İnsanın aklıyla kalbi arasında kalması

Problemi her ne olursa olsun, benden uzaklaşmasındansa sorununu benimle birlikte aşmasını, bende derman bulmasını tercih ederdim. Bugün bir sorun var diye çekip giden, yarın öbür gün yaşayacağınız her sorunda çekip gidecek demektir. O yüzden sende mantığını dinle ve vazgeç derim..

aynı durumdayız canım. bu yazdığın ve yapılan yorumlar bana da gelsin

Sebepsiz kimse kimseyi terketmez, mutlaka bilmediğiniz bir sebep vardır ama ne?
hergün düşünüyorum ama sebebini bulamıyorum ona da çok sordum ama bana çoğunlukla cevap bile vermedi. bence çok daha farklı sebepleri var ama bilmiyorum tahmin yürütmek de beni yorduğu için bıraktım artık

Sevseydi ne yapar eder birlikteliğini devam ettirirdi çözülemeyecek ne olabilir ki yani bir kere ayrılsa bile dayanamaz bir şekilde yine gelir 3 ay olmuş demek ki alışmış yokluğuna demek ki öyle acı çekiyor gibi bir durumu yok erkekler nettir acı çekiyor olsa mutlaka gelirdi. Boşverin siz de unutun kısa zaman öncesine kadar yoktu hayatınızda ve hayatınız devam ediyordu zor evet aşık olunca unutmak ama kendinizi meşgul edin arkadaşlarınızla görüşün eğlenin boş zamanlarınızı değerlendirin sonra bir bakmışsınız unutmuşsunuz.

bence o başkası için acı çekiyor. bana öyle geldi yani. seninle denemiş ama unutamamış onu seni de oyalamaması gerektiğini düşünmüş, senden de kaçıyor. bence.

ona göre belki doğru olan budur bence fazla ırgalamayın zamana bırakın durduk yetere acı çekmek kimsenin hoşuna gitmez .

benim ona güvenmemem sebep. sürekli kıskanclıklarım ve tarrtısma yasamamız. yeterli bir sebep mi bunlar ayrılmak için
aynı şeyleri bende yaşadım canım ama zamana bırakmak gerektiğini çok yeni anladım . ondan uzak durup kendine farklı ugraşlar bulmaya çalış. çok zor biliyorum ama sen düşündükçe o seni hiç sallmayacak bile nasılsa dönsem yine kabul eder diye . sakın ona o izlenimi yaratma . ben yapmışım karşımdaki o yüzden bu kadar rahat

erkeklerin lügatında "seni çok seviyorum ama kapasitem sana yetmiyor"un meali, başka aşklara yelken açıyorumdur.
sosyal sitelerden dramakinge bağlamasına hiç takılmayın, kız tavlıyor.
bir erkek sizi mutsuz ediyorsa, mutlaka mutlu ettiği başka biri vardır.

KAPASITESI sana yetmıyor ...Acıklaması = Adamın var olan parasından fazla seyde gözun var..İsteklerın bıtmıyor ve adam sana yetemıyor..Dogal olarak ılerde uzulecegıne sımdı vazgecmıs..Azla yetınememıssın korkutmussun..

Denk değilmisiniz ,sence neden boyle davranıyor ,bi sebebi vardır ,hissetmişindir

sorunuzu anlayamadım denk değil misiniz derken ne demek istediniz?
Yani ;erkek veya bayan kültür olarak ,aileler açısından ,yada eğitim açısından ,yadA sen soyle ...farklı olmak sıkıntı yaratabilir ,eşler birbirine denk olmalı,belki bu gibi bişiyi dert etmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…