• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insan mi bu anlamadim.

Batsinbudunya Batsinbudunya mor çatıyı aradığında ne dediler tam olarak? ahhh keşke o salak yurt müdiresinin peşine takılmasaydın da gidip darp raporu alsaydın geçen sefer... şimdi elinde hiçbişey yok... konu açıyorsun ama dediklerimiz bir kulağından giriyor mu inan ondan da şüpheliyim.

bak cidden empati yapmak için zorluyorum kendimi. anlıyorum senin için gerçekten zor olacak süreç.. uğraşman lazım. gidecek yerin yok kazancın yok ama çaba verirsen hepsi olur. şiddetin kanıtı olsaydı tazminat alırdın ilk olarak. nafaka alacaksın. o arada iş bakarsın.. boşanana kadar da tedbir nafakası

ne olacak böyle? senden nefret eden bir adamın peşinde istenmeden , insan muamelesi görmeden yaşamaya devam mı edeceksin? ya bir dahakine bu adam gerçekten bebeğine zarar verirse?
Bi daha diye bisey yok zaten canim. Bosanicam. Elimde kanitlarim var canim resim ve yazismalar var

Memuriyet için dilekçe verecektin verdin mi? Sana onca yol gösterilirken neden inatla yurt müdürüyle esinle konuşup duruyorsun anlamıyorum. Ikisinden de hayır yok.

Bunu dun cok iyi anladim zaten. Bu aksam sehir disina gidiyor. Pazartesi gidip konuscam kaymakamlik il mudurlugu aile ve sosyal bakanligiyla falan. O buradayken halledemem ne zmaan gelecegi belli olmuyor

Canım çok detaylı bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim halamın karşı komşusu da iki tane küçük çocuğu olan genç bir kadındı. Kocası ile bu tarz problemleri oldu. Çocukların biri 3 yaş biri de baya küçüktü 1 yaş falan anca vardır. Onlar konuşuyorlardı kreş varmış kadın çocukları bırakıyordu ücretsizdi keza para verecek durumda olan biri değildi yanlış hatırlamıyorsam bi belediyeye falan soruştur derim.

Ayy acaba nasil ve nerede bu ucretsiz kresler

"Çoğu kişi hizmetten habersiz

'Ücretsiz Bakım Hizmeti' kapsamında ekonomik güçlük içinde bulunan ailelerin çocukları için özel kreş ve gündüz bakım evleriyle özel çocuk kulüplerinin kapasitesinin yüzde 3’ü ücretsiz olarak bu durumdaki kişilere ayrılmış durumda. Ancak ne yazık ki söz konusu hizmetten pek çok kişi haberdar olmadığı için ücretsiz bakım hizmetinden yararlanma oranı çok yüksek değil.

Başvurular nereye yapılıyor?

ÜCRETSİZ bakım hizmeti kapsamında olan kişiler bu hizmetten yararlanabilmek için ikamet ettikleri ildeki Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın İl Müdürlükleri'ne başvurabilirler. İl Müdürlüğü’nün uygun gördüğü çocukların ücretsiz bakım hizmetinden yararlandırılmasına karar veriliyor."

gazete haberinde yazıyor canım araştır bu bakanlığın il müdürlüğüne git.

Cook tesekkur ederim canim cok sagol

istemedi mi:KK57: bütün empati uğraşlarım boşuna imiş o zaman... bunu anlamam mümkün değil. konu sahibi , sebep?

Istemedim degil. Oranin sartlari biraz agir diye duydum disari cikma falan yok diye biliyorum ve telefonu falan aliyorlarmis o yuzden yoksa istemedigum icin degil yani. Suan siddet gormus olsaydim ve kalacak yerim olmasaydi hemen giderdim emin olun. Ama suan o 1 ay evde olmayacak bende o arada bakanloga falan basvuru yapicam

eee konu açma sebebi ne o zaman? burda kocasına tü kaka deyip elimize ne geçecek ki? konu sahibi neden konu açıp duruyorsun? istediğin ne? istediğinin yardım olmadığı belli. başlık olarak "boşanmayacağım benle birlikte kocama saydırmak isteyenler gelsin" yaz o zaman...

Bazen cok acimasiz olabiliyorsunuz. Konusacak dertlesecek akil alacak kimsem olmadigi icin acmis olabilir miyim. Neden konu actigimi da soyleyim hemen. Eski konunun altina yazinca kimse gormuyor

üyelerden dolayı diğer konuyu hatırladım şimdi,buraya yazan aynı üyeler diğer konudada yardımcı olmak için çok çırpınmıştı ama sonuç yine şiddet yine hakaret oldu

anlıyorum ki kişi istemedikçe kimse ona yardım edemez

Suan istedigim icin buradayim. O zman acabalarim vardi ama cevaplarini aldim ben o acabalarin

Canim o 1 ay evde olmayacak. Bende o arada isimi kresi ev ayarlayip bosanma dilekcesi vericem. Oyle bos bos gidip daava acamam.
oturduğunuz ev sizin mi evlendikten sonra alınan mal var mı ev-dükkan-araba-arsa eğer var ise boşanma anında bunların yarısı sizin.

Istemedim degil. Oranin sartlari biraz agir diye duydum disari cikma falan yok diye biliyorum ve telefonu falan aliyorlarmis o yuzden yoksa istemedigum icin degil yani. Suan siddet gormus olsaydim ve kalacak yerim olmasaydi hemen giderdim emin olun. Ama suan o 1 ay evde olmayacak bende o arada bakanloga falan basvuru yapicam

Bazen cok acimasiz olabiliyorsunuz. Konusacak dertlesecek akil alacak kimsem olmadigi icin acmis olabilir miyim. Neden konu actigimi da soyleyim hemen. Eski konunun altina yazinca kimse gormuyor

bak şu iki mesajını bir oku lütfen... evde kocandan dayak yiyorsun, çocuğunun canı tehlikede. bir akılsız yurt müdiresinin peşine takılmışsın, burda söylenen herşeye kulak tıkıyorsun. kadın sana yardım edeyim kalacak yeri ayarlayalım kadın sığınma eviyle demiş, gerek yok diyorsun. yok şartlar ağırmış...

acımasız değilim. istediğin tek şey burda binlerce kadınla kocanı kötülemekten öteye gitmiyor. çocuğun olmasa ne yapıyorsan yap derim ama adamın dediği lafların farkında mısın? çocuğa da tokat gelsin diye mi kucağına alıyorsun demiş. ya bir dahakine al o zaman der o günahsıza vurursa?

sana çocuğunun sağlığı mı lazım , cep telefonu mu?

neyse canım ya... cidden çekme bu etrafındaki vicdansız tayfayı istiyorum , ondan böyle çıkışmam. hayat senin, çocuk senin. otur o zaman evinde napalım?

oturduğunuz ev sizin mi evlendikten sonra alınan mal var mı ev-dükkan-araba-arsa eğer var ise boşanma anında bunların yarısı sizin.

Ev bizim. Araba da var. Daha dun yeniledi arabasini. Bi tane daha ev var tokinin o benim ustume ama onun 20 milyar borcu var ve daha kac sene sonra yapilacagi belli degil

bak şu iki mesajını bir oku lütfen... evde kocandan dayak yiyorsun, çocuğunun canı tehlikede. bir akılsız yurt müdiresinin peşine takılmışsın, burda söylenen herşeye kulak tıkıyorsun. kadın sana yardım edeyim kalacak yeri ayarlayalım kadın sığınma eviyle demiş, gerek yok diyorsun. yok şartlar ağırmış...

acımasız değilim. istediğin tek şey burda binlerce kadınla kocanı kötülemekten öteye gitmiyor. çocuğun olmasa ne yapıyorsan yap derim ama adamın dediği lafların farkında mısın? çocuğa da tokat gelsin diye mi kucağına alıyorsun demiş. ya bir dahakine al o zaman der o günahsıza vurursa?

neyse canım ya... cidden çekme bu etrafındaki vicdansız tayfayı istiyorum , ondan böyle çıkışmam. hayat senin, çocuk senin. otur o zaman evinde napalım?

Oturmicam canim neden boyle konusuyorsun ki. Kulak tikamiyorum sadece su adamin gitmesini bekliyorum. O varken hic bisey yapamam ben. Bu aksam gidecek bende gidip konusmam gereken her yerle konuscam. Suan a kadar siddet ison icine girmemisti yani 10 gundur. Bende onun bugun gidecegini bildigim icin gitme geregi gormedim acikcasi

sana çözüm olacak akıl verenin fikirlerine duyarsız kalıyorsun ama... boş boş boşanma davası açamam ne demek? davayı açınca ertesi gün boşanmıyorsun zaten.

Ya tabi ki onun sagligi ama hadi orda bana is bulamazlarsa ben nasil halledicem peki telefon olmadan disari cikamadan

Ev bizim. Araba da var. Daha dun yeniledi arabasini. Bi tane daha ev var tokinin o benim ustume ama onun 20 milyar borcu var ve daha kac sene sonra yapilacagi belli degil
Evlendikten sonra alınan bütün mallar ortak tapunun kimin üstüne olduğu fark etmez şuan oturduğunuz ev evlendikten sonra yani resmi nikah kıyıldıktan sonra alındı ise ve tapusu eşinizin yada sizin üstüne ise boşanma anında yarı yarıya paylaşılır,hatta ev tapusu üzerine ve araba üzerine şerh koydurabilirsin başkasının üzerine vermesin diye.evler ve araba satılıp para ikiye bölünür.

sana çözüm olacak akıl verenin fikirlerine duyarsız kalıyorsun ama... boş boş boşanma davası açamam ne demek? davayı açınca ertesi gün boşanmıyorsun zaten.

Sonucta o kagit onun eline gececek ve daha kotu olacak o zman bende herseyimi halletmis olarak bu evden cikip gidicem tek sebebim bu beklememin

Evlendikten sonra alınan bütün mallar ortak tapunun kimin üstüne olduğu fark etmez şuan oturduğunuz ev evlendikten sonra yani resmi nikah kıyıldıktan sonra alındı ise ve tapusu eşinizin yada sizin üstüne ise boşanma anında yarı yarıya paylaşılır,hatta ev tapusu üzerine ve araba üzerine şerh koydurabilirsin başkasının üzerine vermesin diye.evler ve araba satılıp para ikiye bölünür.

Evet canim o serh dedigin seyi yapicam zaten baskasinin uzerine geciremesin diye

Back
X