insan sarrafı olduğunu düşünenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onnf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Onnf

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
659
206
23
33
İyi geceler arkadaşlar ben çevremde hep insan sarrafı olarak biliniyorum. İnsanların yüzüne baktığımda nasıl bir kişi olduğunu çözümlüyorum evet belki tuhaf ama buna 6.his mi denir Allah vergisi bir özellik mi denir bilemem. Sizlerdende insan sarrafı olduğunu düşünenleriniz var mı ne gibi artıları eksileri oluyor. Mesela beni herşeyi anlamak hissetmek bazen yoruyor keşke hiçbişeyi anlamasam diyorum

Hmm değişik
Direk bakınca mı anlıyorsunuz? Hiç konuşmadan.

Genelde böyle özellikler paylaşıldıktan sonra kaybolurmuş arkadaşım anlatmıştı.

Ben de çok küçük yaştan beri bi nevi yalnız büyüdüğüm için ,tecrübe ile oldu.Biraz da psikolojiye olan alakamdan.
Ben ,ilk bakışta ya da her ne ise tanımanın zararını görmedim.
Bazen bile bile lades yaptığım için kendime kızdım sadece.
Biliyordum hain olacağını ya da bunun gibi.

Gerçekten mi valla ben tutamıyorum kendimi

Evet bir arkadaşımın sevgilisinin tekrar mesaj atacağını ve ileriye dönük birkaç olay daha tahmin etmiş arkadaşımın sınıf arkadaşı. Birkaç kişi için daha söylemiş onlarda çıkmış. Sonra arkadaşıma artık hissedemiyorum demiş.

Evet bende önceleri kişisel gelişim kitaplarını fazlaca okuyordum bide astrolojiye olan bir merakımda mevcuttu. Küçükken Çevremdekiler oyuncakla oynarken ben sadece gözlem yapıyodum. Hayat tecrubelerimde eklenince böyle oldum galiba

Benimde öyle oldu bikez bana arkadaşım sevgilisinin resmini gösterdi seni bırakacak yolda eski sevgilmi gördüm unutamadım onu diyecek diye çıktı dediğim hatta oda şok olmuştu

benim de rüyalarım çıkardı hep anlatmaya başladım çevremdekilere, sonra çıkmamaya başladı

Gözlem ben de çok yapıyordum,hala daha öyleyim.
Astroloji merakı bende de var
Tecrübe artı akıllı isen bu tecrübeleri kazıyorsun beynine ve görür görmez aklına geliyor hemen.

Evet ben de kendim için böyle düşünüyorum ama 6. hisle alakalı olduğunu sanmıyorum , gözlemle ilgili, biraz da feromonların etkisi diye düşünüyorum. Yada ilk iletişimde mimikler, seçtiği kelimeler falan... yanıldığımı pek hatırlamıyorum. bir etkisi Yok hayatımda. Ön yargıyla kimseye yaklaşmak istemediğim için kötü izlenim sahibi olsam da yansıtmamaya çalışırım kimseye. Sadece ilerleyen zamanlarda tahminim çıkınca şaşırmıyorum o kadar

Ozaman burda yol gösterici yorımlarda bekliyoruz.Konularıma da özellikle beklerim.Beni unutma.

Benimde öyle oldu bikez bana arkadaşım sevgilisinin resmini gösterdi seni bırakacak yolda eski sevgilmi gördüm unutamadım onu diyecek diye çıktı dediğim hatta oda şok olmuştu

Galiba arada insanın farketmeden çakraları açılıyor

Beb
Bende ilk bakışta izlenim sahibi oluyorum. Ve sizin de söylediğiniz gibi karşımdakinin ne olduğunu anlsamda ona yansıtmam ilk başta zamanla söylemem gerekirse söylerim

Bazen olacaklari hissederim ama insanar hakkinda yanilgilarim da oluyir bazen bu guzel bir ozellik aslinda

Benim de yaşayarak öğrendiğim birşey bu.Çoğu şeyi rüyamda görerek önlem alıyorum fakat böyle beni yoracak birşey olmadı hiç.Çünkü pek haşır neşir olmuyorum herkesle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…