yalnız ben ya...
Avrupaya gidip rahatlamakla konunun ilgisini anlamadım yalnız ben ya...
Az biraz KK okuyucusu isen "Çocuk buyutmekle ugrasamayacak kadar hayatıma ve zamanıma değer veriyorum " diyerek çocuk büyüten hayatına zamanına değer vermeyen boş insanlar mı sence? Böyle bir msj gelebilecginden de emin miydin? İyi ki değişmişsin mazallah çocuk dogurup boşa zaman kaybin olurmus ....Duygusal bir şey hissetsen de bosver boş işler zamanını dolu dolu yaşa.Az biraz KK okuyucusuysam şöyle bir mesajın geleceğinden emindim, bunu bilerek açtım konuyu fakat anlamadığınız şey eski flörtüme karşı artık duygusal anlamda hiç birşey hissetmediğimdir.
Öyle boş ve amaçsız insanla aynı ortamda bulunmak can sıkıcı, mevzu ortak arkadaş olunca aynı mekana girmemek gibi bir şansın olmuyor, bende şunu söylemek istiyorum, acaba herşeye rağmen o ortamda olmak ve yüzüne bakmamak mı iyidir, yoksa bir daha sebep her ne olursa olsun karşısına çıkmamak mı? Çünkü, zaman öyle değerli birşey ki, duygusal anlamda birşey hissetsem dahi çocuk büyütmekle uğraşamayacak kadar hayatıma ve zamanıma değer veriyorum.
Az biraz KK okuyucusu isen "Çocuk buyutmekle ugrasamayacak kadar hayatıma ve zamanıma değer veriyorum " diyerek çocuk büyüten hayatına zamanına değer vermeyen boş insanlar mı sence? Böyle bir msj gelebilecginden de emin miydin? İyi ki değişmişsin mazallah çocuk dogurup boşa zaman kaybin olurmus ....Duygusal bir şey hissetsen de bosver boş işler zamanını dolu dolu yaşa.
Çokkkk Afedersin erkek arkadaşından bahsettiğini anlamamisim kusura bakma.Pardon, söylediklerimi o kadar yanlış anlamışssınız ki!!!! Inanılır gibi değil!!!
Ben o cümlemde 25 yaşında ama çocukça davranan bir erkeğin çocukluklarıyla uğraşamayacağımı söylemek istedim. Çocuk büyüten, bebeği olan insanlar aklımın ucundan dahi geçmedi, lütfen bu şekilde söylediklerimden yanlış anlayacaksanız yorumlarınız sizde kalsın.
Ayrıca burada bir çok genç kızın konularını okuyorum, inanın bir çoğuna nazaran zamanımı dolu dolu yaşadığıma, en azından aklımın başımda olduğuna emin olabilirsiniz. Yorumlarınız için sağolun.
Ne istediğimin farkındayım, bunu da dile getirmekten çekinmiyorum. Ortak arkadaşımız görüşmek istediğinde ben "Tek görüşelim, yalnız olalım" vs diyorum. Mesela bu gün ortak arkadaşım beni denize davet ettiğinde eski flörtümün bunu ayarladığını aradığında söyledi mesela, ama her defasında bunu söylemek sanki flörtüme nispeten birşeyler atıyor, mesaj gönderiyor gibilerinden olmasını istemediğim için olabildiğince farklı aktiviteler yapmaktan çekiniyorum.
Az biraz KK okuyucusuysam şöyle bir mesajın geleceğinden emindim, bunu bilerek açtım konuyu fakat anlamadığınız şey eski flörtüme karşı artık duygusal anlamda hiç birşey hissetmediğimdir.
Öyle boş ve amaçsız insanla aynı ortamda bulunmak can sıkıcı, mevzu ortak arkadaş olunca aynı mekana girmemek gibi bir şansın olmuyor, bende şunu söylemek istiyorum, acaba herşeye rağmen o ortamda olmak ve yüzüne bakmamak mı iyidir, yoksa bir daha sebep her ne olursa olsun karşısına çıkmamak mı? Çünkü, zaman öyle değerli birşey ki, duygusal anlamda birşey hissetsem dahi çocuk büyütmekle uğraşamayacak kadar hayatıma ve zamanıma değer veriyorum.
Tamamen hayatımdan çıkartmam arkadaşım için mümkün olmasa da mesafe koymak şu an için iyi bir seçim gibi geliyor.
Hobilerden kastınız spor ve ya resim vs tarzı şeyler ise aslında kafamı dağıtacak sevdiğim aktivitelerle ilgileniyorum, ders çalışıyor ve kitap okuyorum.
Ortak arkadaşınız ilişkiyi kesemeyeceginiz kadar önemliyse ona açık şekilde diğer çocuğun olduğu yere gelmek istemediğinizi söyleyin. Aranizda olanlari da anlatin. Anlatamayacaginiz kadar uzaksa onunla da ilişkiyi kesebilirsiniz. Eğer size değer veriyorsa bir daha diğer çocuğun olduğu yere çağırmaz. Bu arada bence diğer çocuğun olduğu yerde bulunmak istememek his belirtisi değildir. Zorunda değilsiniz yani eski sevgilimsi kişiyle aynı ortamda bulunmaya.
Avrupa'ya gidip rahatlamış gibi durmuyorsun
Benim için rahatlamak herseye Kafayı takmamak kafa yormak dinlenmek uzaklaşmak demek . Soruda demişsiniz ya Avrupa'ya gidince rahatladım diye şu an anlattığınız kadarıyla çok rahatlamış takmıyor durmuyorsunuz ona istinaden söyledim .Sizin kelime haznenizde "Rahatlamak" nedir? Benim için bu değişir, eskiden çok takıntılı biriydim, şu an sadece kendi mutluluğum ve çıkarlarım için hareket ediyorum, ve "Rahatladım" dedim diye, çok geniş davranacağım, her ortama girip çıkacağım, mutlu olmadığım insanların yüzüne güleceğim anlamına gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?