kızlar geçmiş konuları alevlendirmenin manası olmadıgını düşünüyorum
onca şey yaşandı onca kalp kırıldı her iki taraf da üzüldü
şimdi bahse konu arkadaşımız foruma girip yazmıyoken aynı mevzuları ısıtıp ısıtıp ortaya sürmek hoş değil
onca cabaya ragmen 2 kişi arasında halledilemeyen mevzuyu inatla gündeme getirmeyelim
laale sözüm sana, lütfen...
Hayır neyi anlamıyorum biliyor musun?
Neye kızdığımı,neler yaşadığımı bilmeden yorum yapıyorsun..
Foruma girip yazı yazmıyor olması benim kabahatimmiş gibi sürekli bu cümle kuruluyor.. Gelsin,ona gelme diyen mi var.. En azından gelmeye yüzü varsa gelsin.. O gün sana anlattım de mi? Ben de olsam gelemezdim dedim.. Sen benim üzerime bu kadar geleceğin kadar onunla irtibat kursan da neler yaşadığımızı öğrensen,ben buradayım diye hiç kimsenin beni bu kadar üzmeye,kızdırmaya hakkı yok! Hele ki onun yüzünden..
Asla! Kabul etmiyorum...
Siz nasıl olsa facebook'ta birbirinizi görüyorsunuz oradan ulaşabilirsin kendisine.. Hem nasıl olsa seni silmemiştir de mi msn ve gtalktan..
Hepinize hayırlı güzel günler diliyorum arkadaşlar...
sanaldaki arkadaşlıkların ne denli içten,samimi,yalın ve riyasız oldugu tartışılır.. benim için kk da öyle! arkadaşlarımı kk dan ve arkadaş listemin dışına taşırmam..burada bayram olur kutlarım,ayda 1 hatrını sorarım,topiclerde fikir alışverişinde bulunur, pc mi kapatırım... kendi adıma burada arkadaş edinme çabası,isteği içinde diilim,kk yı seviyorum, güzel bir paylaşım sitesi,bulunma sebebimde paylaşım,ve birçok topicte hayata ve yaşama dair vs alabilecek derslerimi alıyor,verebilecek öneri ve yorumları paylaşmaya çalışıyrum...dolayısıyla beni cezbeden site ve içeriğindekiler,gerisi sorun diil.. ama herkese belli çerçeve de yüreğim açık!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?