Güzelliğin göreceli olduğunu ve belli kıstaslarının olmadığını düşünüyorum. Mesela benim beğendiğim kişileri çevrem hep saçmalama Allah aşkına yahu bunun neresi güzel / yakışıklı vs derO yüzden benim için insanı güzel yapan ondan aldığım güzel enerjidir. Vicdanı ve merhameti de eklemek isterim. Diğer türlü fiziken üst düzey bir güzelliği olsa bile bir önceki yazdığım özellikler bakımından noksan olsa bende edindiği yer bellidir
Güzel bir burun, hafif dolgun alt dudak, beyaz dişler, büyük ve çekik gözler.
Bi saniye ya bu benim işte
Teşekkürler canoooÇok güzelsin
Teşekkürler canooo
Resmi mi koydum mu acaba diye bi düşünmedim değilBana çok benziyosun bu arada onu da belirtiyim
Resmi mi koydum mu acaba diye bi düşünmedim değil
Gel sarılalım o zamanYok tarifinden yola çıktım
Gel sarılalım o zamandaha önce bana benzeyen olmamıştı
Allahım tam benim kalemimDuygulandım yavDaha önce hic bi kıza cicek vermemiştim al
Tabi ki insanı insan yapan güzel huyları olması ve karakterli olmasıdır. Gerisi laf !Arkadaşlar kusura bakmayın, nerdeyse yıllardır foruma girmiyordum. Şu an evde olduğumuz İçin can sıkıntısından konuşmak istiyorumGeçen film izlerken aklıma geldi. Genelde standart güzellik derken çoğu zaman badem/iri göz, renkli göz, küçük burun ve iri dudaklar deniliyor. Fakat bakıyorsun oysa tamamen tersi küçük gözlü, koyu gözlü, küçük dudaklı insanlarda güzel bulunuyor. Güzellik çok göreceli bir kavram. Peki sizce dış olarak insanı güzel yapan nedir?
Mesela dünyada ve ülkemizde güzel bulunan bir kaç ünlü kadın:
Eki Görüntüle 2616388 Eki Görüntüle 2616389 Eki Görüntüle 2616392 Eki Görüntüle 2616396 Eki Görüntüle 2616397
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?