Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakılsın aslında eşim paylaşımcı biri değil. tembel biraz, birşeyi yapması için söylemek gerekiyor, bu da bana ters. ben hizmet etmeyi seven biri değilim. bütün gün çalışıp haftasonlarımı da ev işiyle falan geçirmek pek hoş gelmiyor bana.
yetiştirene bakmak gerektiği konusunda da haklısın. anneler el bebek gül bebek büyütüp hiç bi işini yapmayı beceremeyen sadece yaşı büyük erkek çocukları olarak veriyolar elimize.
valla ben gözüm karardı dünyayı görmez hale geldim hatta ailemi bile onun için evlendim amtık en sondaydı benim için ama pişmanda deilim iyikide eşimle tanışmışım iykide aşık olup evlenmişim tek bi pişmanlığım var oda çok erken evlendiğim için bence insan aşık olduğu için evlenmeli mantık evliliği bana çok ters
ALLAH'ın emridir evlenmek en başta
ve sevdiğinle bir ömür paylaşmak,onunla çoğalmak,hayatın tüm güzelliklerini beraberce yaşamak,zorluklarında ise ayakta kalabilmek ve tabi sevdiğinle yaşlanmak istediğin için evlenirsin
......................................................................................
eskiden erkeği evlendireceklerinde nerde etine dolgun ve ii iş yapabilen var onu seçerlermişti (kayınvaldem anlattıda) lakin şimdiyse çiftler birbirini sevdiği için evleniyorlar nacizane fikrim
Ben seviğim insanı, ruh eşimi bulduğumu düşündüğüm için evlenmiştim. Hayatımın kalanını eşimle geçirmek, çocuk sahibi olmak, gelecek için aynı amacı gütmek, ortak planlar yapmak, birbirimize destek olmak, güzel ve kötü zamanları paylaşmak için...yaşlandığmızda yalnız kalmamak için.... Eşim benim en iyi arkadaşım, dostum, sevgilim, çocuğum... herşeyimdi. Allah nur içinde yatırsın, bigün tekrar buluşucaz bunu biliyorum!
yalnızlık değil paylaşmak mutluluk sorumluluk bebek tabi doğru kişiyi bulursan bende izmirdeyim ve çok mutluyum herkese tavsiye ederim![]()
Sevdiğin insanın sürekli yanında olması çok güzel ve yeterli bir sebep bence
bence bu cahilliği yapın keşke bütün cahillikler böyle olsa ben mutlu bir evlilik yaptım tabiki güllük gülistanlık değil ama ALLAH herkese mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin:1hug:
bi alan olsa sölicemdetatlicadiarzu
kız sen beni güldürdün ALLAH ta seni evlendirsin
(amin)
Tüm sayfaları okudum,ne güzel çoğunluk çok memnun evlendiğine. Ben kötü olaylar yaşadım ve evliliği bırakın biriyle çıkmaktan bile soğudum. İnşallah benim karşıma da o doğru insan dediklerinden çıkar da sizin gibi mutlu olurum