- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
Evet evetO zaman anlatmakta sorununuz var insanlar belki bu yüzden kaçıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evetO zaman anlatmakta sorununuz var insanlar belki bu yüzden kaçıyor![]()
İlişkide uyumun sizin taktik yapıp yapmamanızla, ilk adımı atmanızla falan ilgisi yok ki. Ortak müzik tarzı, aynı şeylere gülmek, hayat görüşünün uyuşması vs. uyum böyle olur ve erkekler uyuma önem verir. Sizin karşınıza size göre biri çıkmamış. Hepsi buHerkese merhaba,
Direkt konuya gireceğim, ben ilişkilerde biraz takıntılı ve dümdüz bir insanım. Taktik yapmayı falan hiç öğrenemedim. İçimden nasıl gelirse öyle davranıyorum sürekli ilk adımı atmak istiyorsam atıyorum, konuşmak istiyorsam konuşuyorum hoşlandıysam taktikler yapıp geri çekilmiyorum. İlişkilerde neysem oyum, aman bir adım geride durayım aman beni kovalasın falan hiç böyle taktiklere girişmiyorum. Ama hep sonunda kaybeden ben oluyorum. Bugün birisi bana, seni insan olarak çok seviyorum ama ilişkide bir uyumsuzluk var dedi çok üzüldüm. İnsan olarak sevmek nedir ya direkt beni arkadaş bölgesine yolladı gibi hissettim. Hissetmekte değil öyle aslında. Bu zamana kadar doğru dürüst hiç ilişkim olmadı flörtten öteye gitmiyor ondan da friendzonelanıp duruyorum. Yapıştı bu bana. Çok üzüldüm işte dertleşmek istedim…
üzerine alınma bu söyleyeceklerimi ama attığım mesaja anında dönmek, anında mavi tik yapmak, anında görüldü yapmak vs bunlar zaten ennn bariz hoşlanma belirtisidir. bugüne kadar böylelerine hiç çekilmedim... zamanım kıymetli imajı vereceksin, biraz meşgul, aslında meşgulden ziyade hayatım dolu izlenimi vermek lazım. napıyosun diye sorduğunda atıyorum evde boş boş oturuyorsun aslında ama ona şey de, misal anneannemin evinde bir iki iş vardı onlarla ilgileniyordum deYukarıda yazmıştım aslında, yani davet edince son dakika daveti de olsa gidiyordum. Her davete gidiyordum yani, bazen de gitmemek lazım işte diye yorumluyorum. Ne biliyim mesaj attığında hemen dönüyordum, mesela o bana benimle vakit geçirmekten ne kadar mutlu olduğundan bahsedince ben de aynı şekilde karşılık veriyordum. Ama şunu anladım ki, bir iki tık geride durmak daha serin kanlı olmak lazım galiba. Mesela mesaj atıp bir kaç saat sonra buluşalım deyince ay yok planlarım var deyip gitmemek lazım diye yorumluyorum şu an
Ben bir de şunu merak ediyorum mesela bu kadar taktik falan bir yere kadar okay, galiba bunu yapmaya ve öğrenmeye mecbur bırakılıyoruz,mesela siz bunların farkındasınız yapıyorsunuz sağlıklı ve uzun ilişki tecrübe edebildiniz mi peki?üzerine alınma bu söyleyeceklerimi ama attığım mesaja anında dönmek, anında mavi tik yapmak, anında görüldü yapmak vs bunlar zaten ennn bariz hoşlanma belirtisidir. bugüne kadar böylelerine hiç çekilmedim... zamanım kıymetli imajı vereceksin, biraz meşgul, aslında meşgulden ziyade hayatım dolu izlenimi vermek lazım. napıyosun diye sorduğunda atıyorum evde boş boş oturuyorsun aslında ama ona şey de, misal anneannemin evinde bir iki iş vardı onlarla ilgileniyordum deya da dışarıdayım, alışverişteyim, bir arkadaşımla görüşücem falan de. bi hobi falan da olur bu, mesela puzzle yapıyorum diyebilirsin, örneğin. neyse artık o hobi. çalışıyorsan abart biraz, toplantılarla uğraşıyorum de, araştırma yapıyorum de, müşteriye gidiyorum falan de. o mesajlara anında dönme. minimum bi 10 dk mutlaka olsun. ama zaman zaman da anlık mesajlaş sanki o an boşluk bulmuşsun da ona zaman ayırmışsın gibi. biraz dengesiz davranmak lazım aslında ama ciddi konularda değil böyle basit konularda.
son dk planlarına okey demek de maalesef en büyük ceptelik belirtisi. o sana senle zaman geçirmekten hoşlandığını söylüyorsa sen de öyle söyle ama uygulamada öyle olma. son dk planına bir kere okey dediysen ikinci son dk planını reddet mesela. öyle denk gelmiş de okey demişsin gibi olsun. seninle her zaman görüşemeyeceğini bilsin en azından. burada dengeyi ayarlaman lazım yani her zaman hayır dersen de bu kez kaçar karşındaki kişi tamamen. mesela bugün hadi iki saat sonra görüşelim demişse git ama başka bir gün böyle bir teklifle gelirse (ki gelecektir) ben kızlarla plan yaptım onlara gidicem dersin. bir sonraki son dk davetinde yine planın olduğunu söyle ama başka bir gün teklif et. mesela "bu akşam x'in doğum günü var oraya gitmem lazım ama yarın akşam boşum sen de uygunsan" gibi. bu sayede karşı taraf "bu kız beni istemiyor" algısına kapılmaz ama "beni çok istiyor" algısına da kapılmaz.
Söyledkleriniz tam tamına nokta atışı. Hemen mesajlara bakan her an görüşmek için hazır olan ne yapıyorsun deyince boş boş boş oturuyorum diyen net insanı itiyor, içindeki heyecanı da öldürüyor. Konu sahibi, yorum sahibinin dediklerini mutlaka uygulaüzerine alınma bu söyleyeceklerimi ama attığım mesaja anında dönmek, anında mavi tik yapmak, anında görüldü yapmak vs bunlar zaten ennn bariz hoşlanma belirtisidir. bugüne kadar böylelerine hiç çekilmedim... zamanım kıymetli imajı vereceksin, biraz meşgul, aslında meşgulden ziyade hayatım dolu izlenimi vermek lazım. napıyosun diye sorduğunda atıyorum evde boş boş oturuyorsun aslında ama ona şey de, misal anneannemin evinde bir iki iş vardı onlarla ilgileniyordum deya da dışarıdayım, alışverişteyim, bir arkadaşımla görüşücem falan de. bi hobi falan da olur bu, mesela puzzle yapıyorum diyebilirsin, örneğin. neyse artık o hobi. çalışıyorsan abart biraz, toplantılarla uğraşıyorum de, araştırma yapıyorum de, müşteriye gidiyorum falan de. o mesajlara anında dönme. minimum bi 10 dk mutlaka olsun. ama zaman zaman da anlık mesajlaş sanki o an boşluk bulmuşsun da ona zaman ayırmışsın gibi. biraz dengesiz davranmak lazım aslında ama ciddi konularda değil böyle basit konularda.
son dk planlarına okey demek de maalesef en büyük ceptelik belirtisi. o sana senle zaman geçirmekten hoşlandığını söylüyorsa sen de öyle söyle ama uygulamada öyle olma. son dk planına bir kere okey dediysen ikinci son dk planını reddet mesela. öyle denk gelmiş de okey demişsin gibi olsun. seninle her zaman görüşemeyeceğini bilsin en azından. burada dengeyi ayarlaman lazım yani her zaman hayır dersen de bu kez kaçar karşındaki kişi tamamen. mesela bugün hadi iki saat sonra görüşelim demişse git ama başka bir gün böyle bir teklifle gelirse (ki gelecektir) ben kızlarla plan yaptım onlara gidicem dersin. bir sonraki son dk davetinde yine planın olduğunu söyle ama başka bir gün teklif et. mesela "bu akşam x'in doğum günü var oraya gitmem lazım ama yarın akşam boşum sen de uygunsan" gibi. bu sayede karşı taraf "bu kız beni istemiyor" algısına kapılmaz ama "beni çok istiyor" algısına da kapılmaz.
Bence denilenler taktik değil, kendine değer verdiğini gösterir bunlar. Evde her az buluşmaya hazır olan birinin ilgi çekiciliği kalmazBen bir de şunu merak ediyorum mesela bu kadar taktik falan bir yere kadar okay, galiba bunu yapmaya ve öğrenmeye mecbur bırakılıyoruz,mesela siz bunların farkındasınız yapıyorsunuz sağlıklı ve uzun ilişki tecrübe edebildiniz mi peki?
Adam mesaj atıyor okuldan sonra buluşalım diyor e müsaitim çıkınca tamam diyorum mesela. Ben de hazır beklemiyorum ya o an denk geliyor evet diyorum. O an durup aa şimdi okuldan çıktım, hemen gitmemeliyim biraz düşünsün beklesin demek gelmiyor aklıma. Onun hesabını kitabını tutturamıyorum. Ama birisi de yazmış yukarda belki tamamen doğru kişiyle ilgilidir. Belki de günümüzde ilişkiler flört et bırak şekline geldiği için bu taktikler de sadece 3-5 ay götürebilir bir ilişkiyi. Bilemiyorum…Bence denilenler taktik değil, kendine değer verdiğini gösterir bunlar. Evde her az buluşmaya hazır olan birinin ilgi çekiciliği kalmaz
Cevabım: evet. Her zaman her an müsait görünmeyin. Bir süre sonra erkeğin umrunda olmuyorsunuz. Hatta neden müsait olmadığınız sorulduğunda tatlı-sert bir tonda “aaa benim de kendime göre işlerim var canım” diyin konuyu kapatın, biraz gizem katın“ acaba her çağırışında gitmese miydim? Son dakika davet ettin planım mı var deseydim “
Benim bir flörtüm vardı. Mesajlarıma sürekli hemen geri dönüş yapıyordu, anında. Sürekli ilgi pıtırcığı ve bunlar beni sıkıyordu. Flörtte biraz gizemli olmak gerek diye düşünüyorumAdam mesaj atıyor okuldan sonra buluşalım diyor e müsaitim çıkınca tamam diyorum mesela. Ben de hazır beklemiyorum ya o an denk geliyor evet diyorum. O an durup aa şimdi okuldan çıktım, hemen gitmemeliyim biraz düşünsün beklesin demek gelmiyor aklıma. Onun hesabını kitabını tutturamıyorum. Ama birisi de yazmış yukarda belki tamamen doğru kişiyle ilgilidir. Belki de günümüzde ilişkiler flört et bırak şekline geldiği için bu taktikler de sadece 3-5 ay götürebilir bir ilişkiyi. Bilemiyorum…
Sağlıklı ilişki kurmak günümüzde bence çok zorlaştı
Gürkan Keçiçi videolarını kesinlikle izlemelisiniz.Benim bir flörtüm vardı. Mesajlarıma sürekli hemen geri dönüş yapıyordu, anında. Sürekli ilgi pıtırcığı ve bunlar beni sıkıyordu. Flörtte biraz gizemli olmak gerek diye düşünüyorum
Ya çok teşekkür ederim. Şu 2-3 seferdir kalbim çok kırıldı, ben de genelde suçu Kendimde arayıp, düz olduğum için ilişkiler sağlıklı olmuyor diye düşünüyorum ama diğer yandan da düşünsem bile böyle şeyler yapamıyorum, biri benimle vakit geçirmek istiyorsa ben de o an müsaitsem tamam deyip yanına gitmenin beni değersizleştirdiğine hiçbir zaman inanmadım zaten, ama geri de durunca mı daha değerli oluyorsun diye düşünüyorum sürekli çünkü birinden hoşlanıyorsam o da benden hoşlanıyorsa, açık ve samimiysek neden bir şeyler yürümüyor ki… Galiba ilişkiler git gide çok yüzeyselleşiyor.Şu yazılanları, verilen "tavsiye"leri okudukça şaşkınlıktan ağzım açık kaldı. Tam komedi vallahi. Neymiş her an görüşmeye hazır olmamalıymışsın, işin yoksa, boş boş otursan dahi işin varmış gibi davranmalıymışsın, ne kadar içinden gelse de veya müsait olsan da reddetmeliymişsin ki, bu kendine değer verdiğini gösterirmiş.
Ya siz kafayı mı yediniz? Erkek için kendinizi ne kadar gülünç hallere soktuğunuzu görmüyor musunuz? İçinden geldiği gibi davranan bir kadına resmen böyle değersiz oluyorsun, değerli olman için yalan söylemen, rol yapman gerek diyorsunuz. Nasıl bir saçmalık bu? Böyle davranışlara gelecek erkekten ne hayır görecek bu kız?
Güzelim sen buradaki tavsiyelere uyma boşver. Sen olduğun gibi görün hiç kimseye rol yapma. Kendini değersiz hissettiğin kimseyle de olma. Erkek için de uğraşma hiç. Ne hale geldik ya. Kadınlar erkek, erkekler kadın olmuş şu yazılan yorumlara bak saçma sapan. Kadını erkek peşinde koşturuyorlar.
Tam tersine erkeğin onun peşinden koşması için yardımcı olmaya çalışıyoruz burada. Kimse kimseye durduk yere değer vermez. Değerli biri olduğunuzu karşı tarafa göstermeniz lazım. Bu ister karşı cins olsun, ister hemcinsiniz, ister arkadaşınız olsun, ister sevgiliniz, ister eşiniz, isterseniz patronunuz olsun. Çalışıyorsanız 1 hafta boyunca “amaaam elime mi yapışır” diyerek görev tanımınız dışındaki işleri bi yapın, 1 haftanın sonunda sizi insan yerine bile koymuycaklar.Şu yazılanları, verilen "tavsiye"leri okudukça şaşkınlıktan ağzım açık kaldı. Tam komedi vallahi. Neymiş her an görüşmeye hazır olmamalıymışsın, işin yoksa, boş boş otursan dahi işin varmış gibi davranmalıymışsın, ne kadar içinden gelse de veya müsait olsan da reddetmeliymişsin ki, bu kendine değer verdiğini gösterirmiş.
Ya siz kafayı mı yediniz? Erkek için kendinizi ne kadar gülünç hallere soktuğunuzu görmüyor musunuz? İçinden geldiği gibi davranan bir kadına resmen böyle değersiz oluyorsun, değerli olman için yalan söylemen, rol yapman gerek diyorsunuz. Nasıl bir saçmalık bu? Böyle davranışlara gelecek erkekten ne hayır görecek bu kız?
Güzelim sen buradaki tavsiyelere uyma boşver. Sen olduğun gibi görün hiç kimseye rol yapma. Kendini değersiz hissettiğin kimseyle de olma. Erkek için de uğraşma hiç. Ne hale geldik ya. Kadınlar erkek, erkekler kadın olmuş şu yazılan yorumlara bak saçma sapan. Kadını erkek peşinde koşturuyorlar.
Aynı şekilde ben de böyle birinden soğumuştum hatta bana cevap verdikçe sinirlenmeye başlamıştım djdjd. İşteyim mesela, arada yazıyorum 2 dk zaten hemen yazmaz diye ama hemen yazıyor mecburen denk geldik diye biraz ben de yazıyorum. Artık tuvalete bile mi gitmiyor elinde telefon yapışık beni mi bekliyor diye o anında cevap verdikçe sinirlenmeye başlamıştımBenim bir flörtüm vardı. Mesajlarıma sürekli hemen geri dönüş yapıyordu, anında. Sürekli ilgi pıtırcığı ve bunlar beni sıkıyordu. Flörtte biraz gizemli olmak gerek diye düşünüyorum
Valla dakika başı mesaj atılmaz okay de, çok hoşlandığım biri bana böyle mesaj atsa sinirlenmem ya. Mesaj atmasından böyle rahatsızlık duyduğum heyecanlanmadığım biriyle neden beraber olalım zatenAynı şekilde ben de böyle birinden soğumuştum hatta bana cevap verdikçe sinirlenmeye başlamıştım djdjd. İşteyim mesela, arada yazıyorum 2 dk zaten hemen yazmaz diye ama hemen yazıyor mecburen denk geldik diye biraz ben de yazıyorum. Artık tuvalete bile mi gitmiyor elinde telefon yapışık beni mi bekliyor diye o anında cevap verdikçe sinirlenmeye başlamıştım![]()
Anında cevap yazmadan hemen gideyim hissi oluşuyor.Aynı şekilde ben de böyle birinden soğumuştum hatta bana cevap verdikçe sinirlenmeye başlamıştım djdjd. İşteyim mesela, arada yazıyorum 2 dk zaten hemen yazmaz diye ama hemen yazıyor mecburen denk geldik diye biraz ben de yazıyorum. Artık tuvalete bile mi gitmiyor elinde telefon yapışık beni mi bekliyor diye o anında cevap verdikçe sinirlenmeye başlamıştım![]()
Hoşlantısı geçiyor insanın maalesef bir süre sonra böyle insanlara.Valla dakika başı mesaj atılmaz okay de, çok hoşlandığım biri bana böyle mesaj atsa sinirlenmem ya. Mesaj atmasından böyle rahatsızlık duyduğum heyecanlanmadığım biriyle neden beraber olalım zaten
Başlarda benim de hoşuma gitti ama sonrasında çok bunaldım. Sabah günaydın yazmış mesela yazdığım an yazıyor, zaten acele hazırlanıp çıkıyorum bir de onunla mesajlaşmam gerekiyor. Artık bunalmaya başladım. Bir de ilişkide başlarda hafif de olsa kaybetme korkusu tatlı oluyor bence, bunda yazdığım an orda zaten tüm işini gücünü bırakıp benle olması itiyordu açıkçası.Valla dakika başı mesaj atılmaz okay de, çok hoşlandığım biri bana böyle mesaj atsa sinirlenmem ya. Mesaj atmasından böyle rahatsızlık duyduğum heyecanlanmadığım biriyle neden beraber olalım zaten
Aynen siz de yaşamışsınızAnında cevap yazmadan hemen gideyim hissi oluşuyor.![]()