Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğuma konusuna katılmıyorum,ayrıca 9 yaş da çok fazla değil canım.Benim annemle babam arasında da 10 yaş var ve gayet uyumlular.Yalnızca evlenme yaşın biraz küçük olmuş ama,bu aşamaya geldikten sonra kafanı bulandırma bence.Herşey güzel olacakkkk17 yaşındayım . . tam 1 30 senedir nişanlıyım nişanlım 26 yaşında yaşını şimdiye kadar hiç takmamıştım ama 7 ekimde düğünüm var bir kaç yazı okudum kafam çok karıştı insan deli gibi sevdiği bi adamdan ileride hiçbişey yokken soğuyabilir mi ?
17 yaşındayım . . tam 1 30 senedir nişanlıyım nişanlım 26 yaşında yaşını şimdiye kadar hiç takmamıştım ama 7 ekimde düğünüm var bir kaç yazı okudum kafam çok karıştı insan deli gibi sevdiği bi adamdan ileride hiçbişey yokken soğuyabilir mi ?
17 yaşındayım . . tam 1 30 senedir nişanlıyım nişanlım 26 yaşında yaşını şimdiye kadar hiç takmamıştım ama 7 ekimde düğünüm var bir kaç yazı okudum kafam çok karıştı insan deli gibi sevdiği bi adamdan ileride hiçbişey yokken soğuyabilir mi ?
17 yasında ben hangi üniversiteye gitsem,nasıl yükselsem,hangi mesleği seçsem diye uğraşıyordum.Elbet sevgilim vardı,evlenmek isteyende oldu,ama kaçar adımlarla gittim.
Hadi sen istedinde evlenmeyi ya ailen...hiçmi karşı çıkmadılar..
Yıl olmuş 2012,17 yaş ve evlilik..
bende çok istedim okumayı aynı telaşları yaşamayı . . ama olmadı üvey babam var pursaklar fen lisesini kazandım ben servis parası veremem dedi mahallenin en pis düz lisesine yolladı beni sonra ordanda aldı ve okul hayatıma çizik çekti çok zor böyle bi adamla baş edebilmek kendi ailesinde sevmediğim bi adamla evlendirecekti beni karşı çıktım o gün tanıştım hemen geldi istedi beni nişanlım yani tatlım ben kedi istediğimi getrmeseydim bi ömür nefret ettğim bi adamla yaşayacaktım
bende çok istedim okumayı aynı telaşları yaşamayı . . ama olmadı üvey babam var pursaklar fen lisesini kazandım ben servis parası veremem dedi mahallenin en pis düz lisesine yolladı beni sonra ordanda aldı ve okul hayatıma çizik çekti çok zor böyle bi adamla baş edebilmek kendi ailesinde sevmediğim bi adamla evlendirecekti beni karşı çıktım o gün tanıştım hemen geldi istedi beni nişanlım yani tatlım ben kedi istediğimi getrmeseydim bi ömür nefret ettğim bi adamla yaşayacaktım
Yakaladım seniiiiii az önce ne dedimmmm ben sanaaa
Az önce ki konuda sorun yaş faktörü değildi..Konu sahibinin düşünceleri değiştiği içindi..
canım tanıştığım gün beni istedi diyorsun....evleneceğin kişi bu durumları bildiği için emininm daha çok ezileceksin...nişanlın ne iş yapıyor???buarada başka adamla evlendirecekti diyorsun ve gidip biriini bulup tanışıp nişanlanıyorsun bunları yapabiliyorsan devletin kızlar için okuma kampanyaları var birsürü gidebileceğin kapı var ya sonun da ESRA EROL bile yaptı hiç mi sığınmayı hayatını kurtarmayı düşünmedin....
anlaşamıyorum ama çoooook seviyorum düşün ankaradan 5 km gitmesine bile dayanamıyorum nefesim kesiliyo bi anda herşey çok güzeldi ama beni anlamıyo artk tartışmalar çoğaldı napcam bilmiyorum ayrılamıyorumda
Hımmm..Ne konuda anlaşamıyorsunuz..
Sevmek çoooook güzel bir şey ama maalesef bazen sevginin bile yeterli olmadı zamanlar olabiliyor..Bu 10 yaş büyük biri ile de olsa aynı yaşda da olsan 5 yaş da olsa olabilir..Kader bilemezsin bilemeyiz..
hayr tanştğm gün istemedi babam bnu dediği gün istemeye geldi sadece haa okuma kampanyaları falan hikaye beni okula göndermediler kaçtım okula gittim babam polisi almış derste aldılar beni polislerle bir daha o çok sevdğim okula gidemedim polise yalvardım ifademi alırlarken yurda gönderin bişey yapın ama o eve göndermeyin die salaklık yaptım senn neyine eve döndüğümde babamdan yediğim dayak yanıma kar kaldı
evliliğe son bir ay galiba bekar son zamanlarını farklı geçrmek istiyo ama gittiği yerler 1 buçuk senedir adını duymadığım ama şimdi görüştüğü insanlar ürkütüyo beni ya evlenincede devam ederse beni koca bi evde şimdi ki kadar yalnız bırakırsa istemedğim kişilerle bu kadar sık görüşürse korkuyoruum ve evet sıkıştırıyorum alışmasını istemiyorum oraya gtme bunla konuşma gidersen şöle olur böyle olur derken benden uzaklaştı ve aslında o alışmasın derken ben ona oraya buraya gitme demeye alıştım . .