• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insan niye sevgiliye ihtiyac duyar?

Çocuk yapmak için. Ahsjdjd
Konuyu bilmeyenler arkadaşın önceki konusuna bakabilirler. Ciddiye alıp baya da yazdık aslında. Ama bu konuyla fake olduğuna emin oldum. Mune Mune hanımcıgım alalım mı bu arkadası?
:deli:

Çocuk yapmak için. Ahsjdjd
Konuyu bilmeyenler arkadaşın önceki konusuna bakabilirler. Ciddiye alıp baya da yazdık aslında. Ama bu konuyla fake olduğuna emin oldum. Mune Mune hanımcıgım alalım mı bu arkadası?
:deli:
Sabahtir belli fake de fake ya pardom da herkes evlenmek cocuk odakli mi?Hayir merak ettim insanlar niye ister yani benim hic olmadi da bu tarz islerle alakam kizlari anlaaya calisiyorum.Sevilme sevme kavramina kizlar cok takik

Sabahtir belli fake de fake ya pardom da herkes evlenmek cocuk odakli mi?Hayir merak ettim insanlar niye ister yani benim hic olmadi da bu tarz islerle alakam kizlari anlaaya calisiyorum.Sevilme sevme kavramina kizlar cok takik
Kizlarimi? Sen bayanmisin🤣

Oooo Abbas abim . Cay şekerli olsun mu?:deli:

Ee sen sevgili de istemiyormuşsun ki? Öbür konun çok saçma olmuş. Sevgili istemiyorsan, zaten çocuk problemin de olmaz.
Sana Tolstoy'un "İnsan Ne ile yaşar" kitabını tavsiye ediyorum. İnsan sevgi ile yaşar, sevdiği ve sevildiği müddetçe insandır.

Back
X