Insan Mahremiyeti'nin cignenilmesi

Acaba koyduğunuz dolaplar böyle bir şeye sebep oluyor olabilir mi?

bakin bunu okuyuncada kesin striplendi ozaman diyorum..

sonrada aklima yatmiyor ama. koskoca devletin isi gucu yokta konsolosluga gelen vekalet/cocuk dogum bildirimi/kimlik yenileme gibi islemler yapan vatandaslarin telefonlariyla mi ugrasiyor. hic ihtimal de veremiyorum buna, bukadar kucuk seylerle ugrasmazlar sanki..

ay bu konuyu burda actim diye basim belaya girmesin benim simdi haha!

alakasi yok hanimefendi, emin olabilirsiniz bundan. her gun ayni sorunu yasamam gerekir ozaman, ama en az iki gun gidiyor sarjim.
Arkadaş şunu söylemek istedi
Şebeke mi aradı konuşma sebebiyle mi yoksa gereksiz fazla program mi telefon güncellemesi mi ne varsa hepsi çıkar . Bunu kontrol ettiniz mi diyor

Çok büyük ihtimal dolapta geçirgenlik olmadığından şebeke arayışı bitirdi pili çünkü

alakasi yok hanimefendi, emin olabilirsiniz bundan. her gun ayni sorunu yasamam gerekir ozaman, ama en az iki gun gidiyor sarjim.

Hayır, eğer burada diğer arkadaşların dediği gibi sinyal aramasından dolayı şarjınız bitmişse bu oradan görünürdü. Yani gayet alakası var.

Neyse siz bilirsiniz.

:)

Yok yok başınız derde girmez suphenizde haklısınız

Hayır, eğer burada diğer arkadaşların dediği gibi sinyal aramasından dolayı şarjınız bitmişse bu oradan görünürdü. Yani gayet alakası var.

Neyse siz bilirsiniz.
bu saatten sonra baksam ise yaramaz ama sanirim. biraz zaman gecti uzerinden cunku

Kime neyi şikayet edecek sin anlamadım
Böyle bir uygulama varsa sizede yapılmıştır ki ben sanmıyorum
Alman devletine mi şiksyet ediceksin ülkeni
Çıkarsın vatandaşlıktan özgür özgür yaşarsın Almanyada
Yok çıkmam diyorsanda yapıcak birsey yok
Terör olan bir ülkede tepeden tırnağa aranman kadar doğal birsey yok
Benim bavulumu açtılar Türkiyeden geliyorum deyince sen ne konuşuyorsun Avrupa da
Sütyenime kiloduma kadar baktılar bavulu açıp bu privacy e girmiyor mu
Yine Uk konsolosluğunda telefonumu bende bıraktım içine baktılar mı bakmadılar mı bilemem baksalarda birsey bulamazlar kendi halinde sıradan biriyim telefonumu kopyalasa ne olcak
Her ülkenin kendine göre kuralları var baksınlar ne olcak yani
Kendinizi ne kadar önemsiyorsunuz ya

yorumunuzun kapanisi nekadar sacma yaa. bu dunyada benim icin benden daha onemli kimse yok hanimefendi.

diger yazdiklariniza yorum yapmiicam, benim insan olarak en onemli haklarimdan biri mahremiyetim. iyiki sizin gibi dusunenler az. hayatta tek bir hakka bile sahip olamazdik herhalde sizin kafa yapinizda olanlar yogunlukta olsaydi. ozgurlugumun kisitlanmis olma fikri beni rahatsiz ediyor, konu bukadar basit.

ayrica siz kimsiniz de benim vatandasliklarima karisiyosunuz. yazmayin konuya yorum, zira fikriniz ile zikrinizin bir artisi yok. bos yani, hava yani, anladiniz umarim.

Telefonu arabada bırakın madem şüpheniz var. Ancak bana da çekmeyeceği için bataryayı bitiriyor gibi geldi.

Ne hakla içindeki özel şeylerimi biri kopyalayabilir tabi ki hepimiz önemliyiz

bu saatten sonra baksam ise yaramaz ama sanirim. biraz zaman gecti uzerinden cunku

Sonrasında %100 şarj ettiyseniz bilgisi görünmez evet, silinmiştir. Şarjının çok azaldığını fark ettiğiniz anda bakmalıydınız.

Benim eski telefonum nedenini anlayamadığım bir probleminden dolayı aşırı hızlı şarjı gitmeye başlamıştı ve açıp baktığımda şarjını sim kartın bitirdiği görünüyordu. 1 saat bile dayanmayacak kadar hızlı şarj yiyebiliyor şebeke araması.

Şimdi tabii sadece teorik konuşuyoruz, tekrar yolunuz düştüğünde emin olursunuz.

Sen kim oluyorsun koskoca TC yi ediyorsun o zaman ?konsolosluk demek devlet demektir.
Senin telini kim ne yapsın ya
Gizlediğin birşeyler varsa bilemem
Bunu her ülkenin konsolosluğu yapıyor bende bıraktım teli umrumdada olmadı bakarsalar bakarlar ben o ülkeye gidiyorum onların kurallarına uyarım
Özgürlük dediğin şey bu değil sen yanlış anlamıisın güvenlik tehditi yaratıyorsan orda özgürlüğn bitet bu her ülkedede böyledir
Türkiye de elini kolunu sallaya sallaya giriyor kapıdan herkes biz valla Avrupa ya giderlen bavulumuzu bile arıyorlar
Saygıyla arayabilir miyim dedi buyrun dedim ne yapayım oda orda görevli adamın ne suçu var
Böyle bir emir verildiyse açar bakar ama yinede telinizin açıldığını sanmıyorum
Sen senin için önemli olabilirsin ama dünya için sıradan birisin ve senin bilgilerinin hiçç mi hiç önemi yok bu ne ego ya
Mahremiyetin TC yi hiç ilgilendirmez eğer suçlu değilsen tabi
Yaygara yapmaya gerek yok yani
Telinizide almayın bir daha giderken olur bitet yok şikayet edicem de neyi kime şikayet ediyorsun sen
Senle mi uğraşcaklar
Bakarlar kameradan rezil olursun

Ne hakla içindeki özel şeylerimi biri kopyalayabilir tabi ki hepimiz önemliyiz
Ya kopyaladığını nerden biliyorsunuz ya
Kadınlar kulubunde mi çözüm bulcaksınız
Kadının komplo teorisi bu sadece
Bende UK konsolosluğunda bıraktım telimi ne kopyalacaklar benim telimi ne yapsınlar
İnsanı gerçekten çileden çıkarabilecek kadar bilgisiz siniz
Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın

Ben Hannover ve Hamburg konsolosluguna gidiyorum ve orda telefonlar kapida çalışan insana teslim ediliyor. Yani dolap bile yok. Ben kapatip veriyorum. Bugüne kadar birşey olmadi.

Yakin zamanda gidicem yine, gözlemlerimi yazarim burdan

kucucuk beyninizle benim TC kimligime, vatanseverligime inceden dokundurma mi yapiyosunuz siz simdi. valla yok yaa, size ve cahilliginize harcayacak tek bir kelimem yok.

kucucuk beyninizle benim TC kimligime, vatanseverligime inceden dokundurma mi yapiyosunuz siz simdi. valla yok yaa, size ve cahilliginize harcayacak tek bir kelimem yok.
Valla TC yi mahmekeye vericem diyen sensin
Ben senin hiçbirşeyine dokundurma yapmıyorum
Direk söylüyorum saçmalıyorsun kimse senin telefonuna meraklı değil cahil cahil konuşan sensin sorsaydın orda böyle böyle mi yaptınız diye gelmiş burda kk da soruyor
Konsolosluğa sokaktaki adamı almıyorlar onlar devletimizi temsil eder dimi
Küçük beyinli sensin ayrıca
Böyle bir konuyu kk da açmışsın kk ya şikayet edersin anca bu kafayla sen
Küçük dünyanda mutlu olmaya bak
Çok güldüm ya bu konuya mahremiyetimiş bizde bıraktık diyoruz hala mahremiyetim
Bu mahremiyet bende yok heralde herşeyim meydanda

oralarda nasil acaba evet, merak ettim!

Bence Sinyal bozucu cihazlardan bu sorunu yaşıyorsunuz.
konsolosluklarda falan her türlü tehdide karşı sinyal bozucular mevcuttur kesin.Birçok çeşit sinyal bozucu var hangi çeşidi bilemem ama telefon sürekli şebeke araması yaptığı için bu tür durumlarda şarzı bitirecek kadar çok çalışır.korkulacak bir durum söz konusu değil rahat olun.

Konsolosluk ile ilgili böyle bir durumu ilk defa duydum.

Ancak zaten normalde de mahremiyetimiz sandığımız gibi güvenli ellerde değil. Telefonlardaki ön ve arka kameralardan izlenebiliyoruz ve bunu fark etmemiz mümkün değil. Edward Snowden olayını hatırlayın, Amerika böyle bir durum yok diye açıklama yaptı ama izleniyor, dinleniyoruz. Ama şu an bunu hangi kuruma şikayet edebiliriz?

Türkiye'ye mi Amerika'ya mı, nereye yani? Telefonumu yatağımın yanına bile rahat koyamıyorum, he evet özel öyle önemli biri değilim, sıradan bir vatandaşım ama dünyada şu an sistem böyle malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…