• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan kaderinde ne varsa onu yaşıyor değeri:4.64

inşallah canım birgün bizde anne olacaz.ama ben tekrar denemk hiç istemiyorum biraz kendi haline bırakacağım belki kendisi gelir dimi?

bencede canım rabbim sana kendiliğinden mucizeni yaşatsın en kısa zamnda inşallah birçok arkadaşımız var kendiliğinden olan tedaviden sonra öpüyorum canım kardeşim rabbim sana mucizeni yaşatsın inşallahopuyorumnanaktan:Saruboceq:

bencede canım rabbim sana kendiliğinden mucizeni yaşatsın en kısa zamnda inşallah birçok arkadaşımız var kendiliğinden olan tedaviden sonra öpüyorum canım kardeşim rabbim sana mucizeni yaşatsın inşallahopuyorumnanaktan:Saruboceq:

İNŞALLAH canım benim dediğimiz gibi olur inşallah.

Üzülme canım vakti zmanı gelecek elbette
belkide kendiliğinden gelir, negatif tüp bebek sonucunun arkasından kendiliğinden hamile olan çok var birde şu incir kürüylede sen destek ver belkide kendi gelir
hayırlısı olsun canım

insan sanki hep olacakmış gibi bakıyor ama kan tahlilini beklerken dayanamayıp idrarda baktım hastane tuvaletinde.tek çizzgi çıktı zaten kan sonucu çıkmadan ben anlamıştım negatif olduğunu.bazıları günü gelmeden 2.çizgiyi silikte olsa görüyo halbuki benim test günümde dahi tek çizgi acayip netti ve diğer çizgiden eser bile yoktu.hayal kırıklığımı paylaşmak istedim.
ve İNŞALLAH başkaları da aynı hayal kırıklığına uğramaz.
bu arada şirinem odamdaki diğer arkadaşın pozitif çıktı 245 değeri.hastaneden tedirgin olma tutanın tutuyor üstelik o arkadaşla da sıkıntımız aynıydı.

Uzulme dıyecegım ama cok zor. Bende tedavım boyunca hıc olmayacak sanıyordum ama 6 sene sonra oldu. Umudunu yıtırme guclu ol ve bıdaha basla.

Back
X