- 25 Eylül 2011
- 7.571
- 11.486
- 498
- Konu Sahibi Sudbanazenin
-
Bu ruyadan cok etkilenmistim hatta eski uyeligimle yillar evvel bu ruyayla ilgili konu acmistim.o yuzden hic unutmadim.Bu kadar ayrıntılı görmeniz çok entrasan istareye falan mı yatmıştınız. Çok tuaf acaba nasıl rüya görüyoruz, neden görüyoruz ya da sizin ki gibi rüyamda görmüştüm çıktı falan dyoruz o zaman nasıl gelecekten bişeyi hissetmiş gibi oluyoruz ay beynim yanıcakbeynimizin gizemli şeylerini hep merak etmişimdir
Ben yillar evvel evlenmeden elimde bavul beyaz bi otobuse bindigimi gordum ve suan oturdugum evin icindeydim ev 9.kat site ici..yalniz site ve ev bombos..siteden cikiyorum yagmur yagiyor.bi araba gelip beni baba evime tekrar birakiyor..sonra ne zaman geleceksin diye soruyorum bana "daha zamani var"diyor.
Sonra esimle evlendim.sehir disina gelin geldim.ve siteye ilk tasinanlardan biri bendim.yeni yapilmisti.ilk ay in cin top oynuyordu..
Salonumdaki fransiz balkonuna kadar ruyamda gormustum.
Yani ruyadaki hayatimi yasadim.
Ama siz kafaniza o kadar takmissinizki bu bilinc alti.
Ve kaderinizdeki insanin o olduguna inandrmis bilincaltiniz ve istemeyerek bi evlilik yapip ruyanizi grrceklestrmek icin hamle yapmak uzeresiniz..uzak durun
Tek bir bilim adaminin gorusune inanmakda yanlis bana gore.Bu masalları bırakıp sana sigmund freud'un rüya yorumları adlı çalışmasını okumanı öneririm.Yaşadığın bilinçaltından başka bişey değil.Geleceğe dair rüya gördüklerini iddia edenlerin gördükleri tek şey geleceğe dair öngörüleri ve bilinçaltı isteklerinden başka bişey değildir.
Ozaman Alkış bana
Ben herhangi bir dine inanmadığım için din konusuna bir şey diyemem.Yalnız bilinçdışının anlamı bu değil zaten.Sizin farkında olmadan düşündüğünüz şeyler bilinçdışıdır.Farkında olsanız bilinçli olurdu onun adı zaten.Tek bir bilim adaminin gorusune inanmakda yanlis bana gore.
Freudu biliyorum okudum.
Bircok egitimdeki saptamalari elestirilir hep.
Neyse konu bilimsel hale gelmesin.fikrimi beyan edeyim dedim:)
Dinende var ruyalar.gelecek ile ilgili mesajlar peygamberler doneminde dahi bircok kez verilmis..gelecege dair ruyalar var.
Ama bilincalti ve hayallerimizide goruyoruz tabi..cok karisik bi dunya..bu gece ruyamda ikizlere hamileymisim kabus gibi uyandim..nasil bakicam diye..
Hayatimda hicbir ongorum beklentim olmadi mesela..yada konustugum etkilendigim..insan dusunuyor neden gordum diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?