- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
Hiç sıkmayın kendinizi; her problem çözümünü üretir. Türkiye'deki doktorların çoğu yurtdışına gidiyor. Daha da gidecek. O zaman o beğenmedikleri doktorları mumla arayacaklar. Herkes layığı ile yaşayacak. Kaldı ki şunu da anlamıyorum ben; yok doktor gülmedi, etmedi, yanlış tedavi etti falan filan. Bir sürü yanlış karar veren hakim; yanlış soruşturma yürüten savcı var. Bir Allah'ın kulu da çıkıp; sen yanlış karar verdin deyip adamın üzerine yürümeye kalmıyor . Çok savcı tanıdığım var. İletişim halinde olduğum zamanlarda oluyor. Kimsenin de kafasına göre içeriye daldığını görmedim. Gerçi bu çok riskli görevleri açısından ama kimse istediği gibi konuşamıyor onlarla. Burada ya da gerçek hayatta doktorlara; öğretmenlere atar yapanların aynı şeyi savcıya da yapmalarını en azından denemelerini salık veriyorum. Sonuçlarını da- teli ellerini alabilirlerse tabii/ buraya da bir yazsınlar. Allahaşkına. En azından teşebbüs etsinler ama olmaz neden? Çünkü adamların elinde güç yetki var. Dört yıllık üniversiteyse onlarınki de öyle. Devlet memuruysa onlarda devlet memuru.
Yanlış anlaşılmasın hiçbir meslek grubunu hedef göstermek için yazmadım. Savcılardan da hakimlerden de işini layıkıyla yapan çok insan gördüm ben. Yardımcı olan binlercesi var. Ben sadece durum farkını belli etmek için yazdım.
Yanlış anlaşılmasın hiçbir meslek grubunu hedef göstermek için yazmadım. Savcılardan da hakimlerden de işini layıkıyla yapan çok insan gördüm ben. Yardımcı olan binlercesi var. Ben sadece durum farkını belli etmek için yazdım.