- 31 Ekim 2021
- 66
- 21
- 3
- 25
- Konu Sahibi Reyhan9089
Bazilari sevgili falan istiyor.Insan niye sevgiliye ya da sevilmeye ihtiyac duyar hic anlamam?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabahtir belli fake de fake ya pardom da herkes evlenmek cocuk odakli mi?Hayir merak ettim insanlar niye ister yani benim hic olmadi da bu tarz islerle alakam kizlari anlaaya calisiyorum.Sevilme sevme kavramina kizlar cok takikÇocuk yapmak için. Ahsjdjd
Konuyu bilmeyenler arkadaşın önceki konusuna bakabilirler. Ciddiye alıp baya da yazdık aslında. Ama bu konuyla fake olduğuna emin oldum.Mune hanımcıgım alalım mı bu arkadası?
![]()
Kizlarimi? Sen bayanmisinSabahtir belli fake de fake ya pardom da herkes evlenmek cocuk odakli mi?Hayir merak ettim insanlar niye ister yani benim hic olmadi da bu tarz islerle alakam kizlari anlaaya calisiyorum.Sevilme sevme kavramina kizlar cok takik
Oooo Abbas abim . Cay şekerli olsun mu?Sabahtir belli fake de fake ya pardom da herkes evlenmek cocuk odakli mi?Hayir merak ettim insanlar niye ister yani benim hic olmadi da bu tarz islerle alakam kizlari anlaaya calisiyorum.Sevilme sevme kavramina kizlar cok takik
Ben sevgilisi olmamis bir kizim.Yani kendimi otekilestiriyorum.Daha nasil anlatiyim kendimiKizlarimi? Sen bayanmisin![]()
Diğer konunda da cabuk bağlanma probleminden bahsediyordunBen sevgilisi olmamis bir kizim.Yani kendimi otekilestiriyorum.Daha nasil anlatiyim kendimi
Iste herkese baglaniyorum ondan sevgilide etmedim komsuma arkadasima baglanmak illa karsi cinsle mi olmak zorundaDiğer konunda da cabuk bağlanma probleminden bahsediyordun![]()
Kendini cok zeki sanıyorsun ama değilsin cicim.Iste herkese baglaniyorum ondan sevgilide etmedim komsuma arkadasima baglanmak illa karsi cinsle mi olmak zorunda
Lütfen öbürsüleştirmeBen sevgilisi olmamis bir kizim.Yani kendimi otekilestiriyorum.Daha nasil anlatiyim kendimi
Oyle borsey iddia etmedim hanfendi burasi zeka yarismasi degil zaten.Kendini cok zeki sanıyorsun ama değilsin cicim.
Gercekten hepiniz ustume geliyorsunuz ya tmm ya bosverinLütfen öbürsüleştirme![]()