• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insan sevdigine inanmaz mi? Siz ne düşünüyorsunuz?

Yanliş anlaşılma yüzünden..calistim ispat edeyim diye hatta ettim sayilir yinede kendi kafasinda kurdu..zamani geri almak gibi bisey olsaydi keşke gosterirdim :( ama inanmak istemediğini düşünüyorum..

Çalıştığını ıspat etmek için mii, nasıl yanii :44:

Çalıştığını ıspat etmek için mii, nasıl yanii :44:

alemsin:)
ispat etmeye çalışmış konu sahibi noktalama işaretlerini yanlış yerde kullandığı için yanlış anlamışsın sende sanırım öyle yani..

pardon yanlışlıkla yazdım öyle.:).......))))))))))

Hayır benim anlamadığım nokto şurası,
siz erkek arkadaşınıza çalıştığınızı mı ıspat etmeye çalıştınız..
Neden ki, inanmıyor muydu çalıştığınıza..
Karıştırdım mı naptım ben ya :26:

Hayır benim anlamadığım nokto şurası,
siz erkek arkadaşınıza çalıştığınızı mı ıspat etmeye çalıştınız..
Neden ki, inanmıyor muydu çalıştığınıza..
Karıştırdım mı naptım ben ya :26:

ya sana anlattım ya yukarda neresini anlamadın yavrum kız bir olayı ispatlamaya çalışmış orada ki çalışmak eylemi ispat etmeye çalışmak anlamında..
konu sahibi sana gelincede zorlama olmuyorsa olmuyordur..
bazı insanlarda ciddi anlamda güven sorunu olabiliyor..

ya sana anlattım ya yukarda neresini anlamadın yavrum kız bir olayı ispatlamaya çalışmış orada ki çalışmak eylemi ispat etmeye çalışmak anlamında..
konu sahibi sana gelincede zorlama olmuyorsa olmuyordur..
bazı insanlarda ciddi anlamda güven sorunu olabiliyor..

Aynen haklisin...............(

Seven inanmamak icin degil inanmak icin
caba sarfeder. Birseyi gozuyle gorse bile sevdigi yalan o oyle deil diyorsa sevdigine inanmak icin türlü gormeye calisir ben boyle düşünüyorum

Bencede,,,benim anlamadigim o zaman neden yalan seviyorum derler...ne gerek var ....

Gerek yok bize gore.biz kadinlar duygularimizla yasiyoruz ama erkekler oyle degil bir cok sey dusunuyor bir tane yetmiyor birde yedek olsun diyorlar sence sevdiklerinden mi ama ikisinede seviyorum diyorlar tabiki gercekten sevenide var hepsi ayni diyemem

Gerek yok bize gore.biz kadinlar duygularimizla yasiyoruz ama erkekler oyle degil bir cok sey dusunuyor bir tane yetmiyor birde yedek olsun diyorlar sence sevdiklerinden mi ama ikisinede seviyorum diyorlar tabiki gercekten sevenide var hepsi ayni diyemem

aynen,,ama cogu oyle..kalpleri yok...malesef

aynen,,ama cogu oyle..kalpleri yok...malesef

Eminim sana cok deger veren seven biri karsina cikacaktir. Demekki o senin kaderin deilmis. Sunu bilki evlenecgin kisi bastan yazilirmis kaderine yasanacaklari değiştirebilirmissin ama evlenecegin adam degismezmis seninde kaderinde bir isim var ama daha zamani var demekki.

Eminim sana cok deger veren seven biri karsina cikacaktir. Demekki o senin kaderin deilmis. Sunu bilki evlenecgin kisi bastan yazilirmis kaderine yasanacaklari değiştirebilirmissin ama evlenecegin adam degismezmis seninde kaderinde bir isim var ama daha zamani var demekki.

Haklisin sanirim...insAllah hayirlisi..hepimiz icin

Daha önce yaşadığı kötü bişey varsa güven sorunu oluşmuşsa naparsan yap inanmaz biz duygusal düşünüyoz hani eskide kalmış vs ama onlar geleceğinede yansıtıyor.

Daha önce yaşadığı kötü bişey varsa güven sorunu oluşmuşsa naparsan yap inanmaz biz duygusal düşünüyoz hani eskide kalmış vs ama onlar geleceğinede yansıtıyor.

Haklisin..o kisinin guven sorunu oldugunu dusunuyorum hem kendine hem etrafindakilara..yanliz seven insan boylede yapmaz..o da var.....neyse cok saol

Haklisin..o kisinin guven sorunu oldugunu dusunuyorum hem kendine hem etrafindakilara..yanliz seven insan boylede yapmaz..o da var.....neyse cok saol

Seven insan çabalar uğraşır ama onun ne yaşadığınıda bilmiyoruz tek taraflı bakmaya karşıyımdır. Hakkında hayırlısı buymuş sen elinden geleni yapmışsın artık umursama bak önüne tatlım

Back
X