- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.662
- 373
- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
Benim için rahatlamak herseye Kafayı takmamak kafa yormak dinlenmek uzaklaşmak demek . Soruda demişsiniz ya Avrupa'ya gidince rahatladım diye şu an anlattığınız kadarıyla çok rahatlamış takmıyor durmuyorsunuz ona istinaden söyledim .
25 yaşından önce, hayatımda biri yokken böyle şeyleri mesele edebilirdim belki ama konu açacak of puf edecek kadar değil.
sadece böyle bir etkinlikte ne giysem diye düşünürdüm sanırım :)
ben o yaştan sonra zamanımı enerjimi boşa harcayan herkesi çıkardım hayatımdan ve inanın bana çok "rahatladım".
eski sevgilinizle ortak arkadaşınız mı var yoksa aslında daha çok eski sevgilinizin arkadaşı mı?
görüşmeniz şart mı?
hayatımızdaki bazı insanlarla bir süre yolumuz kesişti diye bir ömür onlarla yaşamak zorunda değiliz.
vefa böyle bir şey değil.
Okulu bitir git yurtdışında yaşa çalış.
Orda çokça flörtlerin olmuş kafa dağıtmışsın iyi gelmiş belli ki. Buna devam et.
10 yıllık flört olmaz zaten o takıntı ya da alışkanlıktır.
Ben sizi çok takıntılı buldum. O kadar sene aranızda bişey de geçmemiş ne gerek var ki bu kadar kasmaya. Canınız istiyorsa gidin istemezse gitmeyin. Hayatınızda yer edicek biri değil bence o.
Avrupaya eğitimim için gittim, çok pasif ve inanılmaz aileci hareket eden, çok kırılgan bir tiptim. Ayaklarımın üstünde durdum, çok insan tanıdım, çok flörtlerim oldu. Sosyal manada ne istediğini bilen, güçlü bir kadın olmayı hedefleyen ve artık gönül işlerine bu kadar duygusal bakmayan biri oldum. Bu konuda bahsettiğim beyefendi benim 10 yillik konuştuğum, flört ettiğim biridir, Türkiye'ye döndükten sonra olaylara sadece mantıksal açıdan bakan biri olduğum için kendisini artik hayatımdan tamamen bloklama kararı aldım, fakat gittiğim her yolun ona çıktığını fark ettim, bir çözüm aradım.
Hangi ülkeye hangi branş eğitimi için gittiniz ve ne kadat kaldınız öğrenebilir miyim ?
Eğer bunu söylersem kendimi ifşa etmiş olurum, buraları okuyan sınıf arkadaşlarım da var çünkü. 1 Yıllık bir Erasmus sürecim oldu.
1 yıllık Avrupa deneyimi gönül insanından mantık insanına evrilmek için çok kısa bir süre değil mi ?
Ne gibi deneyimleriniz oldu da mantıkla hareket etme ihtiyacı hissettiniz ?
Biraz ağır gelecek ama hala takıntıların var.
Bunun için tedavi ol uzman bir doktor eşliğinde. Sen her ne kadar inkar etsen ve bu sorundan kaçsan da anlattıkların da çelişen ifadeler var. Yasin da küçük gayet de hayal ettiğin hayatı kurabilirsin.Nasil ki başımız ağrıdıında doktora gideriz öyle Bir şey
Rahatlama bunun neresinde?
Hata falan yok, rahatla diye söyledim. Önce kendimi düşüneceğim diyosun ama o ne der bu ne düşünür diye belki gitmek istediğin yere gitmiyosun. Paşa gönlün ne istiyorsa o an onu yap rahatlamak bunu gerektirir.Özür dilerim, rahatlayamamışım, benim hatam :)
Hata falan yok, rahatla diye söyledim. Önce kendimi düşüneceğim diyosun ama o ne der bu ne düşünür diye belki gitmek istediğin yere gitmiyosun. Paşa gönlün ne istiyorsa o an onu yap rahatlamak bunu gerektirir.
Anladım .Anlıyorum, söz konusu benim 10 yıldır tanıdığım ve gerçekten duygusal anlamda birşeyler hissettiğim biri, her konuda dikkatli adım atmam kesinlikle bireye karşı değil, hissettiğim duygulara olan saygımdan. Ve olabildiğince herşeyden uzaklaşmaya çalışıyorum, onun haricinde rahatlamak konusunda dinlenmek ve ya hobiler konusunda kendime çokça zaman ayırıyorum. Ama maalesef hayatta herşeyi kafaya takmamayı öğrensem de hiç birşeyi kafaya takmayacak kadar ciddiyetsiz değil yaşam.
Elimden geldiğince açık ve yalın anlatmaya çalışıyorum çünkü bazen kendimi ifade edemiyormuşum gibi geliyor.
yazar kısa süreli bi erasmus dil okulu ya da yurt dışı tatili falan yaptıysa onu kastediyordur. ilk kez gidip gelende oluyor bu illa cümlenin bir yerine sıkıştırılır avrupa gördüm farklı bakıyorum dünyaya şeklinde.
Ben İspanyadayken ahahahhah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?