Evet benim de hiç hoşlanmadığım erkekler 2-3 günde aşırı samimiyet gösterip üstüne tüm ailesindeki özel detayları verenler. Mesela benim bir flörtüm vardı daha yeni tanıştık bana ailesindeki sır olması gereken şeyleri anlattı ve ben şok oldum. Daha yeni tanıdığın birine nasıl anlatabilirsin bunları dedim ya içimden ve açıkcası soğudum. Bi de geçen sene görüştüğüm sürekli arayıp görüntülü görüşmek istiyordu o tavırdan da hoşlanmadım. Ama mesela benim yorumlarımda bahsettiğim örnekler, gerçekten karşı tarafla elektriğimizin uyuştuğunu düşündüğüm durumlardı. İşte mesela bahsettiğim insan, yanımdan ayrılmak istemiyordu. Ben enerjimiz, elektriğimiz tuttu diye inanırken muhabbet bir anda biz flört etmiyoruza döndü. Ben bu şekilde ilerleyen bir şeylerin sonunun iyi bitmediğini paylaşmak istemiştim. Çünkü kendi inancıma göre, o benden hoşlanıyor benden hoşlandığını,zaman geçirmek istediğini belli ediyorsa ben de ederim diye düşündüm. O bana bir adım geldiyse ben de ona bir adım gittim ne eksik ne fazlası. Üstüne düşüp boğmadım yada başka şeyler yapmadım. Ama bir tane üye yorum yapmış o belki dedirtti. Benim geyiğim iyidir bu arada, arkadaşlarımla çok eğlenir güleriz. Bunu elbette flörtte de bu şekilde yapıyorum belki o etkiliyordur bilmiyorum ki o belki dedirtti
A bu arada erkeklerin taktik yaptığını da bu çocuktan öğrendim o konuda haklısınız direkt bana insanları ölçüp biçip deneyip hesap yaptığını söyledi. Valla inanılmaz şok olmuştum, samimiyet nerede o zaman demiştim. O da ben böyleyim her şeyi matematik gibi hesaplarsın demişti.