- 27 Mayıs 2021
- 204
- 389
- 23
- Konu Sahibi legendary1
Erkek sayısının yoğun olduğu is yerinde çalıştım en son.Firmada ben dahil 3 kadın vardı sadece.Aşiri derecede dedikodu yapılan bir ortamdi.Hani havadan nem kapan insanlar vardır ya öyle resmen.Sabahtan akşama kadar birbirlerinin arkasından sallayıp,sonra da bir şey olmamış gibi makara yaparlardı.İşlerin çok yoğun olmasına rağmen nasıl vakit bulurlardi şaşıyordum.Hem patrondan hem is yerinden yakınırlardi.Hem de birbirlerinin ayağını kaydirmaya calisirlardi.Ben çareyi çok yoğun çalışmakta buldum.Baktim birisi muhabbete tutmaya çalışıyor,lafta dedikoduya gelecek kusura bakma,acil işim var der sohbeti kısa keserdim.Molalari dönüşümlü kullanırdık genellikle.Ben kısa molalari herkes is basi yaptıktan sonra kullanırdım.Ögle molasında da ya kitap okurdum ya müzik dinlerdim ya da telefonla konuşurdum.Bireysel sohbeti olabildiğince kısa keserdim.Kadin da erkek de arkadaşlarım hep is yerinde kaldı.Özel bir bağ kurmadım hiç birisiyle.Bir kaç kez toplu olarak dışarıda buluşalım görüşelim muhabbeti oldu oralı olmayınca bir daha da teklif etmediler.Ama herkesle de iyi anlaşırdim.Kimseyle bir sıkıntı yaşamadım.Herkes farkındaydı etrafımla değil,sadece işimle ilgilendigimi.