İnsan Kaderindeki İnsanı Rüyasında Görür Mü (Hemde Sık Sık)

bu ilkokul arkadaşlarını rüyada görmenin kesinlikle bilinçaltı oldugunu düşünüyorum çok benzerini ben de görmüştüm bir kaç sene önce ki uzun zamandır kendisini görmedim. "o benim kaderimmiş" düşüncesini kafanızdan atın kimin hayırlı olacagını bilemezsiniz rüya deyin geçin :)

Offf off ben de rüyamda Bradley Cooper'ı görüyorum hep, okyanus gözleriyle bakıyor bana ama hayaller başka hayatlar başka bacım Şimdi adama ulaşıp seni rüyamda görüyorum desem senin gibi kaç kadının rüyalarını süslüyorum haberin var mı der tabi ulaşabilirsem tabi beni kaale alırsa Şaka bir yana rüyayla iş mi görülür ya, az mantığınızı çalıştırın. 2015 yılındayız, sırf rüya görüyorum diye gidip de sevmediğiniz adama yanaşmayın. Sevgilerimle...

Canim kaderinde yazili oldugunu kim fisildadi bilmem. Kaldiki sevmedigin ve megenmedigin biriymis sanirim sen etkilenmis ve korkmussun o yuzdende surekli goruyorsun. Eger surekli gordugun icin kacisim yok evleneyim bari dersende o zaman kaderini kendin cizmis oluyorsun tatlim.

Bak ne yazacağım ben de rüyamda, ki o zaman 17 yaşındaydım, nefret ettiğim eski sevgilimin benle zorla birlikte olduğunu görmüştüm. Bunun üzerine 2 gün ağladım, kendime gelemedim. Üstünden 6 yıl geçti, bir daha hiç görmedim onu.

bende ruyamda bi adamın 2.evliliğiydim adam mühendisti bi kızım karnımda da erkek bebe bekliyodum rüya iste :)

Ben eşimi evlenmeden 6yıl önce rüyamda gördüm ve tanımıyordum rüyadan 6 yıl sonra tanıştık yani rüyalar bazen önceden uyarır ancak senin istemiyor olman çok ilginç geldi, tabi kader bu alnına yazılmış olabilir..
Yinede bekle derim fazla kaptırma kendini zamanı gelince alnına yazılmışsa seni bir şekilde bulacaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…