- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
- Konu Sahibi pirayegibi
-
tabi söylüyorumona da söylüyor musunuz ama bu durumu? sizi mutsuz eden şeylerin sebebini açıklayın.
kamuda çalışıyorum canımBence sizin bir süre çalışmamanız gerekiyor.
Sizi mutsuz eden temel sebebin yetememek olduğunu düşünüyorum.
Ben bu derece kötü bir durumda olsam işimi hemen bırakırım.
bakıcı naptı tam olarak?tabi söylüyorum
özellikle bakıcının kötü muamele göstermiş olduğunu kaldıramadığımı
evladıma bakınca içimin acıdığını ama ona göre böyle düşünerek hayat geçmezmiş
kendisi gibi hemen atlatmamı bekliyor ama olmuyor bilmiyorum
bu konu beni çok üzdü kandırılmış olmak ve bebeğimin ruhunda aldığı yaralar beni incitti
Özel sektör sandım . Ama yine aynı şeyi yazacağım asıl mutsuz eden durum bebeğinize olanlar.kamuda çalışıyorum canım
malesef bıraksam ben böyle işi bir daha ömrüm boyunca bulamam
belki başka insanlara göre çok normal ve doğal olabilir amabakıcı naptı tam olarak?
bunlar kalıcı hasar bırakacak diye mi düşünüyorsunuz?belki başka insanlara göre çok normal ve doğal olabilir ama
bebeğime bakmamış, ağlarken bile vicdanı sızlamamış
dakikalarca ağlaya ağlaya uyumuş yavrum
bağırmış vs.. bunlar benim şahit olduklarım
başka ne oldu hiç bir fikrim yok
o kadar zor kiÖzel sektör sandım . Ama yine aynı şeyi yazacağım asıl mutsuz eden durum bebeğinize olanlar.
Kreşe verseniz bence çok şahane olur. En azından çocuklarla vakit geçirir.
Bebeği olan annelerin çalışması ne kadar zor ya
15 aylıkBebegin kac yasinda?
Kizimla yasitmis.. aglatip uyumasi bi nebze ama bakici olarak bagirmasi kotu cidden. Suanki seyleri hatirlamaz pek bence bu kadar takma kafana. Eger yine bakiciya vereceksen anliyorum halini15 aylık
bana bu yorumu yapan yalnızca eşimBazı insanlar gerçekten çok negatiftir. Karşısındaki insanın da enerjisini emer ve insanlar bir süre sonra o kişilerden uzak durmak ister. Negatif insanların genelde hep bir sebepleri bahaneleri vardır mutsuz olmak için. Siz böylemisiniz bilmiyorum kalkıp iki olaydan bu yargıya varamayız ancak eşiniz en başından beri bundan şikayetçi ise biraz kendinizi hesaba çekin. Ancak şu da var ki bakıcı meselesi cidden çok can sıkıcı size hak veriyorum o konuda
Bakıcının yaptıkları normal ve doğal değil. Ancak telafisi mümkün olmayan şeyler de değil. Hadi o bakıcı, ben Bakıcının yaptığını yapan anneler gördüm. Sevgi ve şefkatinizle hemen unutur yavrucak.belki başka insanlara göre çok normal ve doğal olabilir ama
bebeğime bakmamış, ağlarken bile vicdanı sızlamamış
dakikalarca ağlaya ağlaya uyumuş yavrum
bağırmış vs.. bunlar benim şahit olduklarım
başka ne oldu hiç bir fikrim yok
kamuda çalışıyorum canım
malesef bıraksam ben böyle işi bir daha ömrüm boyunca bulamam
inanın şuan verdiğim tepkiler en doğalı olduğu için hiç ihtiyaç duymadımçok kolay aşılacak bir durum değil bebeğinizle ilgili durum. insan kafayı yer katil olur allah korusun saçının teline zarar gelmesin çocuklarımızın. karakter meselesi kimi insan bazı şeyleri kolay geride bırakır kimi insan ömür boyu koynunda kolye gibi taşır. yalnız günlük yaşantınıza kötü anıları dahil etmeyin ki bundan sonrasını daha iyi yaşayabilin. çocuğunuz için bir uzmana gidiyorsunuz evet ama ya kendiniz için bireysel yardım aldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?