- 16 Nisan 2019
- 212
- 822
- 18
- 33
- Konu Sahibi pirayegibi
-
teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinBence bolca yürüyüş yapın, sahil kenarına gidin ruhunuzun biraz dinlenmeye ihtiyacı var.
Papatya veya melisa çayı için.
Belki hafıf bır sakınlestırıcı de kullanabılırsıniz bıtkısel Passiflora gibi.
Bu donem gecıcı bırsey ama farkındaysanız evlılıgınızı yıpratıyor toparlanmalısınız
benimde 2. kızım da 2 sene bakıcılar baktıdoktora yapıyorum
okulda sürem doluyor
duydum diyeyim canım bir şekilde
Peki sizin ondan beklentiniz var mı? Oturalım sohbet edelim. Çocuğu annelere bırakıp başbaşa ele ele gezelim. Bunları talep ediyormusunuz ediyorsanız cevabı ne oluyor? Üzgünüm bazı erkekleri sürekli dürtmek gerekir, yoksa bıraksan çoğu elinde kumanda yada telefon koltuk üstünde ömür çürütür.iletişimimiz sıfır son zamanlarda
bebeğime anneler bakmaya gelince eşim herşeyden elini eteğini çekiyor
yani sanki anneler bebeğe değilde onun üzerinde ki sorumlulukları almaya gelmiş gibi
yatıyor tv karşısına yada saatlerce sigara keyfi bu onun hayatı
yaa işte ben tamda dediğiniz gibi değilimÇocuk bakıcınin bağirmasindan mi daha çok etkilenir , sürekli karamsar mutsuz bir anne ve bu sebeple çatıştığı baba ile aynı evde yaşamaktan mı???
hangisi sizce ?
Sanki çocuğunuza bağıran eşinizmis gibi neden bedel ödetiyorsunuz? Siz anne iseniz o da baba..
siz bakıcı olayına üzüldünuz de, eşiniz iyi olmuş aman mı dedi ???
Ama ben anneyimmm ama benim içim yanıyor diye dramatize etmeyin sakın...
Tabi ki üzülmeniz normal ama bunu sanki çocuğunuzu kaybetmiş gibi ya da çocukta kalıcı bedensel hasar oluşmuş gibi uzatmanın sürekli ağlamaklı olmanın kime neye faydası var ?
Kendinize gelin! Bakıcı olayının arkasına saklanmayin.. hayatta neler var..
yani mutsuzsanız mutlu gibi rol yapamazsınız ama en azından deneyin. yani adam gerçekten siz mutsuz olduğunuz için mi şikayetçi yoksa kökten bi uzaklaşma mı mevcut, anlayabilirsiniz belki.bebeğimiz olduktan sonra oldu böyle
aslında kişilik olarak kendisi çok depresiftir
mesela durup dururken ahh biz eskiden ne yokluk yaşadık diye dertlenebilir
genel olarak etrafımda ki insanların da tecrübeleri böyle amabenimde 2. kızım da 2 sene bakıcılar baktı
2 yılda 4 bakıcı değiştirdim
haklısınız ne kadar da güvensek gözümüz hep arkada
3 yaşı dolunca kreşe verdik şükür ki
Allah yardımcınız olsun
ya tabiki de oluyorPeki sizin ondan beklentiniz var mı? Oturalım sohbet edelim. Çocuğu annelere bırakıp başbaşa ele ele gezelim. Bunları talep ediyormusunuz ediyorsanız cevabı ne oluyor? Üzgünüm bazı erkekleri sürekli dürtmek gerekir, yoksa bıraksan çoğu elinde kumanda yada telefon koltuk üstünde ömür çürütür.
bence karşılıklı soğuma var bizdeyani mutsuzsanız mutlu gibi rol yapamazsınız ama en azından deneyin. yani adam gerçekten siz mutsuz olduğunuz için mi şikayetçi yoksa kökten bi uzaklaşma mı mevcut, anlayabilirsiniz belki.
estağfirullahgenel olarak etrafımda ki insanların da tecrübeleri böyle ama
bizim ki acayip yalancıymış ben bir insanın bu derece karaktersiz olmasını yada kendimin bu kadar salak olmasını kaldıramıyorum
anne olmak çok zor açıkcasıestağfirullah
bazı şeyleri aman çocuğumuza iyi bakıyor diye görmezden geliyoruz
tabi bu çocuğa yapılanlar değil
sonra da çıkıyorlar tepemize
off zor işler
Bu konuda bu kadar hassas isen işten ayrılıp bebeğine kendin bakmalısın. Ayrıca sadece bebeğin değil sen de psikolojik destek almalısın.tabi söylüyorum
özellikle bakıcının kötü muamele göstermiş olduğunu kaldıramadığımı
evladıma bakınca içimin acıdığını ama ona göre böyle düşünerek hayat geçmezmiş
kendisi gibi hemen atlatmamı bekliyor ama olmuyor bilmiyorum
bu konu beni çok üzdü kandırılmış olmak ve bebeğimin ruhunda aldığı yaralar beni incitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?