insan kocasinin guleryuzune hasret kalir mi ya ???

küçük bir ilçede mi yaşıyorsunuz boşanmak kötü birşey değilki adınız çıkacak kadar herşeye katlanılır da şiddete çok zor ne olur dövdürmeyin kendinizi hemen hastaneye gidin bi darp raporu alın bak neler oluyor sonra sizin aranızdaki saygı sevgi de bitmiş anladığım kadarıyla beşim eşimle sizinki nerdeyse aynı ama ikimizde birbirimizi çok seviyoruz sadece soğuk diye kızıyorum ama sizin eşinizde farklı bir durum var bi evlilik danışmanı bulmanız mümkün mü

Canım dün çok kararlıydım ayrılmaya
Eşim eve geldi ona söyledim ciddi ciddi,ailemin de haberi var dedim..
Yıkıldı resmen
Rica ediyorum şans ver bana, çocuklarımız var neden boşanalım?
Söyle bana şikayetlerini dedi..
Konuştuk 3 saat,herşeyi anlattım sıkıntılarımı,sorunlarımı
Anlayışla karşıladı söz veriyorum bak nasıl değişicem dedi. Haklısın farkında değilim seni ihmal etmişim.. Üzmüşüm
Ellerim kırılsın birdaha sana dokunursam dedi..
Sana boşanmayı düşündürmüş isem demek ki çok yanlış yapmışım.. Özür dilerim senden dedi..
Ben sensiz yapamam hatalarımı dedin bende haklı buldum seni dedi..

Bakalım izleyeceğim tavırlarını
Hemen kesip atmak kolay, şans verdim. Gözü baya korktu çünkü

Rabbim cümlemizin yuvasına huzur,mutluluk versin inşallah...

Son düzenleme:
bu duruma sevindim inşallah herşey değişir yanlış anlamazsanız bu süreçte size de önerim az öz konuşun sürekli güler yüzlü neşeli olun eminim öylesinizdir de herzamankinden fazla öyle olun ki eşinize azim gelsin size daha çok değer versin yeniden de aşık olsun biliyormusunuz benim eşim de dün ilk kez yemeğe geldi tebessüm etti sevindim ama bu en fazla bir hafta sürüyor alıştım ben artık daha 5 yıllık evliyim şuan sabrım var

özelden mesaj da atamıyorum henüz durumlar nasıl mutlu musunuz

sagol canim alakan icin.. Tsk.ederim.
suan durumlar normal.. Ben artik takmiyorum.. Nasil isterse oyle yapsin.
Ama esimin degismeyecegini biliyorum.. O degismez..
cok konustuk,cok uyardim ama yine ayni haller durumlar..
en ufak seye sinirlenip o an elinin altinda ne varsa atip, firlatiyor.. Bu da beni uzuyor haliyle.
Kafama takmamaya calisiyorum cunku uzuldukce basima agrilar giriyor..

sabir serbetini icip durmaya devam yani arkadasim..

sevgiler.

peki verdiği sözden sonra size şiddet gösterdi mi yine?

Yok göstermedi..son 3- 4 yıldır şiddet yoktu ama ondan önce vardı..
Kendi çabalarımla onun o elini indirttim.. Sinirlense bile kendisine hakim olmasını konuştum ..
Ama sinirli biri.. Bana vurmasada o an, etrafındaki eşyaları atıp duruyor..:(

benim esim de senin kinin bir benzer durumundan.seni cok iyi anlayabiliyorumm.kendisi gezmeyi sevmez isten eve evden iseee . ilk evlendigimiz de hele beni bir yerlere götürmezz .evliligimizin ilk yillarina özellikle televizyon karsisinda gecirdikk. ne bir balayi ne bir sey annesinin yaninda otursun annesinin esi dostuyla vakit gecirsin bu tarz bir insandi . gerci özün de iyi bir insan bana karsi kötü davranisi olmadi saygili .ben de yetisme tarziyla alakali bir durum .. esim disarda gezip eglenmeyi bir yorgunluk olarak görür bir saatlik araba yolculugun da kendisinin ne kadar yorucu olacagini hesaplar mümkünse gitmemeyi hesap eder. ayni annesi gibi .. benim yillarca süren cabam sonucu iki üc yildan beri cocuklarin da araciliyla cikip geziyoruz onlarla egleniyorum cocuklara ögretirken o da yavas yavas bir seyler yapmaya calisiyo..ama ömrümden ömür gitti bu kadar adam edebildim giyimine kusami na bile anca anca ....

benim esim de senin kinin bir benzer durumundan.seni cok iyi anlayabiliyorumm.kendisi gezmeyi sevmez isten eve evden iseee . ilk evlendigimiz de hele beni bir yerlere götürmezz .evliligimizin ilk yillarina özellikle televizyon karsisinda gecirdikk. ne bir balayi ne bir sey annesinin yaninda otursun annesinin esi dostuyla vakit gecirsin bu tarz bir insandi . gerci özün de iyi bir insan bana karsi kötü davranisi olmadi saygili .ben de yetisme tarziyla alakali bir durum .. esim disarda gezip eglenmeyi bir yorgunluk olarak görür bir saatlik araba yolculugun da kendisinin ne kadar yorucu olacagini hesaplar mümkünse gitmemeyi hesap eder. ayni annesi gibi .. benim yillarca süren cabam sonucu iki üc yildan beri cocuklarin da araciliyla cikip geziyoruz onlarla egleniyorum cocuklara ögretirken o da yavas yavas bir seyler yapmaya calisiyo..ama ömrümden ömür gitti bu kadar adam edebildim giyimine kusami na bile anca anca ....

Benim esimde disarida gezmeyi yorgunluk olarak goruyor..
Ne kadarda aynilar..
1 2 saat araba kullansa hemen yoruldum der,naz tiz eder..
surat yapar..
o da o hesaplara girer..simdi kim gidecek der.
boyle yapincada kavgalar kacinilmaz oluyor..
bende cok cabaliyorum arkadasim..
Onu hayata katabilmek icin..
ne msn kullanir ne facebook.. ne arkadaslari ile gorusur ne muhabbet ne dertlesmek..
sen hic mi ihtiyac duymuyorsun deyincede, "hani vaktim mi var" der.
asosyal biri sagolsun..

bende elimden geleni yaptim yapiyorumda..kusura bakmasin ama bende insanim..

Merhaba, iyimisiniz nasıl durumlar merak ettim.. Hala üyemsiniz ne durumdasınız. Umarım hayatınız düzene girmiştir🙏🏼

Back
X