İnsan kendine ağır gelir mi!

Konu sahibi durumundan memnun degil ve bir problem olduğunu düşünüyorki baslik açmış. Muhtemelen özgüven probleminiz var ve bu aile ortaminda kendini ifade edemeyen fikri önemsemeyen çocuklarda olur genelde. Bir psikologtan imkaniniz varsa terapi destegi alabilirsiniz. Ya da en kötü bir devlet hastanesi psikiyatri servisine gidin sizi ordaki psikologa yönlendirsin hic yoktan iyidir

Etrafta bos bos konusan onca kisiyi gorunce,konusmamak daha mi iyi acaba diye dusunuyor insan.Bir baskasi istedi diye degismeyin bence.Ben de enerjimin tutmadigi ortam ve kisilerle sohbeti sevmem.İcinizden nasil geliyorsa oyle davranin.Bazen dil konusmasa da beden dili bir cok seyi anlatir.

Herkes

Herkes farklıdır kimi insan ortamına göre davranır çok sevilir kimi insanda nerde hangi hamleleri yada söylemleri yapınca daha başarılı olduğunu bilemez bende senin gibiyim tek farkımız senim arkadaş ortamında benim ki onun ailesi içinde bir türlü beceremedim o yüzden sürekli kavga ediyoruz yok konuşmadın surat aştın bilmem. Çok imreniyorum patır patır konuşup sadece ağızları laf yapanlara ama hiç öyle olamıyorum yapamıyorum bizim yaratılışımız kişiliğimiz böyle aslında kendimizi değiştirmek yerine ben böyleyim beni böyle kabul et deyip kendimizi hiç bir varlık için eş özelikle mutsuz etmememiz lazım herşeyi kafaya takmaktan biz mutsuz oluyoruz keşke böyle olsaydı keşke böyle yapsaydım demek istemiyorum artık

Beni ilgilendiren konularda fikrimi söylüyorum.Biraz karşımdaki insana da bağlı sanırım beni dinlediğini düşündüğümde daha konuşkan oluyorum.Yok ailem asla öyle olmadı aksine rahat bırakırlar hep

Ben de keşke çok konuşkan bir insan olsaydımm diyorum inanın bir ortamda sen neden konuşmuyorsun denip sessiz bir insan olarak değerlendirilmekten iyi geliyor bana da

Aynenn.Zamanında psikiyatr a gittim ama okadar anlatmama ragmen ilaç verip gönderdi

Bir de yabancı kişi olmasına da gerek yok mesela akrabalar falan gelir herkes konuşur şakalaşır muhabbet eder aile arasında ama ben de bir tutukluk olur Yıllardır tanıdığım kişiler biraraya gelse bile durum değişmez.

Herkesin karakteri farklı,zaten herkes konuskan olsa ya da herkes icine kapanık olsa dünya çok sıkıcı,monoton olurdu.Eşiniz sizi öyle sevmiş,belki siz rahatsız oluyorsunuz diye yardımcı olmak amaçlı demiştir.Eğer değiştirmeye çalışıyorsa orda yanlıs yapıyor kisilik bu değişmez yani

Az konuşmak iyi bir şey bence eşin zaten tanımış bu karakter yapını sevmiş ki evlenmiş. Takma. Değişmeye çalışma sen busun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…