İnsan sarraflığı bi insana ilk bakışta kötü iyi kurnaz gibi biri olduğuna dair karar verebilme yetisi diye düşünüyorum.. Rüyaların çıkması ya da ne bileyim bir olay için şöyle olacak böyle olacak diye önceden yorum yapmak insan sarraflığı olmuyo bana göre.. İnsan sarraflığı tamamen tecrübeleyle doğru orantılı..
Yani iyi bir insana benziyor cümlesinden öteye gitmez kehanetlerim. Bazeñ de gözüm tutmadı diyorum. O kadar. Farkım hissedebilmek. Bi insanı gözünden tanımak değil ya da hiç ortada olmayan bir şeyi hissetmek de değil. Örneğin. Bir arkadaşım evlenmek istiyordu. Bu sene içinde hemen nisanlanip evleneceğini hissettim demiştim. Öyle de olmuştu. Yani gündem konusu olan bi şeyle ilgili ayrıntı hissedebilirim. Yoksa gündeminde evlilik olmayan birine gün ve saat veremem. Bunu da yengeç insanının aşırı kuvvetli hislerine borçluyum.
insanları tanıyorum
ve sağ olsunlar hiç yanıltmıyorlar beni
bu zamana kadar kimi uyardıysam haklıymışsın dedi
bense hala beni şaşırtmalarını bekliyorum
malesef bende insan sarrafıyım.ve bu durum hiç hoşuma gitmiyorum.karşımdakini tamamen tanımak iyi değil.ne güzel insanlar zamanla acı tatlı anılarla tanır.ben pat diye kişilik analizi yapıyorum
malesef bende insan sarrafıyım.ve bu durum hiç hoşuma gitmiyorum.karşımdakini tamamen tanımak iyi değil.ne güzel insanlar zamanla acı tatlı anılarla tanır.ben pat diye kişilik analizi yapıyorum
İnsan sarraflığı bi insana ilk bakışta kötü iyi kurnaz gibi biri olduğuna dair karar verebilme yetisi diye düşünüyorum.. Rüyaların çıkması ya da ne bileyim bir olay için şöyle olacak böyle olacak diye önceden yorum yapmak insan sarraflığı olmuyo bana göre.. İnsan sarraflığı tamamen tecrübeleyle doğru orantılı..
insanları tanıyorum
ve sağ olsunlar hiç yanıltmıyorlar beni
bu zamana kadar kimi uyardıysam haklıymışsın dedi
bense hala beni şaşırtmalarını bekliyorum