insan kin duyduğu biriyle sevgili olabilir mi?

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
nerdeyse 3 yıl olcak birlikteyiz sevgilimle. 3 yılın getirdiği sorunlar falan derken mayıs ayında bi kavga ettik sevmiyosan ayrıl dedim. ayrılamam vicdan azabı çekerim senin hakkını ödeyemem dedi. ben rahatlattım onu kendim ağlaya ağlaya düşünme beni mutlu olcaksan dedim rahatlattım vicdanın rahat olsun ben de ayrılmak istiyorum dedim ayrıldık. 1 hafta sonrası geldi sensiz olmaz diye geri barıştık. ama öyle bir değişti ki o günden beri bana resmen kin duyuyor, yaptığım her şey gözüne batıyor. bugün tartışırken de açıkca söyledi bazen boğazlamak istiyorum seni dedi öyle gıcık oluyorum ki sana dedi. ben de ayrılalım öyleyse niye birbirimize işkence ediyoruz madem bana kin duyuyosan dedim. bi süre görüşmeyelim dedi sen bilirsin dedim. yani görüşmiycez bi süre, sonra geri gelcek. soruyorum bana neden böyle kin duyuyosun suçum ne diye bağırıyo anca ben senin durumundaydım mayıstan önce, şimdi ben değiştim artık böyleyim diyo, madem öyle ayrılalım diyorum ona da gelmiyo ayrılcak sebep yok seviyoruz birbirimizi diyo. napcağımı şaşırdım bari siz akıl verin. hayır ben mide hastası bi insanım biliyo da benim hastanelik olcağmı yine de yapcağından geri kalmıyo düşüncesiz. iyice dengesizleşmeye başladı bu ilişki napmalıyım bilmiyorum. annem ayrıldığımızı biliyodu ama geri barıştığımı bilmiyo asla barışmıycaksın demişti, ben annemden ilk defa saklı iş görüyorum bana yaptığı muameleye bakın.

istiyorsan ayrılalım canım diye bişi söylediysen ve hatta o istiyo diye düşünerek buna ön ayak olduysan ayrılıp barışma iplerini onun eline vermişsin demektir.
o şimdi her canı sıkıldığında, her istediğinde sana bunu yaşatmaya haklı görücek kendini.
iyisi mi o zaman ayrılalım demeden -bana bak ben şimdi gidiyorum. sende aklını başına al. almadan da gelme kapıma. benim istediğim bu değil diye resti çekmektir kısacası.

erkeklere birden yüz verince şoka girip kendilerini dünyanın merkezi olduklarını filan zannediyorlar. bazı şeyleri çok ince düşünmemek lazım. ayarı vermelisin ki kendine gelsin haspa.

senin bitsin ayrılalım demen onun egosunu düşürüyo sevdiği için ayrılamıyo da buda öfke olarak sana geri dönüyo. normaldir..
onsuz olamayacağını söylersen (seviyosan) tüm problem ortadan kalkar, ortada güven problemi var.

Birbirinizi sevmiyorsunuz bence.
Seven insanlar birbiriniz boğazlamak istemez ,bir gidip bir dönüp dengesizleşip karşısındakini incitmez.
Sen de gerçekten seviyor olsaydın kalbin kırılırdı bu yanlışlıklara. İstiyorsan ayrılalım demezdin arkana bakmadan giderdin.
Sevgi kırılgan bir şeydir çünkü. Herşeye eyvallah demek aşk,sevgi demek değildir.

Bence 'boğazlama' lafının şakası bile olmaz Yani düşünsene onunla evlendiğini, artık yapacaklarını gözümün önüne dahi getirmek istemiyorum
Eğer sevginizden eminseniz sevgilin bi psikoloğa gitsin öfke kontrolü için. Otur konuş, eğer sevmiyosa da bu kadar işkenceye lüzum yok

ya tabiki kırıldım ama kırıla kırıla bıktım artık. kocam değil nişanlım değil ama 40 yıllık evliymişiz muamelesi yapıyo bana. ya git ayrıl diyorum artık dayanamıyorum böyle zamanlarda sevsem bile. gerçekten çok dengesizleşmeye başladı başedemiyorum

o bana diyo piskologa git diye hiç kabul etmez ki o kendiyle ilgili kötü bişeyi mükemmel zannediyo kendini, hatta bana da aynen söylüyo benim hiç bi hatam yok ben hiç kendimi hatalı görmüyorum diyo

Neden "git,ayrıl" diyorsun ki?
Kendin neden ayrılmıyorsun sana kin duyduğunu düşündüğün adamdan?

Neden "git,ayrıl" diyorsun ki?
Kendin neden ayrılmıyorsun sana kin duyduğunu düşündüğün adamdan?

çok mantıklı söylüyosun olması gereken de bu işte ama bilmiyorum beni tutan şeyin ne olduğunu inan ben de anlamadım üzülcek diye korkuyorum belki de, ama o da bana acımıyo ki

bu insan mayısta benden ayrıldığında bi de bana para teklif etti . bak ayrılıyoruz ama her ay hesabına para yatırcam demişti. resmen hastalıklı bi ilişkiye dönüştü bu iş zaten. tabi kabul etmemiştim parasını pulunu ama anlamıyorum işte bu olanlara bi anlam veremiyorum.

ayrılırsak hiç bişeyini kendisi halledemez ondan korkuyorum. daha önceki konularımdan birinde de yazmıştım, annesi de aynı şeyi demişti, resmen annnesi gibi oldum ben bu insanın bensiz hiçbişeyini yapamaz diye üzülüyorum. öyle sorumsuz bi insan ki.. hiç başlamamak lazımdı ama kendim ettim kendim buldum işte

Para mı?
Ya yok artık ya!
Bence sen psikoloğa git,onu boşver,ne hali varsa görsün.

bizim onunla beraber olmamız zaten hata ama dur bakalım nereye kadar gitcek. çok değer verdimya çok kızıyorum kendime

Ben dururum canım benim için sorun yok.
Sen tüm sıkıntılara rağmen "bakalım nereye kadar bu eziyeti çekicem" dedikten sonra bana göre hava hoş.

Ben dururum canım benim için sorun yok.
Sen tüm sıkıntılara rağmen "bakalım nereye kadar bu eziyeti çekicem" dedikten sonra bana göre hava hoş.

çekmiycem tabiki her şeyin farkındayım. geri döndüğünde tamamen bitcek bu iş. umarım o cesareti bulabilirim kendimde

çekmiycem tabiki her şeyin farkındayım. geri döndüğünde tamamen bitcek bu iş. umarım o cesareti bulabilirim kendimde

Psikoloğa git,yardım al diyorum inatla reddediyorsun.
Seni üzen adamdan ayrılmaya cesaret edebilir miyim diye düşünüyorsun.
Ne desem???
Hımmm...
Bence bu adamı çekmeye devam et,daha iyisini mi bulacan,boşver,takıl sen böyle...

Sizden ayrılıyo .. baska kisilere yöneliyo... bakıyo ki olmuyo... hop size geri dönüyoo

Benim ilişkim de iki yıl oldu nerdeyse bazen ben de gıcık oluyorum sana derim ama genelde kızdırdığında ve 10 dakika sonrası gülüşme, sarılmadır anlık olur yani.

Seninki bildiğin nefret dolu gibi, benim boğazlamak istiyorum diyebilmem için birine çok fena kıl olmam lazım. Ee öyle olduğum birini nasıl sevebiliyorum ben:44:

Evet bazen çok sinir olursun, bi'yandan da çoook seversin sonra tatlıya bağlanır uçar gider kafandan ama bu başka gibi.

Bence senin rest çekmen gerekiyor. Sürekli ben gideyim, sonra isteyince geleyimlerle sağlıklı bi'ilişki olmaz, yıprandığınla kalırsın.

Bunu teklif eden erkeklere dicek söz bulamıyorum, ben çok iyi biriyim ayaklarına yatıyorlar resmen

Hem sizi boğazlamak istiyor, hemde sevdiğini söylüyor.

Ayrılmak için sebebinizin olmadığını söylüyor, boğazlayacak kadar sinir olmak, nefret etmek, kin duymak, gıcık olmak vs. (sebep her neyse) ayrılmak için yeterli bir sebep değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…