insan sevdiğine ailesinden çok değer verebilir mi?

Bende öyleyim canın iaterim ki esim ise bile gitmesin 6 yıldır birlikteyiz tanidigin da neyse simdide onu hissediyorum nefesim kesiliyor annesiyle konuşsak anacim dese dokunuyo ses etmem tabiki normal olan o ama birbirimize öyleyim oyleki bize kimse gelmesin hep disine olalım isteriz anne evlat gibiyiz evin içinde çok başka bir duygu tek tarafli da değil oda öyle işten çıkınca 15dkfazla ddolmuş beklese zoruna gider koşa koşa gelir eve evde sikilmaya hep diz dize başbaşa omuz omuza rabbim hic bozmasin ben babamlarin başında ağladığını bilirim nasıl ayrılığın diye şimdi esimin üstüne tanımam esim benjm herseyim biricigim

minel aşk
sen nelere kadirsin
allah bozmasın

kıyaslama yapma iki sevgin arasında
yerleri bambaşka çünki

Esim yokken bir şarkı dinlesim gözlerim dolar bogazim düğümlendi deli gibi izlerim saatler geçmez işkence olur oyleki ben oğlumu bile ilk zamanlar kabullenmek güçlük çektim esimle zaman geçir emiyomu diye ağlardim izin vermiyor bu böyle mi olucak diye oglumun sevgisi başka ama esim daha başka rabbim ucu muz hiç ayirasin onlar benim yyaşama nedenin herseyim

sizinki 'annen bile okşana benim bağrım taş olur' a dönmüş

allah bozmasın benim ki annesine çok düşkün ama bu durum benim çok hoşuma gidiyo yanlız kalıp kalmamak benim için hiç dert değil yeter ki yanımda olsun da

Biraz öyle gibi evet yaa hani anlatmaya çalışmam dile dokmemek hissettiklerini bu bir kiskanclik değilaaslında eşim annesini ben denesem aramaz bile ben arabirim sürekli ama öyle sevfi dolu öyle sevecek konuşmasındabile ben olmak istiyorum belki ssaçma gelebilir ama belkide annem olmadığıiiçindir bilemiyorum esim benim hem.annem hem babam esim arkadaşım sevdiğim.herseyim umarım sizinde agzin jzin tadıhhiç bozulmaz ömür boyu sürer canim

anladım canım ne demeek istediğini ne mutlu sana allah herkese böyle sevgiler nasip etsin

Tam benim düşüncelerimi yazmışsın ben yazacaktım baktım yazılmış vazgeçtim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Konu sahibesi -aşktan olsa gerek- bizim gibi dusunemior olsa da ahh gerceklerr.... aile bu aile anne baba kardeş. .. can onlar cann. Ne demisler once can sonra canan once babam annem gardasim sonra kocam:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…