Herkese selamlar
Arkadaşlar ben yakın zamanda memur olarak atandım ve şu ana kadar gözlemlediğim kadarıyla büro da aşırı derece dedikodu hakim, benim de dedikodu, açık arama en nefret ettiğim şeylerdir. Açık sözlüyüm ben, arkadan konuşmayı sevmiyorum, bana zevk vermiyor. Ben gibi yeni başlayan kızlardan biriyle bir tık daha fazla muhabbetim olmuştu, fakat oda zaman ilerledikçe özel hayatıma yorum yapma gibi hadsizliğe başladı, ki özel hayatım ile ilgili tek kelime bir şey anlatmamama rağmen. Ve kendi masasının yanındaki iş arkadaşlarımız ile ilgili bana sürekli dedikodu yapıyor ve benim de katılmamı bekliyor. Daha önce böyle bir izlenim almamıştım ama zaman geçtikçe huyu suyu bana hiç uymadı.
Sorun şu ki, yüz yüze bakacağız bu arkadaşla, ve ben inanılmaz rahatsızlık duyuyorum. Size karşı o yüzü vermemenize rağmen bu tarz yorumlarda bulunan arkadaşlarla nasıl başa çıkıyorsunuz, iş yerinde sevilmek, saygınlığımı korumak insanlarla yüz göz olmamak için nasıl tavsiyeler verirsiniz, özellikle bu arkadaşla küsmeden nasıl sınır çizerim, tecrübelerinizden paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.
Hepinize teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.