insan ilişkilerinde iyi değilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pepperony

Nirvana
Pro Üye
9 Eylül 2013
12.058
27.777
798
merhaba arkadaşlar
buraya bu konuyu yazıp yazmamak konusunda çok düşündüm en çok bu sorunun bir çözümünün bulunup bulunamayacağını bilemediğim için
benim sorunum iletişimle
arkadaş çevresi içindeyken ya çok konuşuyorum ya çok konuştuğumu düşünüp toptan susuyorum
bu defa soğuk bulunuyorum yada çok konuşan
ortayı ayarlayamıyorum sanırım
ve de çok şeffafım kendimi gizlemekten bihaberim konuşma sırasında buda sonradan gelip beni vurabiliyor
çözüm öneriniz var mıdır yahut bu konunu bir çözümü var mıdır sizce

merhaba arkadaşlar
buraya bu konuyu yazıp yazmamak konusunda çok düşündüm en çok bu sorunun bir çözümünün bulunup bulunamayacağını bilemediğim için
benim sorunum iletişimle
arkadaş çevresi içindeyken ya çok konuşuyorum ya çok konuştuğumu düşünüp toptan susuyorum
bu defa soğuk bulunuyorum yada çok konuşan
ortayı ayarlayamıyorum sanırım
ve de çok şeffafım kendimi gizlemekten bihaberim konuşma sırasında buda sonradan gelip beni vurabiliyor
çözüm öneriniz var mıdır yahut bu konunu bir çözümü var mıdır sizce

ya bence olduğun gibi ol, neden kendini değiştirmeye çalışıyorsun ki, kendi üstüne çok düşünme, çok mu konuştum az mı konuştum diye,

ya bi de benim gözlemim kimse alınmasında, böyle kendine çok takan, sorgulayani insan ilişkilerinin iyi olmadığını düşünen insanlar normal, asıl herkesle anlaşanlar anormal bence, tribüne oynayan alkış alır, ama tribüne oynayanlar aslında iyi insanlar değildirler, bi facebook atasözü aklıma geldi:KK53: herkesle dost olan kimsenin dostu değildir

bence rahat ol, sorgulama öylemiydi böylemiydi diye, seni seven böyle sevsin sevmeyende kendi bilir, zaten insanlara asla yaranılmaz, kusur bulcak olan herhalukarda bulur
Cok teşekkür ederim cevaplarin cok iyi geldi
Kucuklukten beri sanirim biraz güvensiz oldugumdan hep kendimi sorgular dururum

İyi insanlar sendeki iyi hal ve tavırlarını görür ve yanlış veya hatan varsada ayıplamaz düzeltmende yardımcı olurlar ,kötü insanlarda aksine sendeki yanlışı hatayıgörür ama söylemez gider bi başkasına ballandırarak anlatır birisi seni övse hemen senin en negatif tarafını bulur gözden düşürmeye çalışır belkide laf taşır malum kişilere vs insan ilişkimize çok dikkatli olmalıyız ne fazla vıcık vıcık nede buz gibi soğuk mülayim olmalı yerine göre ortama göre kendini ayarlamak lazımki ne itici nede sıkıcı olalım diyorum. ..

Ayni ben de boyleyim :(
Ya cok konusurum ya da hic konusmam.
Beni taniyanlardan bazilari esprili geveze sicak kanli diye bilir bazilari soguk nevale ciddi kiz.
Ayari tutturamadim malesef. Ozellikle esimle cok konusuyorum ve bir sure sonra hakli olarak dinlemek istemiyor beni.
Ben konusmasindan sıkilinan bir insan olmak istemiyorum.

Ayni ben de boyleyim :KK43:
Ya cok konusurum ya da hic konusmam.
Beni taniyanlardan bazilari esprili geveze sicak kanli diye bilir bazilari soguk nevale ciddi kiz.
Ayari tutturamadim malesef. Ozellikle esimle cok konusuyorum ve bir sure sonra hakli olarak dinlemek istemiyor beni.
Ben konusmasindan sıkilinan bir insan olmak istemiyorum.
Ben de oyle olmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X