• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan neden evlenir?

BENOZ

GECE VE GÜNDÜZ ÇIBIK
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2007
2.494
1
356
İzmir
sizce bir kadın yada bir erkek ne düşünceler altında evlenmeye karar verir? insanı evliliğe sürükleyen sebeplerin başında yanlız kalma korkusumu geliyor acaba, aslında herzaman yanlız değilmiyiz.Sebep neolursa olsun anlaşabildiğin ve anlayabildiğin zaman evlilik bence çok güzel ya sizce?:sm_cool::enbuyukkk:

Ne bileyim ben yaaa.Yaptık bir cahillik.benneyaptımki

:Roflol::Roflol:caduya katılıyorum biz o cahilligi yapamadık henüz:Roflol:

bence bu cahilliği yapın keşke bütün cahillikler böyle olsa ben mutlu bir evlilik yaptım tabiki güllük gülistanlık değil ama ALLAH herkese mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin:1hug:

Bu sorunun cevabını bende çok merak ederim nedir bu evlenmek isteği ve telaşı hiç anlamam fisfisfis bana birazda rahat batıyorda ondan evleniyoruz gibi geliyor.

yok mensurecim rahatın falan battığından değil hayatım yani bekarlık ratmı sence oda zor.
bence insan ın doğasında olan birşey yanlızlık olabilir sevgi olabilir aşk olabilir ama insan hayatını herşeyini paylaşmak için evlenir.
bende yaptım o cahilliği ama çokta mutluyum hemde öyle aylarcada çıkıp evlenmedim görücü usulü istediler sorla gösterdiler ama görünce birbirimize orda bitti ve halen aynı heyecanla devam ediyoruz.
işteyim aklım onda beni düşündüğünü biliyorum onunda beni bekleyen eve gidince beni ömzleyen birini bulmak çok güzel annele rimiz babalarımızda düşünür elbet ama eş bambaşka oluyo bence,
evliliğin sorumlulukları var tabii ağır gelir bazen ama inan evlilik yaşatmasını bilirsen çok güzeldir.

kendi adıma konuşucak olursam ;

sevdiğim için, sevdiğim insanla ömür boyu berabert olabilmek için, uyandığımda yanımda görmek için, hayatımdaki özel anları paylaşmak istediğim insan olduğu için
hayatta en çok sahip olmak istediğim şeyin yani bebeğin olması için, bebeğimin sevdiğim adamdan olması için :)sevdiğim adamında eşim olması için

her anımı sorgusuz süalsiz sevdiğim insanla geçirebilmek için
özgürce aşkımı sevgimi yaşayabilmek için evlenmek istiyorum çünkü ben aşkımııı çok ama çok seviyorum

ama insan neler umar nelerle karşılaşır bişlinmez ,allah a emanet canlar allah a emanet sevdalar

evet tamarcım haklısın karşındaki kişi çok önemli evlilikte bunu bulabilmek çok güze şükür allahıma.

yok mensurecim rahatın falan battığından değil hayatım yani bekarlık ratmı sence oda zor.
bence insan ın doğasında olan birşey yanlızlık olabilir sevgi olabilir aşk olabilir ama insan hayatını herşeyini paylaşmak için evlenir.
bende yaptım o cahilliği ama çokta mutluyum hemde öyle aylarcada çıkıp evlenmedim görücü usulü istediler sorla gösterdiler ama görünce birbirimize orda bitti ve halen aynı heyecanla devam ediyoruz.
işteyim aklım onda beni düşündüğünü biliyorum onunda beni bekleyen eve gidince beni ömzleyen birini bulmak çok güzel annele rimiz babalarımızda düşünür elbet ama eş bambaşka oluyo bence,
evliliğin sorumlulukları var tabii ağır gelir bazen ama inan evlilik yaşatmasını bilirsen çok güzeldir.

ne güzel ve doğru düşüncelerin var. ALLAH mutluluğunu daim etsin :nazar:

Bana kalsa hiç evlenmezdim ya da en azından 35 yaşından sonra belki?!?!? O zaman da sanırım iyice soğurdum evlilikten ya neyse...

Benim neden evlendiğime gelince; sevgili kocacığım, çok ısrar etti. "Herşey harika olacak"dedi. Eeee zaten benim hayatım harikaydı da sevdiğim adamla kısıtlı zamanda görüşebiliyorduk.

Dedim ki kendime; "Hayat çok güzel, bu adam hayatına tamamen girince herşey tahmin ettiğimden daha güzel olacak eee o zaman evleneyim bari"

Tabiyki bizim de çok büyük kavgalarımız,boşanmanın eşiğinden dönüşümüz olmuştur. Ama geceleri başınıza yastığa koyunca onun için dua edebiliyorsanız, bence doğru bir iş yapmışınızdır...

ben bir kere o kararı vermiştim ama nişanlıyken aldatılınca aniden vazgeçiverdim.şimdi de bırakın evlenmeyi hayatıma birini sokmuyorum bile.belki saçma gelecek ama gencim çok şükür güzelim işim var hayatta her istediğime sahip oldum sevgilim yada kocamda olmasın ne yapayım.ama kabul insan yanında bir nefes arıyor bazen.sevgi çok özel birşey kalp de öyle.eğer mutluysanız sevdiğiniz insanın elini hiç bırakmayın eşinz yada sevgiliniz herneyse adı.

sevdiği insanla her zaman birlikte olmak iiçin olabilir
tabiii doğru kişiyi bulursan............nerdeeeeeeeee?????

Üzüldüm senin adına ama;
Canım o senin karşına çıkan kişinin hatası
herkez aynı olmazki hem bir kişi yüzünden diğerlerinede aynı açıdan bakma ne dürüst insanlar var inan.
işallah karşına iyi biri çıkarda sende mutluluğu yaşarsın

Back
X