İnsan ilişkileri kuvvetli olanlar bakabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten insanların bu halleri
benim midemi bulandırıyor ya, kimsenin ne özel hayatına karışırım, ne açık ararım, ne dedikodu yaparım. İnsanlar nasıl hadsizce yorum yapabiliyor anlamıyorum.
Boşluktan bazı kurumların işi yoğun olmuyor o yüzden ya birbirini ya da idareciyi eleştirirler.

İş arkadaşlarınızla paylaşımlarınız iş ile ilgili konulardan öteye gitmemeli sonrası ister istemez amacından sapıyor. Ayrıca dedikodu; insan olan heryerde olur özellikle de işyerlerinde

Kişiye göre muamele :) hiç bir zaman patavatsızca yorum yapmadım, siz bu yorumdan önceki yorumu bi okuyun. Ama adil olmanızı beklemiyorum tabi.
Neden adil olmayayım ki bazı kişiler ile daha yakınım diye korumam. Herkes kendi hakkını savunabilir. Sizin durum özel sektörde işe yarar ama memurlukta zor. İşten çıkarılma omadığı için mobinge maruz kalırsınız. Stratejik davranmalısınız. Merve'nin yorumuna gelirsek de komikti güldüm

Ne özel sektörde işe yarar o kısmı tam anlamadım. Karakter mi değişmem gerekiyor yani, bakın ben açık sözlüyüm ama karşı tarafı kıracak şekilde yapmam bunu. Arkasından konuşmam, çoğunlukla zaten kimsenin bir şeyi ile ilgili değilim, yorum isterse yaparım onun haricinde bir şey yanlışsa yanlış derim, karşı tarafa yaranmak için düşündüğümden farklı bir şey söylemem yada davranmam. Yanlış olan buysa zaten sıkıntı büyük.

Bu da bir seçenek. Lafı değiştirebilirsiniz, üstündeki de seni biraz kilolu mu göstermiş ne deyip o günkü bütün neşesini söndürebilirsiniz. Dedikoduya mecali kalmayana dek
Ama ben varya övünmek gibi olmasın aşırı iyi dedikodu yaparım

Burada yaptığınız arkadaşlarınızın arkasından konuşmak olmuyor mu
Ne bileyim
O kadar açık sözlüyüm ki dedikodu bazen ben yaparım yani
Şuan sizin yaptığınız ama yapmam diye iddaa ettiğiniz cinsten açık sözlülerden değilim
İnsanım aziz değilim

Valla bana sorarsan adamını ve ortamını bulan herkes aşırı iyi dedikodu yapar.
Benim için ortam fark etmez O gossip gruptan bir arkadaşımla karşıdan karşıya geçerken denk geldik o arada bir sürü kişi gömdük ve hiç bişi olmamış gibş görüşürüz deyip ayrıldık
Ortamların aranan ismiyim diye boşuna demiyorum hdjdjdj

kk birinci noteri memur o daha iyi açıklar size. Ben özel sektördeyim. Açık sözlüyüm kimsenin arkasından uğraşmam yüzüne söylerim ona rağmen çok problem yaşadığım zamanlar oldu. İstemediğim muhabbetleri içine çekildim. Çantamı aldım çıktım. Ama memurlukta zor

İnan o arkadaşların yaptığı gibi değil benimki. Ben nasıl yönetebilirim bu durumu diye anlatmak durumunda kaldım. Onlar açık arıyor. Engelli bir insanın hareketleriyle bile dalga geçtiler çok ağrıma gitti yanlış yaptıklarını ifade ettim. Amannn sende diyorlar birde bana

Dedikodu ve çekiştirme olmayan bir işyeri olmadığını düşünüyorum.Mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın.Çaresi yok gibi.
Bırak Yah
Burada bize bile iş arkadaşlarını çekiştiriyor
Bide asalet kasıyor

Konuyu gereksiz yorumlara kapatmak efsane bir şeymiş
Bi kerecik yapsan aslında muhteşem bir şey olduğunu anlayacaksın kıazz
İnan bağımlılık yapıyor hdhdhdhhshs
Sanki şeyden bahsettim hxhsjd ama inan şeyden güzel Beni de konudan uzaklaştırmadan gidiyim ben

Sizin yaptığınızda çekiştirmedir
Ben bunu bilir bunu söylerim

Bırak Yah
Bide asalet kasıyor
Ben bana yapılan bir şey için yardım istedim kimsenin fiziki özelliğini eleştirmedim, açığını söylemedim arkadaşlar ne kadar negatif saldırgansınız ya. Bu konuyu daha başka nasıl anlatabilirdim

Yok yok gereksiz olmadıktan sonra engellemiyorum :) seviyorum seni ve yorumlarını.

Bırak Yah
Bide asalet kasıyor
Bir de benim çalışanları işyeri müdürleri ile uygunsuz şekilde yakalama gibi bir özelliğim var.Nasıl önüme çıkıyorlar?Nasıl denk geliyoruz ben de anlamıyorum.Sonuçta olan bana oluyor tabi ki

Sizin yaptığınızda çekiştirmedir
Ben bunu bilir bunu söylerim
Peki sizin görüşünüz fakat yorumunuzu saygı çerçevesinde yaparsanız sevinirim. Asalet kasıyor tarzı yaklaşımınız hiç hoş değil, saygısızca. Çünkü ben dedikodu yapmak kötü bir şey demedim yapanlara laf etmedim. Sadece benlik değil, yapanlar da kötü değil asaletlik bir durum yok yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…