İnsan Kaderindeki İnsanı Rüyasında Görür Mü (Hemde Sık Sık)

Bari gercek hayatta olacaklar gerceklesseydide omrumuz ruyalarin gerceklesecegi korkusuyla tukenmeseydi
Ama soyle de bir sey var su hayatta neden koktuysam geldi basima. Bir uye demis kendi kendini gerceklestiren kehanet olacak diye. Buna cok inaniyorum ozellikle olumsuz dusuncelerde. O yuzden cok korkarsan maalesef olabilitesi cok yuksek. O yuzden korkma. Ama bunu da insan tek basina basaramiyor. Eger psikologa gitme sansin varsa bence gidip danisabilirsin.

Normalde baska sorunlarim icin psikologa gidiyorum ama bu komik gelebilir diye hic sormadim aslinda sormak istedimde yapamadım

Normalde baska sorunlarim icin psikologa gidiyorum ama bu komik gelebilir diye hic sormadim aslinda sormak istedimde yapamadım

Olur mu en iyi onlar anlar sizi egitimini almislar ki bilinacti ve ruyalar yabana atilcak konular degil. Bence en kisa surede psikologunuza anlatin bu durumu ve bu takinti haline yaklasmis durum icin ne yapabileceginizi sorun. Yoksa korkarim zorla basiniza getireceksiniz :)

Bi dahaki gidisinde konusacagima emin olabilirsiniz:) buda bana akıl olsun

Kusura bakilacak bir durum yok
Ben kaderci bir insanim yani yazilmissa illa gerceklesecegine inanirim yani eger kadetimdeki insan oysa herseyi genc bir yasta yasamak yaslandiktan sonra yadamaktan iyidir diye dusunuyorum

Bilmem anlatabildim mi
Kaderci olabilirsin kimse buna bisey demiyor ama senin burada yapmaya calistigin sey ruyalarini kaderin yapmaya calismak. Bi de psikoloji bilincalti gibi seyler var bu kadar takilma

Kusura bakilacak bir durum yok
Ben kaderci bir insanim yani yazilmissa illa gerceklesecegine inanirim yani eger kadetimdeki insan oysa herseyi genc bir yasta yasamak yaslandiktan sonra yadamaktan iyidir diye dusunuyorum

Bilmem anlatabildim mi

Tatlım bizde kadere inanıyoruz Elhamdülillah...
Ama rüya ve kader bağlantısı pek yapmadım yani saçma

Allahtan gelen rüyalar
Şeytanı rüyalar
Birde bilinç altı rüyalar vardır bunları ayırt edebilecek mertebede değiliz anlatmak istediğim bu
Bilmem anlatabildim mi

ya madem çocugu sevmiyorsun, neden onunla evleneceğini düsüüyorsun ki? zorla evlenme ihtimalin mi var? Sanmıyorum. Tamamen bilinçaltı.

ben de bekarken hep farklı farklı kişilerle evlendiğimi görüyordum rüyalarımda (tanıdığım/tanımadığım) ama sonuçta hiçbiriyle evlenmedim
kocamı ise, hiç görmedim rüyamda

her rüya çıksaydı ohooo ama bende şu olmuştu br kez rüyamda hiç tanımadğm birini görmüştm ve sonra tesadüfen adamla tanışmıştım. brde eski sevgilimle tanışmıyorken rüyamda görüp bir kaç gün sonra br tanışma olmuştu.

ilk gördüğünüz rüyadan sonra aklınıza niye gördüm acaba kaderim mi falan demişssinizdir istemediğiniz için kafaya takmışsınızdır sonrada bilinç altınıza işlemiştir bence o yüzden sürekli görüyorsunuz :)

Ben yillar evvel evlenmeden elimde bavul beyaz bi otobuse bindigimi gordum ve suan oturdugum evin icindeydim ev 9.kat site ici..yalniz site ve ev bombos..siteden cikiyorum yagmur yagiyor.bi araba gelip beni baba evime tekrar birakiyor..sonra ne zaman geleceksin diye soruyorum bana "daha zamani var"diyor.

Sonra esimle evlendim.sehir disina gelin geldim.ve siteye ilk tasinanlardan biri bendim.yeni yapilmisti.ilk ay in cin top oynuyordu..
Salonumdaki fransiz balkonuna kadar ruyamda gormustum.
Yani ruyadaki hayatimi yasadim.
Ama siz kafaniza o kadar takmissinizki bu bilinc alti.
Ve kaderinizdeki insanin o olduguna inandrmis bilincaltiniz ve istemeyerek bi evlilik yapip ruyanizi grrceklestrmek icin hamle yapmak uzeresiniz..uzak durun

Bu kadar ayrıntılı görmeniz çok entrasan istareye falan mı yatmıştınız. Çok tuaf acaba nasıl rüya görüyoruz, neden görüyoruz ya da sizin ki gibi rüyamda görmüştüm çıktı falan dyoruz o zaman nasıl gelecekten bişeyi hissetmiş gibi oluyoruz ay beynim yanıcak beynimizin gizemli şeylerini hep merak etmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…