- Konu Sahibi benkahvecanavari
Hanımlar, biraz dertleşelim ne olursunuz. Saat 6'ya geliyor, üzüntümden ne ağlayabiliyorum ne kafamdan atabiliyorum, çokta doluyum. Insan ilişkilerim hep iyi başlıyor, mükemmel gidiyor sonucu çok kötü oluyor, kötü bitiyor yani. Bu duruma çok üzülüyorum. Yalan söylemiyorum, samimi biriyim, yardım da ederim her arkadaşıma, ama onlar ilişkimizi bitirirken öyle nankörler ki, sanki benim hissettiklerimi onlar hissetmemiş gibi çekip gidiyorlar hayatımdan. Örneğin iki ortak arkadaşım beni sosyal medyadan çıkartmış, ne zaman bıraktıklarını bilmiyorum şans eseri denk geldim. Onları da çok sevdiğim için bu duruma çok içerledim, birine defalarca yazdım en son aradım bana "yakın çevrem" vs dedi şoka uğradım, bana çok büyük bir inceliği dokunmuştu o kadar yakın olduğumuzu düşünürken bir de... Diğeri ise bana cevap vermeye bile tenezzül etmedi. Ben sevdiğim insanlardan bu kadar kolay vazgeçemiyorum. Anlamıyorum acaba sosyal medyada çok sık paylaşım yapıyorum diye mi bıktılar benden saçmalıyor olabilirim şu an.