İnsan Kaderindeki İnsanı Rüyasında Görür Mü (Hemde Sık Sık)

Bu ruyadan cok etkilenmistim hatta eski uyeligimle yillar evvel bu ruyayla ilgili konu acmistim.o yuzden hic unutmadim.
Bazi ruyalarin gelecek mesajlari verdiginden eminim ben.:)
Ama ruyalarin coguda bizim gunluk hayatta yasadiklarimizin etkisi..bu arada istihareye yatmamistim.siradan bi gundu

evleneceği kişiyi rüyasında görenler var evet olamaz diye bişey yok hatta bazıları rüyasında olmasa da ilk kez gördüğünde işte bu evlencegım adam diye hissediyormuş içine doğuyor demek ki insanın.

Ruyaniz cozemediginiz bir kisiel probleme dikkat cekmeye calisiyor. Tekrar etmesinin nedeni o problemin ve cozumunun aciga cikamamasindan kaynaklaniyor. Gelecekle ilgisi yok. beyin fonksiyonuyla ilgisi var.

Siz ne güzel rüyanızı hatırlıyor muşsunuz . Ben hep unuturum rüyalarımı .

:))) evlendin de başına bile kaktı sen benim peşimden koşmuştun diye:))) bence de bilinç altının bir oyunu bu canım. Ben eşimi görmüştüm rüyamda evet. Ama 1 kez sadece.

ilginç :) kim bilebilir ki. hayır kaderindir veya değildir diyemeyiz. bence konuşmaya tanımaya çalış. zaman gösterecektir neyin ne olacağını.

Kaderim bumu die faceden eklersen iletism baslar vee olablr. Bence ekleme önüne bak

Bu masalları bırakıp sana sigmund freud'un rüya yorumları adlı çalışmasını okumanı öneririm.Yaşadığın bilinçaltından başka bişey değil.Geleceğe dair rüya gördüklerini iddia edenlerin gördükleri tek şey geleceğe dair öngörüleri ve bilinçaltı isteklerinden başka bişey değildir.

Bakin biz cuzi irademizle isteriz Allah cc biz istedigimiz icin yaratir. Evlilik boyledir. Siz onunla evlenirseniz hic oyle istemiyodum kader demeyin. Hayatinizin bi aninda oyle beya boyle iyi veya kotu istediginiz icin yazilacaktir o size. Ve benim burdan anladigim siz onunla evlenmeyi istiyosunuz cunku yukarida madem kaderim yas gecmeden, face'den eklesemmi vesaire demissiniz. Bu noktada hersey bitiyor. Herkesin evliigi peri masali seklinde baslamiyor tabi. Once su ben istemiyorumu bi tarafa birakin. Ruyaylada amel edilmez tabi ama kendinize uygun goruyorsaniz tanisin. Iciniz isinmadiysada ruya falan bi tarafa birakip yolunuza devam rdin hic uzatmayin. Saglicakla.

Tek bir bilim adaminin gorusune inanmakda yanlis bana gore.
Freudu biliyorum okudum.
Bircok egitimdeki saptamalari elestirilir hep.
Neyse konu bilimsel hale gelmesin.fikrimi beyan edeyim dedim:)

Dinende var ruyalar.gelecek ile ilgili mesajlar peygamberler doneminde dahi bircok kez verilmis..gelecege dair ruyalar var.
Ama bilincalti ve hayallerimizide goruyoruz tabi..cok karisik bi dunya..bu gece ruyamda ikizlere hamileymisim kabus gibi uyandim..nasil bakicam diye..
Hayatimda hicbir ongorum beklentim olmadi mesela..yada konustugum etkilendigim..insan dusunuyor neden gordum diye:)

ama yine de merak ediyorum belirli aralıkla görülen aynı ruyanın anlamı nedir bilinçaltını saymazsak

Ben esimi liseye giderken rüyamda sevgili olduğumuz şeklinde görmüştüm. Eşim ilkokul arkadaşımdi ve okulun en haylazlarindandi asla ona gözle bakmamıştım konuşmuyorduk bile. sabah kalktığımda çok güldüm hatta anneme bile anlatmıştım ne biçim rüya diye :) Çağrışım yapacak bir şey de yoktu seneler önce taşınıp gitmişlerdi. Rüyamdan 2 sene sonra görüşmeye başladık şimdi evliyiz. Evlendiğimizi görmemistim ama sevgili olacağımızı görmüştüm. Haberci rüyamidir bilmem :)

Takıntı olmuş sizde.. Çünkü o insandan etkilenmissiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Bende 15 yaşındayken gri spor Arabalı esmer iri yarı bir cocukla evlendigimi gördüm..8 yil sonra esimle evlendik arabasi bile ayni rüyada gördüğüm gibiydi..fazla takilma ruyana ama göz ardida etme

Ben dün gece kapıcımızı pedofili olarak gördüm. Bilinçaltı o biçim bir şey.

Eşim beni 4 5 kere rüyasında gördüğünü söyler evliymisiz ki daha önce hiç birbirimizi tanımıyorduk. O sebeple bir ay dolmadan evlenme teklif etmişti suan 3. Yıla doğru gidiyoruz çok mutluyuz allaha binlerce kez şükürler olsun.

Ben herhangi bir dine inanmadığım için din konusuna bir şey diyemem.Yalnız bilinçdışının anlamı bu değil zaten.Sizin farkında olmadan düşündüğünüz şeyler bilinçdışıdır.Farkında olsanız bilinçli olurdu onun adı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…