İnsandan soğumak..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
güvenirsin, inanirsin..tüm yüregini acarsin..özelin olur, özeli olursun..sirlarini paylasirsin, mutluluklarini, acilarini, hüzünlerini.

pisman olmaktir ama sonra..yükledigin anlamlarin tel tel dökülmesidir elinden, su olup akip gitmesidir avuclarinin arasindan, ufka dogru kücülüp kaybolmasidir gözden, yüreginde agirligini hissetmeye baslamaktir.

inandigin her seyin gözünün önünde yikilmasini izlemektir..daha önce tekrar inandigin icin enkaz olup defalarca yeniden kurdugun güveninin..aldatilmaktir sirtindan vurulmaktir..
tüm bu anlamlarin yüklendigi her insanda hayalkirikligi yasamaktir..insanlardan sogumak kendine dönmektir ondan arinmis..bir sonraki yikima kadar güven duygusunu naftalinleyip kaldirmaktir..

Peki siz bu platformda..kk da bunu yaşadınız mı?

Yaşamadım...
Yaşamayı da istemem açıkcası...
Ama güvendiğim sırlarımı paylaşmaktan hiç korkmayacağım...
Anlatsam beni dinleyeceğine, kendi sorunu gibi ilgileneceğine inandığım kişiler var......

hemde nasıl. bir kere. sırtımdan vurdu beni,hala vuruyor... çok şaşkın ve üzgünüm.....tanıdığımı sandım... aynı şeylere inanıyoruz ve olaylara tepkimiz aynı diye düşünüyordum... bir kaç gündür gözlüyorum... ve gördüklerime inanamıyorum..... nasıl bu kadar yanılmışım ben... çok mu safım acaba. çok mı güveniyorum karşımdakine ve hemen mi seviyorum onu.. bu huyumdan nefret ediyorum... ama değiştiremiyorum ki... değişemiyorum ki. herkesi kendim gibi sanmak... evet... bu huydan en kısa zamanda vazgeçmem lazım. başaracağım..darbelere göre alıştırcağım bünyemi ve bu kadar sarsılmayacağım artık.........

Bu konu bana eskileri hatırlattı bi anda ya......

ben arkadaşlık konusunda çok titizim zannedersem
hemen açılamam hemen güvenemem bu sebeptendir ki fazla hata ve yanılgıya düşmüyorum
burada sevdiğim çok insan var ama güvenmek için zaman lazım tabi ki
bir kaç kişi var gözlemlediğim ayrı bir sevdiğim daha bir paylaşımda bulunduğum
bu bir kaç kişinin beni sırtımdan falan da vuracağını zannetmiyorum

Benim KK ya üye olmamin sebebi bir üyenin yazilari bir üyenin yorumlar bir üyeyi o adar cok begenmem oldu aslinda....

Üye olduktan sonra kac defada ona selam yazsam yorumlarini cok begendigmi yazsam onunla sohbet etmek istesemde bir kere bana geri yazma veya selam verme tenezülünde bile bulunmadi....

Sonra anladimki yazdigi yorumlari actigi konulari yaptigi güzel paylasimlari sadece yaziyor ama uygulamiyor ve yasamiyormus....benneyaptımki

Olsun be dedim, burda binlerce yüregi güzel insan var o olmasada olur...a.s
Demekki ben onu cok yanlis tanimisim....:1closedeyes:

Herkesle olan samimiyetime göre sıkıntımı derdimi söylerim.
Kimseye sanaldada olsun reeldede olsun darbeye maruz koymasın.

K.K'da şöyle bir şey geldi başıma. bir konu üzerime kaldı.(sadece doğru olanı açıklamakla) bu yüzden 2 arkadaşı kaybettim.
cok şey paylaşmamıştım ikisiylede ama beni asıl üzen yanlış anlaşılmam.
acıklamaya calıştımd efalarca ama dinlenmedim.

eee banada ne düşer eyvallah demek

gulsum sultanın dedıgı gıbı benımde cok begendıgım bırısı var kka da...bende aynısını yapıyorum tesekkurlerle yada selamla..oda bana hıc pas vermıyor...hayal kırılıgına ugrarmıyım acaba aklıma takıldı bak...

kendı ozel hayatımda...olmazmı sırtımdan vuruldum ....cok uzuldum..beklemedıgım kısıler olunca ınsan dahada yıkıma ugruyor...sen severken o fıtnelık dusunuyor...olsun dedım ve allaha havale ettım benım ıyı nıyetımı ...kotuye kullanan....kışıler utansınlar eger utanmaları varsa...
o yuzden arkadas ılıskılerıne daha temkınlı yaklasır oldum...

yok..hiç olmadı böyle kişiler..
büyük paylaşımlar yaşayıp sonra arkasını dönen kimsem olmadı şükür..:Saruboceq:
Allahım da yaşatmasın..
Hele tamamen gitmeleri hayatımdan düşenemiyorum ne hale sokar beni..
Hepsi kendilerini bilirler..Ve ne kadar özel olduklarını da..:1hug:

Yok burda öyle bir sey olmadi, cünkü zamanla anladimki, kimseyi gözünde fazla büyütmiycekmissin.

Herkesin yüzü ayri ici ayri oldugunu gün gectikce cok aci bir tecrübeyle ögrendim. Burda degil burdan önce.

Artik ögrendiklerimi uygulama zamani ....

Ezan okunuyor şu anda burada..
Oruçluyum ben..
Allahım biliyor ya sizden mi saklıycam..
Aynen satır satır yaşadım dostun ihanetini sırtımda..
Asla ah etmiyorum,ama affetmiyorum her damla gözyaşımı..:1closedeyes:

evet yaşadım.
halen de yaşıyorum belki de...
yüzüme gülüp dost görünen ama ardımdan her fırsatta dedikodumu yapan, şeytanı bırakıp beni taşlayan o kadar çok insan var ki...
zira benim hayatımda uyduruk hikayeleriyle kişiliklerini pratiğe döken yetmiyormuş gibi beni de o girdaba sürüklemek isteyen insanlara yer yok...
2 yüzlülük, samimiyetsizliklik hissettiğim an değil 4 24 yıllık dostum bile olsa bıçak gibi keserim bağlarımı :1closedeyes:

senin yerinde olsam ben burda bangır bangır bağırırdım..
sana helal olsun bişe demiyosun..
vallahi helal olsun...
yani bu kadar yüzsüzlüğe,hala çözüm bulunamamasına şaşırıyorum..:1shok:
çok kızıyorum sana ben çok..

Bir insanı kaybetmenin en güzel ve kolay yolu; ona yalan söylemek,onu salak sanmak bence..
Kişinin önüne söylediği yalanlar bir bir serilince, arkadaş adını verdiğinin de salak olmadığını anlayınca kaçmaya başlıyor o zaman..Ona ulaşamamanız için tüm kapıları kapatıyor,bir de "ben yapmadım,görmedim" diyor..Aynen balkondan bakan arkadaşınıza el salladığında "Aaaaa o ben değildim ki" demesi gibi..Komik di mi? Ben gülüyorum artık,üzerinden geçen onca zamana rağmen insanların bu duyarsızlıklarına gülüyorum...kaydirigubbakcemile3

hiç kimseyle beni sırtımdan bıçaklamasına fırsat verecek kadar samimi olmuyorum ....
dolayısıyla üzülmüyorumda.....

lale hanım bir insanı kaybetmenin en güzel yolu sözünde durmamak,karşındakinin zor durumda olduğunu bile bile daha da zor durumda bırakmaktır bana göre..
neyse ben konuşmayayım...
sana rizedeyken telefonda söylediklerimi tekrar hatırlatmak istemiyorum..

Tamam Böcük..
Birazdan çıkıcam biliyorsun üzerime gelme lütfen..kaydirigubbakcemile
Diyorum ya ben kendimi,yaşadıklarımı geçtim,kapanmayan hesabımdan o utanmıyorsa,yapacak bir şeyim yoktur..

kızlar geçmiş konuları alevlendirmenin manası olmadıgını düşünüyorum
onca şey yaşandı onca kalp kırıldı her iki taraf da üzüldü
şimdi bahse konu arkadaşımız foruma girip yazmıyoken aynı mevzuları ısıtıp ısıtıp ortaya sürmek hoş değil
onca cabaya ragmen 2 kişi arasında halledilemeyen mevzuyu inatla gündeme getirmeyelim
laale sözüm sana, lütfen...

okuyunca şöyle bir bakakaldım aslında bir değil bir çok kez arkadaş dost canlısı olan ben sırtımdan vurulmuşum.Kafamı her çevirdiğimde yanıbaşımdaki dostlarım dediğim insanların gülümsemeleri içimi ısıtmış her mutsuz olduğum anda da o gülümselerle herşeyi unutmuşumdur.Ama.........Görememişim ben arkamı döndüğüm anda yapılanları.konuşmaları duyamamışım ne kadarda safmışım.
Aslında insanları kendin gibi görmekten kaynaklanıyor bütün sorun.Biraz içimde tutabilsem biraz susabilsem belkide hiç üzülmeyeceğim hiç yaşamayacağım bu sorunları.Burada henüz başıma gelmedi gerçi böyle bir durum ama gelmeyeceği anlamına da gelmiyor.Temkinli yaklaşmak en iyisi.

wallla KK'da sırlarımı açıp özelimi paylaştığım tek bir kişi var..
kardeşim olsa bu kadar yakınım olurdu,
bu kadar sevebilirdim ancak..
cadının tekidir,ama canımdır benim...

ama ondan da böyle bir sey göreceğimi hiç düşünmüyorum..
ne yalan söyliyim sonuna kadar güveniyorum da..

ama hiç kimse hatasız değildir zaten..
herkse böyle yaklaşmak lazım.
sonra yıkım yıkım bir enkaz haline gelmemek için bakış açımızı buna göre ayarlamamız şart..
kimse peygamber değil,hatasız günahsız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…