Insan kocasının ölmesini istermi

Evet o yum keşke hatirlatmasaydin travmaydi bnm icin. Kacicm bu evden allahin izniyle ama nezamn oni kestremiyorim. Yada cocugum kucuk oldugu icin kendime güvenmiyorum
Guven kendine lütfen , özür dilerim deşmek değil amacım. Şuanda gidecek yerim yok diyorsan ayakların sağlam basınca dönme , markete gir bebeğe bakacak biri varsa 3-5koy kenara sonra olue gibi geliyor. Bu batağa sizi batırmadan cikman lazim o evden çocuğun var

Bosanmiyor Allahin belasi saplantili manyak biri.dava acmamda gerek yokki ben kagidinda degilim. Kurtulmanin pesindeyim sadece. Keske insan gibi bosanabilsek ama o yok onda ya kendine ya bana zarar vericek. Yemin ediyorum cocugimdan olmasa tirnak. Kadar bana zarar vermesinden korkmam ama ben ölemem benim cocugim var oyle bi riski alamam
Ya ihbar etsen acaba hapise girer mi?

Karpuzlu araba Karpuzlu araba bu adam nişanlıyken bile kullanıyorsa neden çocuk yaptınız. O ara düzelme gibi bir durum mu olmuştu? Böyle bir r adamdan çocuk yapacak biri değilsin çünkü
Evliligimizn ilk 1 yili yada bir bucuk hic kullanmadi sadece bikackez esrr kulladigini anladim o esrr simdilerin yaninda neki. Ben esr kullansin digeri kullanmasin die dua etmis biriyim artik hesap et o bana basit geliyor

Evlilikler iyice oturana kadar belki 3 5 sene çocuk yapılmamalı bu konu da bunun en güzel kanıtı olmuş .

Ne denir ki durumun halin çok zor Allah sana da çocuğıuna da yardımcı olsun. Allah kocanı ıslah etsin de bari günahsız çocuğun hayatı mahvolmasın ..

Oyle bir cikmazdayimki anlatamam. Bosanma davasida acmistim biliyorsunuzdur belki. Ailem önce arkamda durdu ama sonra esimin ailesi onlari ikna etti ve geri baristik madde bagimlisi esim cip takti uzun suredir bisi yoktu ama bugun yine basa donduk yine kullanmis kavgalar ettim olmadi iyilikce soyledim olmadi dava actim evi terkettim olmadi naptiysam olmadi olmadi olmadii. Allah kahretsin beni ailem bana demisti evlenme diye bu adamla ben onlari dinlemedm. suan ne yasiyorsam hak ediyorum evet ben hal ediyorum ömrüm boyuncada cekicem yaptığım hatanin bedelini oducem keşke insan geleceğini gorebilseydi keske ben bu adamla evlenmeseydim. Boşan diyiceksiniz hayir efendim bosanmiyorum ayni zamanda saplanti biriyle evliyim. Biara aldim çocuğumu evi terkediyodum çocuğumu kollarimdan aldi vermem dedi. Ben oyle boyle alıncada kalkto bıçağı bogazina tuttu kendini kesecek adamın ölüsüde diriside basima bela buarada amac gerçekten cocuk degil benim bu adamin benle derdi var cocugu dusunse zaten boyle bi bk yemezdi. Artik dua ediyorum allahim ölsün artik butun arkadaslari öldü o niye ölmüyor diye kendimi yiyip bitiriyorum madde kullanmadigindada dedigim seylere pismanlik duyuyorum. Deli gibi sevdigim adamdan bahsediyorum 2 yil sevgili 2 yil nisanli 3 yillik evliyim. Simdi diyiceksiniz sen bu adami bukadar surede görmedinmi hayir gormedim çünkü ayri sehirdeydik yanyana geldigimizdede kullanmazdi ama duydum. Ona nisani aticam dediğimde bile yeminler havada uçuştu kullanmiyorim artik dedi. Tipki bugun yaptığı gibi kullandigini biliyorum ama bana eger kullandiysam sabaha yetismeyim diyor içimden insallah diorum. Gerçekten cok doluyum ben bunlari hak etmiyorum hele cocugum hic haketmiyor. Kendi ellerimle yaktim kendimi simdi bedelini en ağır sekilde ödüyorum
Ne kullanıo ???

Oyle bir cikmazdayimki anlatamam. Bosanma davasida acmistim biliyorsunuzdur belki. Ailem önce arkamda durdu ama sonra esimin ailesi onlari ikna etti ve geri baristik madde bagimlisi esim cip takti uzun suredir bisi yoktu ama bugun yine basa donduk yine kullanmis kavgalar ettim olmadi iyilikce soyledim olmadi dava actim evi terkettim olmadi naptiysam olmadi olmadi olmadii. Allah kahretsin beni ailem bana demisti evlenme diye bu adamla ben onlari dinlemedm. suan ne yasiyorsam hak ediyorum evet ben hal ediyorum ömrüm boyuncada cekicem yaptığım hatanin bedelini oducem keşke insan geleceğini gorebilseydi keske ben bu adamla evlenmeseydim. Boşan diyiceksiniz hayir efendim bosanmiyorum ayni zamanda saplanti biriyle evliyim. Biara aldim çocuğumu evi terkediyodum çocuğumu kollarimdan aldi vermem dedi. Ben oyle boyle alıncada kalkto bıçağı bogazina tuttu kendini kesecek adamın ölüsüde diriside basima bela buarada amac gerçekten cocuk degil benim bu adamin benle derdi var cocugu dusunse zaten boyle bi bk yemezdi. Artik dua ediyorum allahim ölsün artik butun arkadaslari öldü o niye ölmüyor diye kendimi yiyip bitiriyorum madde kullanmadigindada dedigim seylere pismanlik duyuyorum. Deli gibi sevdigim adamdan bahsediyorum 2 yil sevgili 2 yil nisanli 3 yillik evliyim. Simdi diyiceksiniz sen bu adami bukadar surede görmedinmi hayir gormedim çünkü ayri sehirdeydik yanyana geldigimizdede kullanmazdi ama duydum. Ona nisani aticam dediğimde bile yeminler havada uçuştu kullanmiyorim artik dedi. Tipki bugun yaptığı gibi kullandigini biliyorum ama bana eger kullandiysam sabaha yetismeyim diyor içimden insallah diorum. Gerçekten cok doluyum ben bunlari hak etmiyorum hele cocugum hic haketmiyor. Kendi ellerimle yaktim kendimi simdi bedelini en ağır sekilde ödüyorum
Boşan kurtul böyle bunumu cekıcen?Umarım bı yolunu bulursun bı yolu bulunur ınsallah.Bıtmedı bolelerı bıtmıolar cagalıolar

Sizin için dua edeceğim , insallah o vereceği idrarda madde kullandığı tespit edilir de hapse girer uzunca bir süre. Siz de o süre zarfında işe girip para biriktirin, sonra dava açıp izinizi kaybettirirsiniz.

Aileniz madde bağımlısı olduğunu bile bile nasıl size destek olmuyor. Kaldıki diz gitseniz de zorla geri mi gönderecekler sizi? Mecburen kabul edecekler. Mantıksız hareket etmeyin lütfen. Şu durumdansa ailenize sığının zamanla kabullenirler. Biraz zaman geçince bir işe girersiniz mağaza olur market olur. İnanın şu durumdan bin kat iyidir.

Ah ah... Şu durumunuza o kadar asinayim ki bir yıldır ailecek benzerini yaşadık yaşıyoruz... Ablamin eside aynı sizin ki gibi madde bağımlısiydi ablamda aynı sizin söylediklerinizi söylüyordu (içince iyi içmeyince şeytan hatta bunu duyduğumda afedersiniz ablamda çok cahil söyledim madde kullandığını artık adam nasıl kandirdiysa hayır o ilaç onu sakinlestiriyor falan demişti tabi sonra anladı ne olduğunu... Aynı sizin gibi ölse kurtulsam başka yolu yok diyordu) ayrıca şiddette vardı geçen yıl ekim ayında ilk cocuklarinin doğum günü olduğu gecesinde tekrar dövdü bana mesaj attı polis yolladım eve. Ablam polislere söylemiş madde kullandığını evde polisler bulmuş şuan adam hapiste 18 Eylül'de dava var... Üstelik adamın babası ablamları evden çıkarttı evsiz kaldılar eşyalarını bir gece yarısı mahallemize getirdiler bıraktılar neler çektik neler daha neler var belki sizin durumunuzdan daha beter ayrıntılar var... Ama size nasıl olurda polise şikayet ettiğinizde bir şeyler yapmazlar bize denk gelen polisler gayet iilgiliydi annem babam destek oldular ablama yeni ev açtık şimdi o adi hapisten çıkarsa nolcak belli değil pişmanım benim ailem sizsiniz falan demiş ama düşünsene ailecek bizi ne durumlara düşürdü kendi babası torunlarına bile acimadi evsiz bıraktı şimdi belkide hapisten çıkarsa utanmadan bizim açtığımız evde oturcak ablamda o kadar tuhaf ki kocası neler yaptı yeri gelir o adamı savunur bize şaka gibi herneyse Allah yardımcınız olsun inşallah kurtulursunuz o adamdan iki ucu pis değnek anlıyorum durumunuzu...

Konu sahibi kusura bakmayan amasize sunulan cozumlere hep bir bahane one surmussunuz belliki gitmeyeceksiniz o evden hadi kendinize acımıyorsunuz çocuğa aciyin

Çarpık ilişkiler, bozuk düzenler.
Ben sıze hıc acımıyorum, cocugunuza acıyorum. Ona dıgerlerınden farklı bır aıle sundugunuz ıcın de sızı sucluyorum

Yok ailem kabul etmiyor yok ikna ediyor. Kimseye muhtaç değilsin. Kimse kabul etmezse de evlilik kurup cocuk sahibi olduğuna göre kendi kendine yaşayabilecek kapasitedesin.

Allah kurtarsın.

Gerçekten ders almasını bilene ibret bu konular.
Konu sahibinin ilk konularını da biliyorum. Daha evliliğin ilk zamanlarında ayrıl bu adamdan koca, baba olmaz dedik. Ama her kadın gibi düzelir diye bekledi, düzelir diye çocuk yaptı. Düzelmediği gibi daha kötü oldu. Çünkü hiçbir insan kabullenen, katlanan olduğu sürece değişmez.
Noldu? Dün kıyamadığınız erkek şimdi zarar verecek diye korkuyorsunuz. Dün babalığı yakıştırdığınız erkeğe ölse diye beddua ediyorsunuz. Çocuk olmasa çekip giderdiniz ama bile isteye baba yaptınız bu adamı.
İnşallah kadınlar başına gelmesini beklemeden, yaşayanlardan ders alır artık.

Allah kurtarsın.

Gerçekten ders almasını bilene ibret bu konular.
Konu sahibinin ilk konularını da biliyorum. Daha evliliğin ilk zamanlarında ayrıl bu adamdan koca, baba olmaz dedik. Ama her kadın gibi düzelir diye bekledi, düzelir diye çocuk yaptı. Düzelmediği gibi daha kötü oldu. Çünkü hiçbir insan kabullenen, katlanan olduğu sürece değişmez.
Noldu? Dün kıyamadığınız erkek şimdi zarar verecek diye korkuyorsunuz. Dün babalığı yakıştırdığınız erkeğe ölse diye beddua ediyorsunuz. Çocuk olmasa çekip giderdiniz ama bile isteye baba yaptınız bu adamı.
İnşallah kadınlar başına gelmesini beklemeden, yaşayanlardan ders alır artık.
Siz baskasiyla karistiriyosunuz sanirim ben buraya uye oldugumda hamileydim zaten. Ya gerçekten bu yazdiklarina inaniyormusun. pencereden bakinca hersey bukadar basitmi geliyor. Eger siz u hayati yasamak istiyorsaniz bende istiyorum diye bilin. 1.bucuk yasindaki cocukla kacmak bukadsr kolay olsaydi ben simdiye çoktan gitmistim zaten. Ben bisiler duzelir diyede beklemiyorim dava da acmistim poliside sikayet ettimistim.. Ben bilmiyormuyum duzelmiceni ben sadece zamanini bekliyorum bu evden cikip gitmek kolay ya sonrasi 1.buck yasindaki cocukla elimde para yok pul yok nereye gidicem. Siginma evi diyiceksin orda bile olsam paraya ihtiyacim olmicakmi hep ordami kalicam. Kopru altinami gidim. Laf olsin diye konusmayin allah aşkına

Back
X