İnsan sevmediği biriyle neden evlenir?

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
İnsan sevmediği biriyle neden evlenir..veya seviyorum deyip sonradan neden vazgeçer. .??..az önce arkadaşımla konuştum. .yakın zamanda evlendi ve mutlu..onun evliligiyle benim evliligimi karşılaştırmak adına sorular sordum. .benim esim beni gerçekten sevmemis..Aslında o kadar barizmis ki sevmediği anlayamamisim. .moralim bozuldu çok. .nasıl göremedim diye. .gözlerim doldu..ve ben inancımı kaybettim aşka dair....tekrar bir evlilik tekrar bir yastık ..ve karı koca olmak..çok ağır. .Oysa hep ilk olsun onun da bn de benim de onda ...Tüm hayallerimi mahfetti. ................

Başkasının evliliğiyle kendi evliliğinizi karşılaştırmasanız? Mutlu da olabilir,mutluymuş gibi de yapabilir yani biz bilemeyiz.Sorun olduğunu düşünüyorsanız siz içinizde halledin bence

Maddi çıkar olabilir. Erkekler artık çok soruyor maaşını, evi arabası var mı. Anne baba evinden ayrılmak istiyorlar. Evlilik bunun için toplum tarafından en kabul edilen sebep.

Maddi çıkar olabilir. Erkekler artık çok soruyor maaşını, evi arabası var mı. Anne baba evinden ayrılmak istiyorlar. Evlilik bunun için toplum tarafından en kabul edilen sebep.
evet çok cıkarcılar öyle kolay etkilenmeyin hemen hanımlar.

Anlamadım..başkasının evliliğine bakarak mi sevmediğini düşündünüz daha açık yazsanız bu sebepten bosanilmaz yaa konu ne bilmiyoruz suan

Bunun birçok sebebi olabilir.
En basiti evlenmek için evlenmektir bence. Toplum uygun görür, kişi de öyle olduğunu düşünür. Önüne gelen ilk eli yüzü düzgün kişiyi eş olarak seçer. Bu kadar yani, çok bir sebep aramamak lazım.
Biraz çıtayı yükseltirsek cinsel yaşam amaçlı olabilir. O kişiye duyulan isteği aşkla karıştırmak olabilir.
Kimisi sırf çocuk için evleniyor.
En fenası da yara bandı olarak kullanılmak. Çivi çiviyi söker mantığıyla evlenenler de var.
Sözün özü evlenmek için illa sevmek gerekmiyor, evliliği devam ettirebilmek için gerekiyor.

Diyor ki o arkadaş evlendi ve hayallerindeki kadar mutlu
Ben değilim, çünkü eşim bana değer vermiyor hatta vermemiş ama benim aşktan gözüm körmüş
Şimdi yeni biri, yeni bir yastık çok zor

Bence kendine zaman tanı, başkalarınla da kıyaslama kendini
Ona bakarsan kocası tarafından şiddet gören de var, hepsi arkadaşın kadar mutlu değil
Sen kendine bak, çözümler bul.

Tanıdığım insanların çoğu aşık olmadan evlendi. Erkekler, ehhh düzgün bir kız beni de seviyor güzelce de bari evleneyim diyerek evlendi genelde.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...an-tatile-diye-gonderilip-kandirildim.895778/ konumu burada paylaştım arkadaşlar. .detaylı hee şeyi anlattım. ..bitiyor ..benı tatile diye gönderip gelme istemiyorum..sensiz daha huzurluyum dedi...habersiz evi boşalttı. .İç çamaşırları çoraplar her şey karmakarışık çarşafa koyup oylece bıraktılar. ...bnim pes etmem için ellerinden geleni yapmışlar. .en son bitirmek için böyle bir oyun yaptılar. ...:((((((

İnsan sevmediği biriyle neden evlenir..veya seviyorum deyip sonradan neden vazgeçer. .??..az önce arkadaşımla konuştum. .yakın zamanda evlendi ve mutlu..onun evliligiyle benim evliligimi karşılaştırmak adına sorular sordum. .benim esim beni gerçekten sevmemis..Aslında o kadar barizmis ki sevmediği anlayamamisim. .moralim bozuldu çok. .nasıl göremedim diye. .gözlerim doldu..ve ben inancımı kaybettim aşka dair....tekrar bir evlilik tekrar bir yastık ..ve karı koca olmak..çok ağır. .Oysa hep ilk olsun onun da bn de benim de onda ...Tüm hayallerimi mahfetti. ................
Amma arabeske bağladın kaç gündür. Silkin ve kendine gel lütfen. İlk boşanan sen değilsin, son da olmayacaksın. Önüne bak, geçmişi unut, yeni aşkların olacak ne güzel yeni heyecanlar onları düşün. Başkasıyla kıyaslama evliliğini. Kimsenin içini bilemezsin, yalan söylerler genelde, boş ver başkalarını.

Back
X