• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan Kendini Tedavi Edebilir mi?

duygusalll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
200
2
48
Ankara
Merhaba psikoloğa gitmeyi düşünüyorum fakat bi yönde de oturup sen bunu yapabilirsin üzerine gitmelisin bu düşüncelerin diyorum hangisi doğru olur sizce ?

Merhaba psikoloğa gitmeyi düşünüyorum fakat bi yönde de oturup sen bunu yapabilirsin üzerine gitmelisin bu düşüncelerin diyorum hangisi doğru olur sizce ?

psikolog ilaç yazmaz
psikiyatrist yazar
yani psikoloğa gitmek iyi bir fikir
kendi kendine de yenebilirsin ama süreç uzayabilir
bir de sıkıntının ne kadar sürdürü önemli
uzun zamandır varsa psikoloğa gitmelisin

Ben de aynı soruyu sürekli kendi kendime soruyorum, eşimle sürekli tartışıyoruz ve bunu hiçbir arkadaşımla paylaşamıyorum :18:

İnsanın tek başına yaşaması kadar zor bi durum yok bazen ölsem bundan iyi diyorum en azından yavaş yavaş ölmekten iyidir çok bunaldım bu durumdan niye böyle oldum bilmiyorum.Paylaşsan bile yaşamadıkları için komik gelir onlara ya da paylaşırsın gülerler arkandan veya bunu kullanırlar en ufak noktada en kötüsüde etrafındaki insanların seni anlayamaması.

Son düzenleme:
psikolog ilaç yazmaz
psikiyatrist yazar
yani psikoloğa gitmek iyi bir fikir
kendi kendine de yenebilirsin ama süreç uzayabilir
bir de sıkıntının ne kadar sürdürü önemli
uzun zamandır varsa psikoloğa gitmelisin

Uzun zamandır var, yenmeye çalıştım fakat başarılı olamadım daha çok ilerledi :44:

İnsanın tek başına yaşaması kadar zor bi durum yok bazen ölsem bundan iyi diyorum en azından yavaş yavaş ölmekten iyidir çok bunaldım bu durumdan niye böyle oldum bilmiyorum.Paylaşsan bile yaşamadıkları için komik gelir onlara ya da paylaşırsın gülerler arkandan veya bunu kullanırlar en ufak noktada en kötüsüde etrafındaki insanların seni anlayamaması.

En çok etrafındakiler tarafından anlaşılamamak üzüyor. Gün geçtikçe daha hassas bir hale geliyorsun, en basit bir olayda bile hemen kırılıyorsun. Bugüne kadar ölmeyi hiç düşünmedim. Küçük tatlı bir kızım var her şeye onun için katlanıyorum. Lütfen canım sen de sakın kendine kötü bir şey yapayım deme :( allah hepimize sabır versin.

En çok etrafındakiler tarafından anlaşılamamak üzüyor. Gün geçtikçe daha hassas bir hale geliyorsun, en basit bir olayda bile hemen kırılıyorsun. Bugüne kadar ölmeyi hiç düşünmedim. Küçük tatlı bir kızım var her şeye onun için katlanıyorum. Lütfen canım sen de sakın kendine kötü bir şey yapayım deme :( allah hepimize sabır versin.

Evet kesinlikle :/ Çok düşündüm inanın ama yapamadım. Rabbime sığınıyorum herşeyin en iyisini bilir imtihandayım diyorum katlanmak zorundayım elinden bişey gelmiyor yaşamam gerekiyormus ..

Back
X