• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın evli eski sevgilisine yazması

Ben en çok şeyi merak ediyorum neden ayrilmiyorsunuz? Bu olayın üzerine ayrılın gitsin peşinizden koşup kendini affettirecekse af edersiniz etmezsiniz o zaman düşünürsunuz neden korkuyorsunuz bu kadar ? Bu kadar kaybetme korkusu olmaması lazım ya zira sevgilinizde sizi kaybetme korkusu zerre yok

Bu soruyu sormak için hesap açtım. Sözlüyüm. Önümüzdeki ay nişanlanıyoruz. 2.5 yıla yakındır beraberiz. Eski sevgilisi hala rehberinde kayıtlı. İş bu ya kızda da kayıtlı benimki nedense. Kız evli ve benimkine hiç yazmamış. Ama benimki bunun durumuna cevap vermiş İstanbula mı geldin diye. Böyle konuşma başlamış. Benimki önümüzdeki ay nişanlanacağım falan demiş. Askere gideceğinden bahsetmiş. Benim ayda ne kadar kazandığımı falan söylemiş. Kız atanmış öğretmen. Biz ikimiz atanamadık. Tabii eski sevgilisinin kocası da atanmış diye benimki onların maddi durumlarını sormuş, şaşırmış falan. Sizce ben ne yapmalıyım? Niye yazmış şimdi bu? Ama şuna eminim Kız ona hiç yazmamış. Kendi gelip anlattı.
Canım benim hiç düşünmeden ayrıl. Evlenince pişman olursun. Bak ne güzel açık bulmuşsun farketmişsin kurtulman için bir şans olarak düşün bunu. Ben yeni evliyim böyle bi olay yaşamadım ama farklı şeyleri vardı eşimin, nişanlılıkta farkedip göz ardı etmiştim. Şu an onun pişmanlığını yaşıyorum. 🙏🏻♥️

Adam kimin pastasi daha güzel kiyaslamasi yapmis. Nisanliniz pek akilli sayilmaz. Millet stalkliyor, baskalarindan bilgi alir, ama bu gidip mesaj atiyor "kimin hayati daha iyi gidiyor" diye. Medeniyet de bir yere kadar..dag ayisi. Size saygisi olsa asla yazmazdi
Çok doğru böyle okb derecesinde hayat kıyaslaması maaş yaristiran mevki yarışı yapan adamlar var İnanki adam paralı kadını kaptırdım fikrinde saygısızlık konusunda çok haklısınız fakat aşk meşk unutamama değil cidden daha maaşlı mevkili birini görünce gitti paraciklar kafasında bunlar

Bana da en anlamsız gelen şeydi. Benim kazandığım parayı neden gidip söylemiş
Çok zoruma gitti
İşte ondan maaş para odaklı nereden hayatı daha güzelleşir büyük ihtimal sizin evlilikte calismamaniz yada parayı ona vermemeniz yatırımı ona yaptirmamaniz sorun olacaktır

Çok doğru böyle okb derecesinde hayat kıyaslaması maaş yaristiran mevki yarışı yapan adamlar var İnanki adam paralı kadını kaptırdım fikrinde saygısızlık konusunda çok haklısınız fakat aşk meşk unutamama değil cidden daha maaşlı mevkili birini görünce gitti paraciklar kafasında bunlar

Oda olabilir tabi. Artik hic birseye sasirmiyoruz

Yaptığının affedilecek bir yanı yok yalnız sürekli maddiyattan bahsetmesi, sorması da tuhaf sanki kadınlara yaklaşma amacı işi, maaşı gibi.

Bi defa bu adam oldukça paracı,para hesabı yapan bi tip..şöyle düşünmüştür,bunlar atanmış karı koca,evlerine ortalama 150 bin giriyor ama ben bayaa gerideyim diye düşünen garip bi karakter,bu adam atanmış yeni biriyle tanışsa sizi yarı yolda bırakır bak söyleyeyim...üstelik kadın evli,ne cesaret..herşey normal olmuş sanki bu devirde..Bununla evlenip sürekli telefon mu kurcalayacaksınız?yeni birini buldum,hem de kamu personeli diyip siz bırakın bunu bence..

Bu soruyu sormak için hesap açtım. Sözlüyüm. Önümüzdeki ay nişanlanıyoruz. 2.5 yıla yakındır beraberiz. Eski sevgilisi hala rehberinde kayıtlı. İş bu ya kızda da kayıtlı benimki nedense. Kız evli ve benimkine hiç yazmamış. Ama benimki bunun durumuna cevap vermiş İstanbula mı geldin diye. Böyle konuşma başlamış. Benimki önümüzdeki ay nişanlanacağım falan demiş. Askere gideceğinden bahsetmiş. Benim ayda ne kadar kazandığımı falan söylemiş. Kız atanmış öğretmen. Biz ikimiz atanamadık. Tabii eski sevgilisinin kocası da atanmış diye benimki onların maddi durumlarını sormuş, şaşırmış falan. Sizce ben ne yapmalıyım? Niye yazmış şimdi bu? Ama şuna eminim Kız ona hiç yazmamış. Kendi gelip anlattı.
Müstakbel nişanlınız sizi parasal olarak kendine denk görmüyor. O yüzden gidip sizi eski kız arkadaşına ezdirmiş. Ne var o kadından az kazanıyorsanız? Kendisine baksın.
Bu işten olmaz. Bakın eski eşim beni aldattığı kadınlara kötülemiş. Hakkımda atıp tutmuş. Beni aldatıp hakkımda atıp tuttuğu kadınların hepsi eskort. Kadınların biri, karını böyle kötüleme ayıp demiş. Düşünebiliyor musunuz? İlk bunları öğrendiğimde fenalaştım tansiyonum 17 oldu.

Keşke sizin gibi şanslı olsaydım da evlenmeden ayrilsaydim. Yıllarım gitti ve daha da gidecek en az 5 yıl boşanma davası sürecek. Siz çok şanslısınız. Hemen ayrılın. Sizinle gurur duyacak, maddiyatçı olmayacak biriyle olun. Erkek arkadaşınız sizi zerre sevmiyor. Ayrılın çok daha iyisine layıksınız. Sonra benim gibi evlilikte de aldatılmayin. Sizi hak edecek birini bulun.

Evlenecek ama aklı evlenemediklerinde. Hem de paragöz bir adam. Nerden tutsan elinde kalır. Şimdi yakaladın ve artık daha profesyonel olacak. Ayrıca bunu da ne var bunda diye normalleştirmiş bu daha tehlikeli. Adam seni kaybetmekten korkmuyor. Çok atanma kriteri varsa aklı oradaysa kendi atansaymış. Sen de onu atanmamasına rağmen kabul etmişsin madem bu açıdan bakıyor sana minnet duysun.
olayın farklı açılardan sıkıntılı olduğunu yazmaya çalıştım. Umarım buradakilerin yorumlarına kulak verirsin

Sizin kazancınızla karşı tarafa nispet mi yapmış yoksa daha aşağıda bulduğu için dert mi yakınmış onu anlamadım ben. Bir de normal demiş kendi başına gelince de normal karşılar mıymış bir sorun bakalim hadsize. Ona cevap veren evli barklı kadın da en az onun kadar suçlu. Ortada normal bir şey yok yani elalem ne der diye düşünüp kendinizi yakmayın. Gördüğünüz an kapıyı göstermeniz gerekirdi siz ayrılmadığınız ve Zaten ayrılamayacaginizi bildiği için ne var bunda normal diyor neden pişman olsun ki şu durumda

Nişanlınız aptalca bir sohbet etmiş ama normal bir sohbet etseydi bile doğru değil ki
Ex sevgili ile arkadaş kalınmaz kitabıma ters

Öğreneli çok yeni oldu ne yapacağımı bilmiyorum aslında biliyorum fakat kendimi ayrılık sürecine dahil edemiyorum sözlüyüm herkes biliyor
En azından evli değilsin şimdi ayrılmasan evlenince bu adamın çapkınlıklarını çekmeye hazır ol.

Emın mısın daha önce konuşmadıklarına ?
çünkü insan yıllarca konuşmadığı birine daha dün görüşürüp ayrılmış gibi şuraya mı geldın yazabılır mı sence ? hadi seninki dengesiz biri diyelim karşı taraftan alacağı tepkiyi bilmeden en salak adam bile evli eski sevgılısine kocası görür mü korkusuyla yazmaya korkar pat die , e karşı tarafa diyecek söz bile bulamıyorum çünkü
karşı tarafın bi hayırdır sen yapması gerekmez mi sohbet etmek yerine ?
İlk değil son da olmaz normalleştirmeye çalışmış bide 🥒

Böyle tipler evlendıkten sonra yolda aklına bisey gelip gülümsesen kime gülüyorsun die kavga eder maaşını da her ay kendı hesabına ister

Emın mısın daha önce konuşmadıklarına ?
çünkü insan yıllarca konuşmadığı birine daha dün görüşürüp ayrılmış gibi şuraya mı geldın yazabılır mı sence ? hadi seninki dengesiz biri diyelim karşı taraftan alacağı tepkiyi bilmeden en salak adam bile evli eski sevgılısine kocası görür mü korkusuyla yazmaya korkar pat die , e karşı tarafa diyecek söz bile bulamıyorum çünkü
karşı tarafın bi hayırdır sen yapması gerekmez mi sohbet etmek yerine ?
İlk değil son da olmaz normalleştirmeye çalışmış bide 🥒

Böyle tipler evlendıkten sonra yolda aklına bisey gelip gülümsesen kime gülüyorsun die kavga eder maaşını da her ay kendı hesabına ister
Aklınla bin yaşa gidişatı güzel özetlemişsin bence öncesi de var ,isabetli bir yorum 👏

Kiz artik kesinn siler numarasini 😀 neyin hesaplarini yapmis demistir simdi ben iyiki bu koy kurnazindan kurtuldum evlendim diye

Adam resmen ayrılın diye her şeyi yapmış, önünüze bakın.
Ha bir de hiç anlamam hadi senin nişanlın yazdı kız niye cevap veriyor ne garip insanlar. Maaş konuşmak ne ya :D seni özledim dese daha az tuhafıma giderdi
Görgüsüz kro işte.Maaş konuşan erkekten acayip tiksiniyorum.Eşim bir kere bile sormamıştır maaşın ne kadar diye.

Back
X