- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.578
- 168
- Konu Sahibi Mutsuz-Melek
-
Problemi her ne olursa olsun, benden uzaklaşmasındansa sorununu benimle birlikte aşmasını, bende derman bulmasını tercih ederdim. Bugün bir sorun var diye çekip giden, yarın öbür gün yaşayacağınız her sorunda çekip gidecek demektir. O yüzden sende mantığını dinle ve vazgeç derim..İyi akşamlar arkadaşlar. Yaklaşık üç ay önce erkek arkadaşım tarafından terk edildim. Bana geçerli bir sebep bile söylemedi seni çok seviyorum ama olmuyor dedi. Kapasitesi bana yetmiyormuş. Aylardır bekliyorum defalarca aradım mesaj attım. Aradığımda açmıyordu bile telefonunu. Bir erkek çok severken hayatını birine adamışken bu kadar kolay çekip gidebilir mi? Sadece 2 günün içinde aldı ayrılık kararını daha öncesinde hiç bir sorun yoktu. Arkadaşımın facebook adresinden takip ediyorum acı çekiyor ama neden benden kaçıyor? Anlayamıyorum gerçekten, insan neden kalbinin sesini değil de mantığını dinler?
aynı durumdayız canım. bu yazdığın ve yapılan yorumlar bana da gelsinİyi akşamlar arkadaşlar. Yaklaşık üç ay önce erkek arkadaşım tarafından terk edildim. Bana geçerli bir sebep bile söylemedi seni çok seviyorum ama olmuyor dedi. Kapasitesi bana yetmiyormuş. Aylardır bekliyorum defalarca aradım mesaj attım. Aradığımda açmıyordu bile telefonunu. Bir erkek çok severken hayatını birine adamışken bu kadar kolay çekip gidebilir mi? Sadece 2 günün içinde aldı ayrılık kararını daha öncesinde hiç bir sorun yoktu. Arkadaşımın facebook adresinden takip ediyorum acı çekiyor ama neden benden kaçıyor? Anlayamıyorum gerçekten, insan neden kalbinin sesini değil de mantığını dinler?
haklısınız gururumu hiçe saydım ama çok sevdim gitmesine dayanamadım. ve uzaktan bakmak o kadar acı veriyor ki.
çok benzer şeyler yaşıyoruz seninle. acaba kıskanclık falan yapıp bunalttın mı onuEn dogrusu canm benim birak o senin pesnden kossun seviyosa arar sorar zatn
evet bazen çok bunaltıyordumçok benzer şeyler yaşıyoruz seninle. acaba kıskanclık falan yapıp bunalttın mı onu
hergün düşünüyorum ama sebebini bulamıyorum ona da çok sordum ama bana çoğunlukla cevap bile vermedi. bence çok daha farklı sebepleri var ama bilmiyorum tahmin yürütmek de beni yorduğu için bıraktım artıkSebepsiz kimse kimseyi terketmez, mutlaka bilmediğiniz bir sebep vardır ama ne?
benim ona güvenmemem sebep. sürekli kıskanclıklarım ve tarrtısma yasamamız. yeterli bir sebep mi bunlar ayrılmak içinSebepsiz kimse kimseyi terketmez, mutlaka bilmediğiniz bir sebep vardır ama ne?
aynı şeyleri bende yaşadım canım ama zamana bırakmak gerektiğini çok yeni anladım . ondan uzak durup kendine farklı ugraşlar bulmaya çalış. çok zor biliyorum ama sen düşündükçe o seni hiç sallmayacak bile nasılsa dönsem yine kabul eder diye . sakın ona o izlenimi yaratma . ben yapmışım karşımdaki o yüzden bu kadar rahatbenim ona güvenmemem sebep. sürekli kıskanclıklarım ve tarrtısma yasamamız. yeterli bir sebep mi bunlar ayrılmak için
Denk değilmisiniz ,sence neden boyle davranıyor ,bi sebebi vardır ,hissetmişindirİyi akşamlar arkadaşlar. Yaklaşık üç ay önce erkek arkadaşım tarafından terk edildim. Bana geçerli bir sebep bile söylemedi seni çok seviyorum ama olmuyor dedi. Kapasitesi bana yetmiyormuş. Aylardır bekliyorum defalarca aradım mesaj attım. Aradığımda açmıyordu bile telefonunu. Bir erkek çok severken hayatını birine adamışken bu kadar kolay çekip gidebilir mi? Sadece 2 günün içinde aldı ayrılık kararını daha öncesinde hiç bir sorun yoktu. Arkadaşımın facebook adresinden takip ediyorum acı çekiyor ama neden benden kaçıyor? Anlayamıyorum gerçekten, insan neden kalbinin sesini değil de mantığını dinler?
sorunuzu anlayamadım denk değil misiniz derken ne demek istediniz?Denk değilmisiniz ,sence neden boyle davranıyor ,bi sebebi vardır ,hissetmişindir
galiba öyle oldu....KAPASITESI sana yetmıyor ...Acıklaması = Adamın var olan parasından fazla seyde gözun var..İsteklerın bıtmıyor ve adam sana yetemıyor..Dogal olarak ılerde uzulecegıne sımdı vazgecmıs..Azla yetınememıssın korkutmussun..
Yani ;erkek veya bayan kültür olarak ,aileler açısından ,yada eğitim açısından ,yadA sen soyle ...farklı olmak sıkıntı yaratabilir ,eşler birbirine denk olmalı,belki bu gibi bişiyi dert etmiştirsorunuzu anlayamadım denk değil misiniz derken ne demek istediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?